Jump to content
Sign in to follow this  
ΚΟΥΜΑΝ

Diy Tanganyika Salt - Buffer

Recommended Posts

Σάκη , η συνταγή λέει :

Η ποσότητα της Baking Soda και του Epsom Salt που πρέπει να προστεθούν, διαφέρουν από νοικοκυριό σε νοικοκυριό.

Ξεκινήστε να βάζετε 1 κουταλάκι του γλυκού Baking Soda σε 19 λίτρα αποχλωριωμένου νερού και παρατηρήστε πόσο ανεβάζει το ph.

Προσαρμόστε τη δόση, ώστε να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. (περίπου 8.2 με 8.6).

Επαναλάβετε τη διαδικασία με το Epsom Salt, με δόση μισό κουταλάκι του γλυκού. Προσπαθήστε να φτάσετε μια GH μεταξύ 15 και 25dgh. Στο τέλος προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού αλάτι.

Για το αλάτι λέει πιο πάνω ότι προτείνει επιτραπέζιο αλάτι μη ιωδιούχο.

:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

ευχαριστω αγορινα μ! ευκολο μου ακουγετε!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ωραίος ο Σάκης!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×