Jump to content

Θορυβος Και Θερμοκρασια Ηλεκτροβαλβιδας


Recommended Posts

πρόσφατα εγκατέστησα μια ηλεκτροβαλβιδα η οποια κάνει εναν ελαφρύ αλλά αισθητό θορυβο ενώ ζεστάνει αρκετά.. είναι φυσιολογικό ή θα πάρω φωτια...;

Link to comment
Share on other sites

Όλες οι ηλεκτροβαλβιδες ζεσταίνονται αλλα πάντα σε λογικά πλαίσια ( να μπορείς να την πιάνεις) . Ο θόρυβος που ακούς πως είναι? ένα κλακ κλακ μήπως?

Link to comment
Share on other sites

Αν ακούς ένα συνεχόμενο "Ζζζζζζζζζζζ" και όταν την πιάνεις καίγεσαι ελαφρώς... ΤΡΕΧΑ!!!

Πλάκα κάνω, η κάθε ηλεκτροβαλβίδα έχει τα δικά της.Άλλες ζεσταίνονται πολύ,άλλες λιγότερο.Άλλες κάνουν θόρυβο,άλλες είναι αθόρυβες.

Μία που δούλευα 1 χρόνο και στη συνέχεια φίλος άλλο τόσο, ζεσταινόταν πολύ και έκανε ελαφρύ θόρυβο.Δουλεύει ακόμα απροβλημάτιστα.

Κάθε πηνίο είναι διαφορετικό και ανάλογα με τη δύναμη που έχει παράγει και θερμότητα.Αν η ηλεκτροβαλβίδα δεν είναι ισχυρή, δε θα μπορεί να σου συγκρατήσει την πίεση όταν είναι κλειστή.

Link to comment
Share on other sites

Η ηλεκτροβαλβιδα ειναι αυτη εδω http://www.tecnopneumatic.gr/page.ashx?pid=3&prid=7239&sn=139 η θερμοκρασια ειναι σε λογικα πλαισια και ο θορυβος διορθωθηκε μολις γυρισα λιγο το πηνιο. Το κλακ κλακ ή κλικ κλικ το κανει μονο οταν ανοιγει-κλεινει δεν με ανυσηχει. Προς το παρον την εχω συνδεσει στον χρονοδιακοπτη των φωτων ισως της βαλω δικο της να ανοιγει λιγο πριν αναψουν τα φωτα και κλεινει λιγο πριν σβησουν...

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχεις πρόβλημα.Δες τις θερμοκρασίες λειτουργίας που δίνει στο Pdf.

Και τον ίδιο να αφήσεις μια χαρά θα λειτουργεί.Μην τρελαίνεσαι αν αργούν οι φυσαλίδες στην αρχή,

και παραμένει πίεση στο σβήσιμο των φώτων. Ψιλά γράμματα...

Link to comment
Share on other sites

Νομιζω οκ ειναι. Δεν ανυσηχω οι φυσαλιδες αρχιζουν ακαριαια σχεδον με το που ανοιγουν τα φωτα και κλεινουν αμεσως δεν υπαρχει πιεση στο συστημα. Μονο λιγη αλγη εχω θα δω τι θα κανω.

Link to comment
Share on other sites

Μη σε απασχολει η θερμοκρασια. Αυτο τον τυπο πηνιου το χρησιμποποιουμε στην εργασια μου σε θερμοκρασια χωρου >50 βαθμους απο Μαιο μεχρι Οκτωβριο. Πολλες φορες δεν μπορω να τα κρατησω στην παλαμη μου.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...