Jump to content

Diy Tanganyika Salt - Buffer


ΚΟΥΜΑΝ

Recommended Posts

Σάκη , η συνταγή λέει :

Η ποσότητα της Baking Soda και του Epsom Salt που πρέπει να προστεθούν, διαφέρουν από νοικοκυριό σε νοικοκυριό.

Ξεκινήστε να βάζετε 1 κουταλάκι του γλυκού Baking Soda σε 19 λίτρα αποχλωριωμένου νερού και παρατηρήστε πόσο ανεβάζει το ph.

Προσαρμόστε τη δόση, ώστε να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. (περίπου 8.2 με 8.6).

Επαναλάβετε τη διαδικασία με το Epsom Salt, με δόση μισό κουταλάκι του γλυκού. Προσπαθήστε να φτάσετε μια GH μεταξύ 15 και 25dgh. Στο τέλος προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού αλάτι.

Για το αλάτι λέει πιο πάνω ότι προτείνει επιτραπέζιο αλάτι μη ιωδιούχο.

:)

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστω αγορινα μ! ευκολο μου ακουγετε!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...