Jump to content

Το Ψάρι Μου Αλλάζει Χρώμα


Recommended Posts

Καλημέρα σας.

Έχω ένα ψάρι κκογκολέζο ή όπως διάβασα σε ένα αρθρο σας http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=77238 ένα ψάρι Μoors και είναι 2 βδομάδες τώρα που φαίνεται λές και αλλάζει χρώμα από μαύρο που είναι (κατράμι όμως) σε ασημόχρυσο. Αυτό το ψάρι το έχω 2 χρόνια.Είναι μόνο του σε ένα 15λιτρο ενυδρείο με φίλτρο το οποίο το καθαρίζω με νερό ενυδρείου.

Στα 2 χρόνια που το έχω δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο. Την περισσότερη ώρα της ημέρας κάθεται ήσυχος ήσυχος κάτω και το βράδυ είναι λες και του δίνω καφεϊνη,κολυμπά από την μια μερια στην άλλη,έχει τρελαθεί να τρώει το φυτό που του έχω,ανεβαίνει στην επιφάνεια και παφλιζει με την ουρά του.Είναι εντελώς νυχτόβιο ψάρι.Τίποτα από όλα αυτά όμως δεν είναι παράξενο γιατί τα κάνει από την πρώτη μέρα που το έχω.Αν δεν τα έκανε θα ανησυχούσα.Ακόμη και τώρα που αλλάζει χρώμα είναι ακριβώς το ίδιο.

Στο petshop μου έδωσαν κάτι σταγόνες αντιστρες και μου είπαν να ρίχνω για λίγες μέρες και ότι θα γίνει καλά.Δεν είδα καμία βελτίωση.Απεναντίας συνεχίσει να αλλάζει χρώμα ακάθεκτο.

Στο άρθρο σας παραπάνω διάβασα ότι συχνά παρατηρείται μερική η ολική αλλαγή χρώματος, από μαύρο σε χρυσό! Θα ήθελα να ξέρω αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο στη περίπτωσή μου ή αν θα πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ.

Ευχαριστώ πολύ

post-50161-0-48545600-1369560967_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα,

τι σταγόνες σου έδωσαν ακριβώς ; Το ψαράκι αν το έχεις 2 χρόνια στα 15 λίτρα που φαίνονται στο προφιλ, δεν είναι και ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις.

Συμπλήρωσε τη φόρμα ανοίγοντας ένα νέο θέμα εδώ, ώστε να έχουμε περισσότερες πληροφορίες, όπως μετρήσεις , ταισμα , ρουτίνες κτλ.

Το ψαράκι μου φαίνεται αδύνατο με μια πρώτη ματιά.

Link to comment
Share on other sites

Το προβλημα δεν ειναι το χρωμα (δεν ειναι ασυνηθιστο και οφειλεται σε γεννετικους λογους) αλλα οτι εχει μεινει νανος (και οτι συνεπαγεται αυτο για την υγεια).

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...