Jump to content

Συλλογή Νερού


Recommended Posts

Έχω μια απορία ρε παιδιά. Όπως έχω ακούσει απο άλλους, έτσι και γω, συλλέγω νερό με την όσμωση για να το έχω και να μην χρειάζεται κάθε 3 και λίγο να την βάζω μπρος. Εκτός απο το νερό που τρέχει με κυκλοφοριτή στο δοχείο προετοιμασίας νερού μέχρι να γίνει η αλλαγή νερού, το υπόλοιπο είναι στάσιμο(βαρέλι αναπλήρωσης και μπιτόνια για παν ενδεχόμενο).

Αλλά τώρα πρόσφατα απο μια ενημέρωση που μου έγινε πάνω σε κάτι σούπερ ντούπερ φίλτρα (900+ ευρώ που δεν αφήνουν τίποτα κατα 99% γιατί 100% δεν καθαρίζει κανένα φίλτρο), μου είπαν ότι απο το πιο απλό φίλτρο άνθρακα μέχρι το καλύτερο και ακριβότερο φίλτρο που στην ουσία αποστειρώνει το νερό σου απο οτιδήποτε ακόμη και απο τα ωφέλιμα, το νερό που βγάζουν δεν πρέπει να κρατειται(στάσιμο) για πάνω απο 3 ημέρες γιατί έπειτα μεγάλο μέρος των παθογόνων που εξολοθρεύτηκαν αρχίζουν και ξαναγενιούνται. Ισχύει αυτό? Γιατί έχω ακούσει απο πολλούς που πχ ακόμα και φτιάχνουν νερό σε περίπτωση που γίνει κάτι να το έχουν.

Link to comment
Share on other sites

Γιατι δεν βαζεις ενα μικρο κυκλοφοριτη ισα-ισα να μην ειναι στασημο το νερο?

Link to comment
Share on other sites

Αν το αποθηκεύεις σε κάποιο καθαρό δοχείο δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να δημιουργηθεί κάτι...γιαυτό που και πού θέλουν καθάρισμα όλα τα δοχεία συλλογής για να μείνουν καθαρά.Εδώ και χρόνια όταν τελειώνω με την αλλαγή νερού ετοιμάζω αλατόνερο για την επόμενη αλλαγή έτσι για να ωριμάζει/διαλυθεί καλύτερα το αλάτι...και για να μην το έχω στο μυαλό μου ότι πρέπει να ετοιμάσω νερό από την αρχή.Αν προετοιμαστεί το αλατόνερο και κλείσει καλά σε ένα δοχείο δεν παθαίνει απολύτως τίποτα.

Link to comment
Share on other sites

δηλαδη ποσες μερες μπορουμε να το εχουμε σε ενα μπιτονι στασιμο?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...