Jump to content

Απορια Για Φιλτρο..


salvi

Recommended Posts

Παιδια ηθελα να ρωτησω..Σημερα το φιλτρο μου ενω ολα πιγεναν καλα ξεκινισε απο εκει που βγενει η ροη..σαν να φτυνει νερο λιγη ποσοτητα συχνα κιολας..Πεζει ρολοι μηπως που εβαλα 2 anubies smr στο ενυδρειο?Δεν ξερω το εβγαλα το ξαναεβαλα στη πριζα τιποτα..Το εχω διπλα στο θερμοστατη κανονικα και διπλα στις φυσαλιδες τις αεραντλιας τις οποιεσ δοκιμασα και να κλισω αλλα παλι τζιφος..Που πιστευετε να οφειλεται αυτο το πραγμα?Το μηχανισμο για τις φυσαλιδες τον ειχα βγαλει και εβαλα κανονικα την αεραντλια μου..Τι να πω οπιος μπορει να βοηθησει ας μ πει..

Link to comment
Share on other sites

κοιτα μηπως εχει παγιδευτει αερας στη φτερωτη....

Link to comment
Share on other sites

ανοίγεις το φίλτρο σου εσωτερικά, εκεί που μπαίνει το σφουγγάρι και το βιολογικό υλικό, και τσεκάρεις αν έχει βουλώσει από κάτι οτιδήποτε ή τσεκάρεις αυτό που σου γράφουν παραπάνω για τον αέρα..

Link to comment
Share on other sites

ανοιγεις το φιλτρο να φυγει τυχον παγιδευμενος αερας και το ξαναβαζεις σε λειτουργια.κοιτα μηπως θελει λιγο σηκωμα ο σωληνας εξοδου δεν ξερω τι φιλτρο εχεις σε eheim παρουσιαζεται αυτο.

Link to comment
Share on other sites

Βγαλε το φίλτρο σου κ καντο όσα κομμάτια γίνεται να καταλάβεις πως δουλεύει... Φτερωτη είναι το ανεμιστηρακι ας πούμε που τραβάει νερο...άρα αφού έχεις πρόβλημα στη ροή κάπου εκεί είναι το πρόβλημα.... Καθαρισε το καλα... Υπάρχει κ περίπτωση απλά να έχει μπλοκάρει.... Δώστου ένα ελαφρύ χτυπηματακι...

Link to comment
Share on other sites

Αρχικα κανε οπως λένε τα παιδιά. Άνοιξε το φίλτρο ( ίσως να Θέλει και ένα καθάρισμα ) προσπάθησε να κατανοησεις την ροή του νερού μέσα απο τα φίλτρα, δες πως φτάνει στην κεφαλή, βρες τον θάλαμο της φτερωτής (σαν προπελα-ανεμιστηρακι κάτι είναι) άνοιξε το και τσεκαρε μήπως έχει Τίποτα που το εμποδίζει να περιστρέφεται σωστά και πες μας. Και αν οχι δωσε μια καλύτερη εικόνα για το ενυδρείο σου για να μπορούμε να καταλάβουμε τι συμβαινει.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...