Jump to content
 • Τελευταίες 10 Δημοσιεύσεις

  • Ναι θα παρω και καμια τροφούλα. 
  • Χρονια πολλαγια τη γιορτή σου,... μεσημερι μετραω
  • Καλησπέρα στην κοινότητα !! Νέος στο χόμπυ και ξεκίνησα λάθος.. Μου έδωσαν ένα ενυδρείο 50 λίτρα και το έστρωσα κατόπιν οδηγιών του πετσοπα με ζουμια και ένα pseudotropheus maingano..  Το φίλτρο είναι το tertra ex600 και δούλεψε ένα δίμηνο με το ψάρι υγιέστατο. Οι μετρήσεις στο νερό βγαίναν καλές από όσο ενημερώθηκα (NO3 από 10 έως 20) άλλαξα και μια φορά νερό όταν πήγε το NO3 στο 20 Υποθέτοντας πως είναι όλα καλά έβαλα ένα demasoni και μια albino (αρσενικο έχω μόνο το demasoni) και άρχισαν τα προβλήματα Χαμός στο κυνηγητό..η πρώτη η maingano τα ρήμαξε για δύο μέρες μέχρι που ανέλαβε ο αρσενικός τα ηνία ..  Ξεκάθαρο το ότι έπρεπε να πάω σε μεγαλύτερη κατοικία τα ζωντανά.. Πήρα μεταχειρισμένο ένα ενυδρείο με διαστάσεις 120*50*60 και φίλτρο το eiheim pro3 600 Έκανα την μετακόμιση με το νέο φίλτρο να δουλεύει παράλληλα στο μικρό ενυδρείο για δύο μέρες Αφού έστησα το νέο (το μικρό ήταν σε απόσταση λίγων εκατοστών) άρχισα τις μεταγγίσεις νερού από το μικρό στο μεγάλο το οποίο ήταν μισογεμάτο με θερμοκρασία ίδια με του μικρού με αντιχλωριο και με το νέο φίλτρο να μπαίνει πλέον στην θέση του..  Παράλληλα έβαλα και το dajana start plus που μου είχε δώσει ο πετσοπας αρχικά Κάθε κουβα που αφαιρούσα από το παλιό έβαζα ένα νέο από το καινούριο και παρακολουθούσα συμπεριφορές για λίγη ωρα Αυτό εξακολούθησε (πήρε ώρες) μέχρι που θεώρησα πως το παλιό νερό αντικαταστάθηκε από το νέο και το αρχικό φίλτρο δουλευε Μετέφερα τα ψάρια και το παλιό φίλτρο όπως και ότι μπορούσα από βυθό στο νέο Με το που μπήκαν στο νέο σπίτι κανένα σημάδι πως κάτι άλλαξε !!! Μόνο ότι πλέον κολυμπούν και χαίρονται Συγγνώμη για το μακροσκελές μα θέλω να ρωτήσω .. είναι φυσιολογικό να μην έχω καθόλου άλγη ? Σε κανενα από τα δύο ενυδρεία δεν εμφανίστηκε.. το καινούριο δουλεύει με τα δύο φίλτρα παράλληλα 10 μέρες.. το NO3 είναι περίπου 15 οι άλλες τιμές (σκληρότητες πεχα) είναι ότι προβλέπεται για τα ψαρια Σας ευχαριστώ !! Περιμένω τα φώτα σας !!  
  • Έχει 10 ευρώ ελάχιστα μεταφορικά ο γερμανός. Αν παραγγείλεις και τίποτα άλλο συμφέρει μόνο...
  •   Παρτι κανονικό κάνουν τα ψάρια σου....
  • Πολυ καλά είσαι απο τιμές.. .Η διαφορά με τους ανακλαστήρες που έβαλες θα δεις οτι είναι σημαντική φίλε.. 
  • πολυ καλα επραξες.Το ph τι ωρα το μετρας?
  • Πολη καλη η εξελιξη στο ενυδρειο σου...
  • Δες εδώ Κώστα.
  • Τώρα που μπήκε δεν με βλέπω να ξανασχολούμαι εφόσον δουλεύει. Μόνο μαύρο σφουγγάρι θα βάλω όταν βρω. Παραγγελία από Κίνα δεν ξανακάνω!
 • Ανακοινώσεις

  • Αγαπητοί φίλοι του Aquazone , με χαρά σας προσκαλούμε  για 13η φορά στην εκδήλωση μας για την κοπή της πίτας στην Αθήνα για το 2018!!!

   Ημερομηνία ορίζεται η Κυριακή 25 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00.....

    

   "Πάντα το συγκεκριμένο γεγονός,λόγο της μεγάλης προσέλευσής ήταν η μεγαλύτερη και καλύτερη ευκαιρία να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας η' να τα ξαναπούμε οι ήδη γνωστοί,μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα."

    

   "Αν δεν έχετε ξανάρθει σε εκδήλωση του Aquazone μην σας αποθαρρύνει.Είναι τόσο ευχάριστο το κλίμα που θα νιώσετε πως γνωριζόμαστε όλοι χρόνια.Άλλωστε το χόμπι που όλοι αγαπάμε είναι κάτι που μας ενώνει από την πρώτη κουβέντα

    

   Ο χώρος για άλλη μια φορά  θα είναι το Flocafe Δέλτα Φαλήρου(Παλαιά Λεωφ. Ποσειδώνος 1 & Μωραϊτίνη )
   Tήλ: 2109411070. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τη διεύθυνση για τις ειδικές εκπτώσεις που θα παρέχει σε όλα τα μέλη!

    

   Θα διεξαχθεί κλήρωση με πολλά και πλούσια δώρα από τα συνεργαζόμενα καταστήματα και εταιρίες στο Aquazone.

    

    

   Ευχόμαστε να τιμήσετε όλοι το αγαπημένο μας Forum με την παρουσία σας!!!

    

    

   Οδηγίες προσέλευσης.........

   http://www.athinorama.gr/restaurants/place.aspx?id=10000077

   • Like 4
   • Thanks 3
×