Jump to content

MONOMAXOS


Recommended Posts

Θέλεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ θερμοστάτη.

Προσωπικά θεωρώ και το φίλτρο απαραίτητο.

Ααα, και ξέχασα...

Η γυάλα ΔΕΝ πρέπει να είναι στρογγυλή.

Έγινε επεξεργασία - Zorba_The_Freak
Link to comment
Share on other sites

Ναι, πειράζει!

Η αμμωνία που θα αυξάνεται σταδιακά ώρα με την ώρα μέσα στο νερό θα του κάψει τα βράγχια και θα τον οδηγήσει σε αργό βασανιστικό θάνατο, είτε από την εκδήλωση κάποιας αρρώστιας, είτε από την σταδιακή εξασθένιση του οργανισμού του. Αυτό θέλεις?

Δεν νοείται ενυδρείο οποιασδήποτε μορφής και μεγέθους, με τροπικά ψάρια χωρίς φίλτρανση και θερμαντήρα. Αυτό είναι νόμος κ;ι θα πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους.

Ασε που οι στρογγυλές γυάλες δεν κάνουν για να φιλοξενούν ψάρια, παρά μόνο φυτά ή και κανα μικρό χελωνάκι το πολύ.

Link to comment
Share on other sites

Για μένα, όχι.

Οι Μονομάχοι κατά τη γνώμη μου και από την προσωπική μου εμπειρία με τη διατήρησή τους, πρέπει να είναι μόνοι τους και όχι σε κοινωνικά ενυδρεία μαζί με άλλα είδη.

Link to comment
Share on other sites

Αλήθεια είναι αυτό που σου είπαν, μόνο που αυτές οι λίμνες έχουν τόσα πολλά φυτά μέσα πχ ορυζώνες, που το νερό μπορεί να μην κινείται αλλά φιλτράρεται από τα φυτά.

Όσο για τις περιόδους ξηρασίας, ζουν σε "μια χούφτα νερό" μόνο αναγκαστικά αν παγιδευτούν και βέβαια όπως είπες και εσύ για λίγο.

Και όταν λέμε "ζουν" σημαίνει ότι απλά δεν έχουν ψοφήσει ακόμα.

Link to comment
Share on other sites

Ενα ενυδρείο δεν είναι φυσικό περιβάλλον για κανένα ψάρι. Είναι ένα περιορισμένο τεχνητό κλειστό σύστημα, που είναι αδύνατον να προσφέρει όλα όσα χρειάζεται ο οποιοσδήποτε οργανισμός φιλοξενείται εκεί, σε σχέση με τη φύση.

Γι' αυτό πρέπει να προσπαθούμε να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες τεχνητά, σε σχέση πάντα με τις ανάγκες του εκάστοτε ζωντανού που έχουμε μέσα.

Αρα, πρέπει και να έχουμε την καλύτερη δυνατή ενημέρωση και πληροφόρηση για το είδος που έχουμε, ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε και το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα από τις όποιες επιλογές μας.

Αναζήτησε περισσότερες πληροφορίες για το είδος (Betta) στο ίντερνετ (υπάρχουν μπόλικες!) και θα μάθεις ακριβώς τι ανάγκες έχουν αυτά τα ψάρια.

Link to comment
Share on other sites

nikos 2600 γραφε σε παρακαλω στα Ελληνικα μας εχεις βγαλει τα ματια.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...