Jump to content

Διακοσμητικα Δεντρακια


Recommended Posts

αυτα τα διαφορα δεντρακια η' ριζες που βλεπουμε μεσα σε ενυδρεια ειναι μονο διακοσμητικα η'κανουν και καποια αλλη δουλεια στο ενυδρειο μας?επιπλεων που μπορουμε να βρουμε τετοια στην φυση?ειναι συγκεκριμενες ρατσες δεντρων η'ριζων που μπορουμε να βαλουμε μεσα?υπαρχουν καποια ειδη που αν τα βαλεις π.χ. απο συκια που κανει κακο στον βιοτοπο μας?

Link to comment
Share on other sites

Αν καταλαβα καλα ποια εννοεις φιλε μου, ειναι ριζες απο μανγκροβια δεντρα του Αμαζονιου. Περισσοτερο εχουν διακοσμητικη φυση μιας και ειναι γνωριμα και οικεια στα ψαρια που ζουν εκει αλλα εχουν και την ταση να μαλακωνουν ελαχιστα το νερο και να δινουν ενα κιτρινο-καφε χρωμα στο νερο για οσους θελουν να φτιαξουν εναν βιοτοπο.

Τωρα για ξυλα απο δω δεν ξερω να σου πω σιγουρα, παντως το μονο σιγουρο ειναι πως καποια δεν μπαινουν. Η συκια ας πουμε βγαζει ενα ειδος ρετσινιου που πιστευω πως αν πεσει στο ενυδρειο θα υπαρχει προβλημα.

Link to comment
Share on other sites

Καλυτερα ειναι να παρεις ενα ξυλο απο καποιο πετ σοπ για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.Αν παρεις απο την φυση χρειαζεται καποια επεξεργασια πριν το βαλεις στο ενυδρειο σου.

Τα ξυλα στο ενυδρειο εκτος απο διακοσμητικα κανουν τα ψαρια να αισθανονται πιο κοντα στο φυσικο τους περιβαλλον (αναλογα τα ψαρια κα τον βιοτοπο που ζουν),απελευθερωουν τανινες και χουμικα οξεα που κανουν καλοστα ψαρια μας αλλα μας δινου ενα σκουρο χρωμα στο νερο μας.

Έγινε επεξεργασία - rastafarian
Link to comment
Share on other sites

με την ανταλλαγη που εκανα το σκιμμερ με το ενυδρειο και κατι αλλα ειδη με την κ.ινα με εδωσε 2 ριζες που ειχε αγωρασει απο καποιο μαγαζι.τις στολισα μεσα στα σκαλαρια μου και το αποτελεσμα ητανε πανεμορφο.απλα σκευτικα αν υπαρχει η δινατοτητα να περναμε καποιο ειδος απο δω στην ελλαδα.ευχαριστω και παλι για τις πληροφοριε σας. :bigemo_harabe_net-145:

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...