Jump to content

Το Παραμετρικό Σασί (Made In Greece) Που Συμφέρει!


Recommended Posts

Μια ελληνική πρωτοποριακή μέθοδος κατασκευής οχημάτων, με κοινή πλατφόρμα για ηλεκτρικά, οικογενειακά και σπορ αυτοκίνητα, απασχολεί έντονα το τελευταίο διάστημα την ευρωπαϊκή, κινεζική και αμερικανική αγορά.

θηνό, ευέλικτο και ποιοτικό σασί που σχεδίασαν, με βάση την τεχνική του παραμετρικού πλαισίου, ο μηχανολόγος - μηχανικός, δρ Δημήτρης Χατζηκακίδης και οι συνεργάτες του προσελκύει το ενδιαφέρον μεγάλων πολυεθνικών εταιριών, που αναζητούν τρόπους να μειώσουν το κόστος κατασκευής αυτοκινήτων, χωρίς να κάνουν εκπτώσεις στην ποιότητα και το design.

Το ελληνικό παραμετρικό σασί βασίζεται σε μια απλή διάταξη αναρτήσεως και πλαισίου, που προσφέρει στο όχημα τα πλεονεκτήματα και τα χαρακτηριστικά ενός πολύ ακριβότερου αυτοκινήτου και δίνει στις εταιρίες τη δυνατότητα να εξοικονομήσουν μεγάλα χρηματικά ποσά. Στις γωνίες του πλαισίου χρησιμοποιείται τέσσερις φορές το ίδιο στοιχείο αναρτήσεως, ενώ οι μπαταρίες (ή τα άλλα βαριά και ογκώδη στοιχεία κυψελών καυσίμου κ.λπ.) τοποθετούνται στο κέντρο. Το παραμετρικό σασί είναι κατάλληλο για την κατασκευή ηλεκτρικών/υβριδικών και σπορ αυτοκινήτων, συμβατικών Ι.Χ., στρατιωτικών, αλλά και ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων.

http://www.dimokratianews.gr/content/14494/%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CE%B1%CF%83%CE%AF-made-greece-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%B5%CE%B9

xatzikaki8945.jpg?1363887837

Link to comment
Share on other sites

Για κάποιο παράξενο τρόπο μου θυμίζει αυτόν!!

cars+2.jpg

Link to comment
Share on other sites

Για κάποιο παράξενο τρόπο μου θυμίζει αυτόν!!

cars+2.jpg

xaxaxaxaxaxaxaxaxa :hysterical: :hysterical:

Link to comment
Share on other sites

Με το που το είδα,το μυαλό μου πήγε κατευθείαν σε αυτό!!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...