Jump to content

«Οι Κυνηγοί Του Θησαυρού». Όροι Του Παιχνιδιού


Aiolos

Recommended Posts

.jpg

 

Αγαπητοί φίλοι

 

Το ΑΖ σε συνεργασία με καταστήματα/δωροθέτες οργανώνει το παιχνίδι του «χαμένου θησαυρού».
Λίγο πολύ το προσέξατε όλοι σας και κάποιοι συμμετείχαν πιλοτικά στο παιχνίδι, το οποίο ξεκινάει επίσημα από τις 22/01/2013.

 

Ο σκοπός του παιχνιδιού δεν είναι στο να βρεθεί μόνο το μπαούλο και το δώρο που θα κερδίζει ο νικητής, αλλά μέσα από το παιχνίδι όσοι θα συμμετέχουν θα ανακαλύψουν άρθρα «θησαυρούς» που είναι ξεχασμένα ή δεν έπεσαν ποτέ στην αντίληψη σας, και φυσικά τον ίδιο τον θησαυρό.

Κάθε παιχνίδι θα είναι μοναδικό με έναν αύξοντα αριθμό του στυλ: «Κυνήγι θησαυρού #01», όπου την επόμενη μέρα μετά τη λήξη του θα κλειδώνεται το θέμα, για να ξεκινήσει το επόμενο «Κυνήγι θησαυρού #02» και ούτω καθεξής.

 

Όροι του παιχνιδιού.

 

Σε κάθε νέα ανακοίνωση παιχνιδιού θα υπάρχει το λογότυπο του καταστήματος που υποστηρίζει το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς και το έπαθλο το οποίο προσφέρει.

 

Σε κάθε παιχνίδι το μπαουλάκι του θησαυρού είναι μόνο ένα και θα είναι «θαμμένο» μέσα σε κάποιο θέμα, σε κάποιο ποστ μέλους που θα μπορούσε να έχει οποιαδήποτε ημερομηνία δημοσίευσης.

 

Ανάλογα με την αξία του επάθλου, (κάτι που θα καθορίζεται από το κατάστημα/χορηγό του παιχνιδιού), ο θησαυρός θα θάβεται όλο και πιο «βαθιά» στην ενδότερη θεματολογία του ΑΖ, και άρα θα είναι και δύσκολη η ανακάλυψή του.

 

Στην ανακοίνωση του κάθε διαγωνισμού θα υπάρχει και ένας αριθμός που θα καθορίζει και την δυσκολία του, (άσχετος με τον αύξοντα αριθμό της κάθε ανακοίνωσης παιχνιδιού).
Έτσι ο αριθμός 1 θα είναι το εύκολο επίπεδο με ποσοστά έκπτωσης μέχρι και 15% οπότε θα υπάρχει και ένας γρίφος.
Ο αριθμός 2 με ποσοστά έκπτωσης από 15%-25%, και ο αριθμός 3  με ποσοστά έκπτωσης από 25% και πάνω.

 

Στις περιπτώσεις που κάποιο κατάστημα θα προσφέρει δώρο, ο δωροθέτης θα επιλέγει και την βαθμίδα δυσκολίας του παιχνιδιού,  ανάλογα με την αξία του δώρου.

Στα «δύσκολα» παιχνίδια, υπάρχει η πιθανότητα να μην σας δίνεται ούτε ο γρίφος (τουλάχιστον από την αρχή)…  οπότε θα παίρνει φωτιά το ποντίκι από τα κλικ!!!

 

Αν σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα (που θα καθορίζεται από τον δωροθέτη και την αξία του δώρου),  δεν βρεθεί ο θησαυρός, θα αναρτάται και ένας γρίφος (ανάλογης δυσκολίας με το δώρο), που και αυτός θα καθορίζεται από τον δωροθέτη.

 

Ο νικητής του κάθε παιχνιδιού θα αναρτά το λινκ όπου ήταν θαμμένος ο θησαυρός και θα επικοινωνεί με το κατάστημα/δωροθέτη για να λαμβάνει το έπαθλο του.

 

Κάθε παιχνίδι λήγει με την ανάρτηση του λινκ από το μέλος που θα το ανακαλύψει πρώτο, βάση της ημερομηνίας και ώρας της δημοσίευσης του λίνκ.

 

Το όνομα αρχείου της φωτογραφίας του μπαούλου, κάθε φορά είναι και διαφορετικό ώστε να αποτραπεί η ανεύρεση του μέσω της μηχανής αναζήτησης του φόρουμ.

Η φωτογραφία του «κρυμμένου θησαυρού» θα διαγράφεται μετά τη λήξη του.

 

Η ανακοίνωση κάθε νέου παιχνιδιού θα εξαρτηθεί από την συχνότητα που επιθυμούν να συμμετέχουν οι δωροθέτες.

 

Κανείς από τα μέλη της συντονιστικής ομάδας δεν γνωρίζει που είναι θαμμένος ο θησαυρός, αλλά αυτό δεν τους δίνει και το δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι.

Ο μόνος που θα γνωρίζει το σημείο Χ θα είναι ο εκάστοτε γενικός συντονιστής που θα δημοσιεύει και την ανακοίνωση έναρξης του παιχνιδιού.

 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα υπόλοιπα μέλη, όπως και τα μέλη των ομάδων δημιουργίας.

 

Το παιχνίδι στην εξέλιξη της πορείας του, ενδέχεται να διαφοροποιηθεί, να εμπλουτιστεί με διάφορες παραπομπές, γρίφους και εικόνες ώστε να γίνει πιο ενδιαφέρον ή και πιο "πολύπλοκο" και φυσικά θα ενημερωθείτε περί αυτού.

 

Η ευθύνη του ΑΖ περιορίζεται μόνο στην οργάνωση και στη σωστή τήρηση των όρων του παιχνιδιού.

Link to comment
Share on other sites

ο θησαυρός μπορεί να είναι και στις μουσικές, χιούμορ κλπ, ανακοινώσεις και οπούδήπουτε άλλου?

Και στις μικρές αγγελίες?

Έγινε επεξεργασία - ΠαναγιώτηςCR7
Link to comment
Share on other sites

και βεβαια παντου.και μεσα σε ντενεκε κατω απο το δεντρο παιζει να ειναι.....

Link to comment
Share on other sites

Άμα αρχίσουμε να λέμε που θα μπορούσε να είναι και να μην είναι το χάσαμε το νόημα....

όταν λέμε παντού εννοούμε παντού.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...