Jump to content

Κατοικίδια Στο Πιάτο..ινδικά Χοιρίδια


Recommended Posts

http://news247.gr/eidiseis/paraksena/katoikidia_sto_piato_trwne_indika_xoiridia_me_mania.2195939.html

Νέα μόδα στη διατροφή των ΗΠΑ με την εισαγωγή των ινδικών χοιριδίων. Η νέα τρέλα επιτάσσει να δοκιμάζουν όλοι τα ψημένα τρωκτικά (Pic)

Από κατοικίδια, στην ψησταριά και στη συνέχεια στο πιάτο σας. Τα εν λόγω ποντίκια αποτελούν μία πολύτιμη τροφή, με φίνα γεύση για πολλές περιοχές του Ισημερινού, του Περού και της Κολομβίας. Η φήμη τους εξαπλώνεται με ταχύτατους ρυθμούς, ώστε όλο και πιο πολλοί πελάτες επιθυμούν να τα δοκιμάσουν.

Συνήθως μαγειρεύονται ολόκληρα, συχνά ψητά και μερικές φορές τηγανητά ανάλογα με τα γούστα. Οι πελάτες ενθουσιάζονται, οι γευσιγνώστες επιβραβεύουν και οι ακτιβιστές συνηγορούν. Δεν έχει γίνει λάθος, σωστά διαβάσατε. Οι ακτιβιστές θεωρούν πως τρώγοντας τα ινδικά χοιρίδια κάνουμε καλό στο περιβάλλον.

Περιβαλλοντικές ομάδες είχαν ενθαρρύνει τους ανθρώπους να στραφούν από τα βοοειδή στα ινδικά χοιρίδια. ''Δεν απαιτούν γη, τα κρατάς στο σπίτι, είναι υπάκουα και εύκολα αναπαράγονται'' αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ενδεικτικά αναφέρουν πως 2 αρσενικά και 20 θηλυκά ινδικά χοιρίδια μπορούν να θρέψουν μία οικογένεια έξι ατόμων.

Άλλα ήθη & έθιμα..

Link to comment
Share on other sites

τι αλλο θα δουμε

+1000

Αυτό αναρωτιέμαι και εγώ φίλε μου!!

Link to comment
Share on other sites

οτι μ@λ.... θες εκει θα την ακουσεις. προσφατα παρακολουθησα μια σειρα ντοκυμαντερ για τις διατροφικες συνηθειες του νοτου(νεα ορλεανη κτλ) τρωνε ρακουν κοκκινιστο και κατι αλλα αηδιαστικα φαγητα μιλαμε για εμετο οχι βλακειες. τρωνε τα ρακουν,εχω ενα ινδικο χοιριδιο (skinny)ατριχο και ειναι τοσο τελειο δε μπορω να φανταστω πως καποιος τα τρωει. βεβαια οση χαρη και αν εχει η αμερικη στις π@π@ριες δε συγκρινεται με νοτια κορεα και κινα....ετη μ@λ@... μπροστα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...