Jump to content

Βοήθεια παιδιά!


Recommended Posts

Ακούστε τι έπαθα.Καθόμουν στο καναπέ και κοίταζα το ενυδρείο και ξαφνικά βλέπω πάνω στο κουτί του φίλτρου να περπατάει ένα μικρό πραγματάκι που μοιάζει με σαλιγκάρι :thaman: μπορεί να μου πει κάποιος πώς βρέθηκε αυτό μέσα στο ενυδρείο;Και τώρα τι να το κάνω να το αφήσω η να το βγάλω;Απαντήστε όσο ποιο γρήγορα μπορείτε γιατί τα έχω χαμένα τώρα! :thaman:

Link to comment
Share on other sites

...Απαντήστε όσο ποιο γρήγορα μπορείτε γιατί τα έχω χαμένα τώρα! :thaman:

Διάβασε για τα σαλιγκάρια όλα τα θέματα που υπάρχουν στο Aquazone, για να τα... ξαναβρείς! :thaman:

Έγινε επεξεργασία - filoxenos
Link to comment
Share on other sites

Τώρα είναι απάντηση αυτή που δίνεις;Δε μπορείς να πεις αν είναι κάτι φυσιολογικό η όχι;

Link to comment
Share on other sites

Πιθανοτατα το σαλιγκαρι ηρθε μαζι με την εισαγωγη καποιου καινουργιου φυτου στο ενυδρειο σου δεν υπαρχει λογος ανησυχιας μιας και ενα μονο σαλιγκαρι καλο θα σου κανει παρα κακο.Δεν ξερρω για ποιο ειδος προκειται οστοσο τρεφονται απο τα υπολειματα τροφων που βρισκονται στον πατο,καθαριζουν τα τζαμια απο αλγη οπως επεισης αγγουρακι και με φυτα που εχεις, αν εχεις στο ενυδρειο σου.

Link to comment
Share on other sites

Τώρα είναι απάντηση αυτή που δίνεις;Δε μπορείς να πεις αν είναι κάτι φυσιολογικό η όχι;

Οχι μόνο είναι απάντηση, αλλά εκτιμώ ότι είναι και η καλύτερη που θα μπορούσες να λάβεις! Και θα σου το εξηγήσω παρακάτω αυτό...

Το νόημά της όμως, το κατάλαβες?

Επειδή κρίνω ότι δεν το κατάλαβες, θα σου το "μεταφράσω" παραθέτοντάς σου ένα μήνυμα που έγραψα πρόσφατα σε άλλο μέλος και που έχει ακριβώς το ίδιο περιεχόμενο...:

...Ομως, κάνε και καμιά αναζήτηση... διάβασε και κανα ποστ από τα "παλιά" εδώ μέσα... Αυτή τη στιγμή στο Aquazone υπάρχουν πάνω από 76.000 δημοσιεύσεις όλων των θεμάτων..!!!!!! Υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ πληροφοριών! Σχεδόν τα πάντα! Διάβασε και λίγο και μην τα περιμένεις όλα "έτοιμα" με ερωτήσεις που έχουν απαντηθεί πολλές φορές. Υπάρχει για τη βοήθειά σου η μηχανή αναζήτησης και το Google, δυο φοβερά πολύτιμα εργαλεία... Αξιοποίησέ τα!

Την ώρα που περνάς ποστάροντας αν την αξιοποιήσεις διαβάζοντας δημοσιευμένα θέματα, θα αποκτήσεις πολλές και σημαντικές πληροφορίες, που θα σου χρειαστούν για το ενυδρείο σου και για την καλύτερη πορεία σου στο χόμπι.

Υ.Σ.: Δεν είναι ότι βαριέμαι να γράφω, αλλά ότι προσπαθώ να σου δείξω ένα καλύτερο δρόμο για απαντήσεις. Ψάχνοντας, θα βρεις ΠΟΛΥ περισσότερα από όσα μπορεί να σου απαντήσει κάποιος με ένα ποστ... :bowdown:

Ελπίζω τώρα να κατάλαβες το μήνυμά μου και να πάψεις να θεωρείς ότι "δεν είναι απάντηση αυτή"...

Κατά τη ταπεινή μου γνώμη, το Aquazone δεν είναι μόνο για να ποστάρουμε αλλά και για να διαβάζουμε κιόλας (κυρίως θα έλεγα...). Και πες μου την αλήθεια... Πόσα πολλά έμαθες για τα σαλιγκάρια από την φιλότιμη και άμεση, αλλά άλλου επιπέδου απάντηση του φίλου μας του Στράτου και πόσα πολλά θα μάθεις αν διαβάσεις τα δεκάδες ποστ που υπάρχουν (μέσω της μηχανής αναζήτησης του φόρουμ, στη λέξη "σαλιγκάρια") ή αν αναζητήσεις περισσότερες πληροφορίες στο internet γενικά, μέσω του Google..? Είναι εντελώς αδύνατον να σου ποστάρει κάποιος τα πάντα μέσα σε ένα μήνυμα-απάντηση σε ένα φόρουμ. Το μόνο που προσπάθησα είναι να σε κάνω να διαβάσεις και να ψάξεις...Πίστεψέ με, θα σε ωφελήσει πολύ περισσότερο από το να περιμένεις 2-3 απαντήσεις εδώ ΜΟΝΟ... Και επειδή από την ερώτηση που έκανες φάνηκε πεντακάθαρα ότι δεν έχεις διαβάσει τίποτα για το θέμα, γι' αυτό σου απάντησα έτσι και όχι με ένα στείρο μήνυμα, που απλώς θα σε καθησύχαζε και θα σου έδινε 2-3 μόνο απλές πληροφορίες για τα σαλιγκάρια...

Υ.Σ.: Φίλε Στράτο, ΕΠ' ΟΥΔΕΝΙ ΛΟΓΟ δεν θέλω να θεωρήσεις ότι η απάντησή σου είναι λάθος ή με βρίσκει αντίθετο ή πιστεύω ότι είναι άχρηστη ή κάτι άλλο τέτοιο..! Κάθε άλλο μάλιστα! Απλά το χρησιμοποίησα σαν παράδειγμα για να μπορέσω να δώσω στο φίλο μας να καταλάβει καλύτερα τη λογική μου. :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Δεν τειθεται θεμα, αγαπητε συνχομπιστα. :thumbup:

Να ακούς τους γέροντες, γιατί σκέψου την πείρα των τόοοοοοοσων χρόνων που φέρουν!

...και αν σου φαίνονται λίγο απότομοι στις απαντήσεις τους είναι... τα γηρατειά βλέπεις :bowdown: (αστιεύομαι) είναι γιατί τρέχουν όλη την ώρα να εξηγήσουν σε όλους μας!!

Υπομονή!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...