• Τελευταίες 10 Δημοσιεύσεις

  • Ευχαριστω που το έψαξες. Από ο,τι κατάλαβα αυτή είναι η λύση 
  • Πολύ όμορφο το ενυδρείο σας..θα μπορούσατε να πείτε τα χαρακτηριστικά του φωτιστικού;είστε ευχαριστημένος;


   Sent from my iPhone using Tapatalk
  • Ψάχνω και εγώ και βλέπω ότι το έχουν αντιμετωπίσει αυτό κάποιοι (Αμερική κυρίως) αλλά τάιζαν με ζωντανή τροφή. Οπότε μπορεί να ήταν όντως από το σκουλήκι. Βγάλε τα πάντα από μέσα, καθάρισε τα καλά, καθάρισε ξανά φίλτρο, υλικά, λάστιχα και κάνε δύο τρεις αλλαγές νερού. Με λίγα λόγια σαν να το στήνεις τώρα. Το ξέρω ότι είναι πολύ δουλειά αλλά μόνο έτσι θα τα ξεφορτωθείς.   Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk        
  • Ευχαριστώ για την late night απάντηση!! Κοιτάω σε ξένα sites επίσης μπας και βγάλω άκρη ... Ευχαριστώ πολύ
  • Δυστυχώς δεν έχω ιδέα για να σε βοηθήσω. Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο. Νομίζω όμως αν επιμείνεις με τις αλλαγές νερού και το καθάρισμα θα τα ξεφορτωθείς. Εγώ αυτό θα έκανα.

   Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

  •   Ευχαριστώ πολυ ρε παιδια! Ευτυχως σε ολους αρεσαν τα ψαρια(ξερετε ποια εννοώ) οποτε το 400αρι ειναι κοντα! Χαχαχαχαχχαχαχα
  • @Mr_Zoo @zalaros ή όποιος γνωρίζει παρακαλώ  Πώς μπορώ να τα ξεφορτωθώ;  Άδειασα το νερό,  καθάρισα ενυδρείο φίλτρο,  καμία σχέση με νωρίτερα αλλά βλέπω έχει ακόμη μέσα στο νερό.  Πολύ μικρά λεπτά κι άσπρα. Ρώτησα τον άντρα μου και μου είπε πως μια μέρα τάισε τη χελώνα ένα σκουλήκι που βρήκαν στον κήπο με τα παιδιά   Λέτε να είναι από αυτό ; Δεν ξέρω τι να κάνω ....
  • Παμε για rio 400 κ ελπιζω οχι σε χωρισμους,χαχαχα!Καλως τα δεχτηκες,φτου φτου φτου!
  • Ήλπιζα οτι αυτά θα τα έβλεπα σε καποιο ενυδρείο!!! Μου αρέσει πολυ!!!
  • Σημερα εγινε η προσαρμογή και οι φωτος τραβήχτηκαν μετα απο κανα 2ωρο. Αγοραστηκαν αρκετά ατομα με σκοπο να κρατηθουν οσο το δυνατο περισσοτερα(12-15), υπολογιζοντας και τους θανατους φυσικα.  Ειναι λίγο ρίσκο τα λιτρα για το τελικο μέγεθος αλλα ποτέ δεν ξερεις ποτε θα ερθει το επομενο ενυδρειο.
 • Ανακοινώσεις

  • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ ΜΟΝΟΜΑΧΟΥ 2017

    

   Αγαπητοί φίλοι-φίλες συνχομπίστες.

    

   Στείλτε μας τις φωτογραφίες από τα μονομαχοενυδρεία σας, για να συμμετάσχετε στον φωτογραφικό διαγωνισμό του Aquazone ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΝΟΜΑΧΟΥ 2017.

    

   Τα ενυδρεία του διαγωνισμού θα πρέπει να είναι απαραίτητα από 15 έως 60 λίτρα.

    

   Οι όροι του διαγωνισμού είναι να συμπληρώσετε πλήρως την φόρμα που δίνεται παρακάτω, καθώς και να αποστείλετε τρεις φωτογραφίες από το ενυδρείο σας, ως εξής:

    

   Η πρώτη να είναι μια γενική φωτογραφία του ενυδρείου που να δίνει μια συνολική εικόνα του στησίματος του.

   Η δεύτερη μια φωτογραφία κοντινή <<πορτραίτο>> του μονομάχου, και μια τρίτη φωτογραφία δική σας επιλογής από το ενυδρείο.

    

   Δεν θα γίνουν δεκτές φωτογραφίες που απεικονίζουν ψάρια μέσα σε γυάλα. Επίσης επειδή ο διαγωνισμός θα ήθελε να αναδείξει την φυσική ομορφιά των ενυδρείων μας, καλό θα ήταν να αποφευχθούν φωτογραφίες με ψεύτικα ντεκόρ, δύτες, ναυάγια, θησαυρούς κλπ.

    

   Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι όσο το δυνατό πιο καθαρές, και να επεξεργαστούν, πριν αποσταλούν, σε ανάλυση 800 Χ 600 pixels.

   Η φόρμα που πρέπει να συμπληρωθεί είναι η παρακάτω:

    

   Λίτρα ενυδρείου:

    

   Χρόνος λειτουργίας ενυδρείου:

    

   Φίλτρανση:

    

   Φωτοπερίοδος:

    

   Φυτά:

    

   Συγκάτοικοι:

    

   Επιπλέον παρατηρήσεις (προαιρετικό):

    

   Κάθε χρήστης έχει το δικαίωμα να συμμετάσχει με παραπάνω από ένα ενυδρείο που φυσικά θα φιλοξενεί μονομάχο και θα θεωρείται ξεχωριστή συμμετοχή.

    

   Στο διαγωνισμό αυτό επίσης θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εκτός συναγωνισμού και μέλη της συντονιστικής ομάδας.

   Απαραίτητη προϋπόθεση οι φωτογραφίες να μην έχουν δημοσιευθεί ξανά στο παρών φόρουμ, είτε σε αντίστοιχο άλλο.

   Δικαίωμα συμμετοχής επίσης έχουν και όλα τα νέα μέλη που θα εγγραφούν στο forum, μέχρι τη λήξη του διαγωνισμού.

    

   Έγκυρες συμμετοχές θα θεωρούνται αυτές που έχουν καταχωρηθεί στο παρόν θεματικό μέχρι τα μεσάνυχτα της 30/06/2017

    

   Περιμένουμε με χαρά τη συμμετοχή  όλων όσων διαθέτουν ενυδρείο με τα πανέμορφα αυτά ψάρια, ή και όσων ανταποκριθούν στην πρόκληση να στήσουν με αφορμή αυτόν τον διαγωνισμό ένα ανάλογα σωστό ενυδρείο, που να πληρεί τις προϋποθέσεις του.

    

    

   Κριτική επιτροπή διαγωνισμού - ψηφοφορία - ανάδειξη νικητή.

   Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΝΟΜΑΧΟΥ 2017, θα αποτελείται από όλη τη συντονιστική ομάδα του γλυκού νερού.

   Στο τέλος της ψηφοφορίας που θα γίνει στις 05/07/2017 το ενυδρείο-συμμετοχή που θα έχει λάβει τις περισσότερες ψήφους θα αναδειχθεί σε νικητή.

   Τα μέλη μπορούν να δηλώσουν την προτίμηση τους ψηφίζοντας τη συμμετοχή που τους αρέσει, στο νέο θέμα που θα δημιουργηθεί από 2/07/2017, και μέχρι τη λήξη της ψηφοφορίας 5/7/2017 και ώρα 24:00μμ.

   Σε περίπτωση που μετά την ψηφοφορία της συντονιστικής ομάδας, ισοψηφήσουν στην πρώτη θέση δύο η περισσότερες συμμετοχές, νικητής θα αναδειχθεί το ενυδρείο που θα έχει λάβει τα περισσότερες ψήφους από τα μέλη.

   Νικητής διαγωνισμού - δώρο.

   Το δώρο για τον πρώτο νικητή του διαγωνισμού θα είναι ένα εξωτερικό φίλτρο Fluval 106.

   Για τους τρεις πρώτους νικητές, θα υπάρχουν αναμνηστικά μπλουζάκια aquazone.

    

   Η επιτυχία του διαγωνισμού εξαρτάται από όλους εμάς, είτε συμμετέχοντας ενεργά ως διαγωνιζόμενοι, είτε ως μέλη που δίνουμε προτίμηση με την ψήφο μας στις πραγματικά καλύτερες συμμετοχές.

    

   Καλή επιτυχία σε όλους.

   14 people like this
 • Τελευταίες 10 Εικόνες