Jump to content

Waterproof Submersible Led Bar ???


lingistis

Recommended Posts

Φίλοι μου έχω ένα ενυδρείο Aquael Εconoline 60 όπου έχει καεί η λάμπα του (ECOLIGHT 11w) και έψαχνα να δω τι άλλο υπάρχει από φωτισμό για να με βολέψει. Στο ενυδρείο βάζω κατά διαστήματα γαρίδες με εύκολα φυτά... βασικά pellia και fern. Έτσι βρήκα αυτό:

http://www.ebay.co.uk/itm/18-30-42-57-69-LED-Aquarium-Fish-Tank-Waterproof-LED-Bar-Submersible-Light-Lamp-/310642983384?pt=UK_Pet_Supplies_Fish&var=610182498856&hash=item4853c3c1d8

και μου έδωσε την ιδέα για φωτισμό από μέσα (πάνω πάνω στο γυαλί και ίσως στο νερό) και όχι στο καπάκι. Σε μήκος υπολόγιζα 38 εκ (42LED) σε άσπρο. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι για το σχετικό προίόν ή κάτι άλλο θα εκτιμούσα την βοήθεια του.

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχω προσωπική εμπειρία απο αυτή την λάμπα αλλά βλέποντας το λινκ που έδωσες πιστεύω ότι κάνει να την βάλεις απο την μέσα πλευρά στο καπάκι που θες αφού πρόσεξα ότι έχει πλαστικό προστατευτικό και δεν θα παίρνουν υγρασία τα λεντάκια, τώρα δεν ξέρω βέβαια τι ποιότητας είναι το πλαστικό προστατευτικό και με την πάροδο του χρόνου θαμπώσει, επίσης αυτό που δεν μου άρεσε είναι οι βεντούζες που έχει για στήριξη αφού πολύ πιθανό θα είναι με τον καιρό να ξεκολλήσουν και να πέσει το φωτιστικό μέσα στο νερό, οπότε αν την πάρεις θα πρέπει να βρεις άλλον τρόπο στήριξης ή να κολλήσεις τις βεντούζες επάνω στο τζάμι με κάποια κόλλα.

Link to comment
Share on other sites

Αυτό με τις βεντούζες σωστό.

Σαν ποιότητα - ποσότητα φως... κάνει; Το χρώμα (ίσως χαζή ερώτηση αυτή αλλά μου έκανε εντύπωση που βγαίνει σε χρώματα) του φως τι επιρεάζει;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...