Jump to content

Link Προς Καταστήματα.


Aiolos

Recommended Posts

Αγαπητοί φίλοι…

Κατά διαστήματα έχουν παρατηρηθεί σε διάφορες αναρτήσεις μελών, λινκ και αναφορές προς ενυδρειακά καταστήματα για την επιλογή ή προτάσεις διάφορων προϊόντων ή θετικών σχολίων για εξυπηρέτηση πελατών.

 

Αυτό είναι κάτι το θεμιτό διότι ενημερώνονται τα μέλη στο να επιλέξουν ένα προϊόν ή το κατάστημα που καλύπτει τις ανάγκες τους, άσχετα αν το κατάστημα διαθέτει βήμα ή όχι στο φόρουμ.

Επίσης όλα τα σχόλια που γίνονται για κάποιο κατάστημα (θετικά ή αρνητικά) καλό είναι να γίνονται στη κατηγορία (βήμα) του κάθε καταστήματος (εφ όσον φυσικά έχει) και όχι «χύμα» μέσα στο φόρουμ, και ο λόγος είναι προφανής ώστε το κάθε κατάστημα να πάρει την ανάλογη θέση στο θέμα.

 

Υπάρχει μια εξαίρεση όμως όσον αφορά αρνητικά σχόλια για κάποιο κατάστημα που δεν διαθέτει βήμα στο ΑΖ, που ναι μεν η συμπεριφορά του ή η επαγγελματική του ηθική να μη συμβαδίζει με αυτά που περιμένει ένας πελάτης, αλλά από την άλλη δεν είναι και ηθικό από την μεριά του ΑΖ να επιτρέπει στα μέλη του κάτι τέτοιο, την στιγμή που το ΧΧΧ κατάστημα δεν διαθέτει βήμα ή πρόσβαση στο φόρουμ, ώστε να απαντήσει και να πάρει θέση.
Σε μια τέτοια περίπτωση η ονομασία του καταστήματος θα διαγράφεται, και πολύ απλά μπορείτε να ενημερώσετε τον φίλο/μέλος με πμ.

 

Ευχαριστούμε που διευκολύνετε το έργο μας.
Η συντονιστική ομάδα.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...