• Τελευταίες 10 Δημοσιεύσεις

  • η τιμη τους ναι εχεις δικιο ειναι ψηλα...ομως εγω που εχω 2 x 2075 σε λειτουργια εδω κ 2 χρονια ειμαι πολυ ευχαριστημενος και πολυ πρακτικα κ ευκολα στο καθαρισμα κσι το κορυφαιο; SUPPORT στα ανταλλακτικα...πριν απο ενα μηνα χρειαστικα το shut off εξαρτημα κ ειμουν ακομα εγγυηση.εστειλα μηνυμα την eheim και σε 4 μερες courier κουδουνι κ το ανταλλακτικο στα χερια μου τα παντα δωρεαν...εγω εχω να πω πως οτι πληρωνεις παιρνεις...
  • καλημερα παιδια..εγω εχω τα led tis arcadia και φυσικα σε κλειστο ενυδρειο κ σε διαστασεις της juwel και ειμαι πολυ ευχαριστημενος..οποτε δες κ αυτες κ αμα θελησεις να πας κατα κει πρεπει να παρεις φωτιστικο..εχει φωτιστικα στο ebay χωρις λαμπες ριξε μια ματια
  • Χρονια πολλα κι ας με προδωσες διπλα! Χαχαχαχα!
   Πολυχρονη Αγαπη!

   Greetings from the dark side!

  • Τάισε τον μαζί με το φύκι και χλωρελα η σπιρουλινα.
  • Τον έχω βάλει επίτηδες έτσι οστε ότι  Βρωμιά μαζεύει πίσω να την διώχνει προς τα μπροστά !!!
  • Λάθος μου 340 ήθελα να πω νιτρικά 0,2
  • Νασαι καλά Νίκο το  Συγκεκριμένο  ψάρι το  Παρακολουθώ 1μιση εβδομάδα τώρα άπω το μέρος που το αγόρασα ήταν κάτασπρο από το στρες ich δεν είχε καθόλου και σήμερα που το είδα καλητερα αλλά όχι 100% αλλά το τάισε μπροστά μου  Καταψυγμένη και έτρωγε κανονικά και αποφάσισα να το  "Βουτήξω "τώρα το βλέπω  στο σπίτι Τσιμπάει στους βράχους και όπου βρει επίσης τρώει και  seaweed και σαν αρχή Κιόλας είναι μια χαρά ευχομαι να πάνε όλα καλά γιατί είναι φοβερό ψάρι !!!
  • Φιλαρακι το 430 ειναι και ψηλα θα ελεγα ,400 410 εισαι μια χαρα.Νιτρικα?
  • Νασαι καλά φίλε μου !!!αμινοξεα ρίχνω !!,επίσης ρίχνω και ζουμιά της Aquaforest για τα Κοραλία !!.ναι έχω βάλει της άκρο  πάνω στα" πιάτα "για να αλλάξει λίγο το scape,τώρα από τιμές kh 8,3 μαγνήσιο 1.350 και ασβέστιο ντρέπομαι να στο πω αλλά θα στο πω 430  και άρχισα σιγά σιγά να το ανεβάζω μιας και το πιρα χαμπάρι εχτές άλλαξα και αλάτι πείρα για πρώτη φορά το reef salt της aquaforest μιας και  Χρησιμοποιούσα της instant ocean  και Πιστεύω για αυτό να είχα θέμα με το ασβέστιο ....
 • Ανακοινώσεις

  • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ ΜΟΝΟΜΑΧΟΥ 2017

    

   Αγαπητοί φίλοι-φίλες συνχομπίστες.

    

   Στείλτε μας τις φωτογραφίες από τα μονομαχοενυδρεία σας, για να συμμετάσχετε στον φωτογραφικό διαγωνισμό του Aquazone ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΝΟΜΑΧΟΥ 2017.

    

   Τα ενυδρεία του διαγωνισμού θα πρέπει να είναι απαραίτητα από 15 έως 60 λίτρα.

    

   Οι όροι του διαγωνισμού είναι να συμπληρώσετε πλήρως την φόρμα που δίνεται παρακάτω, καθώς και να αποστείλετε τρεις φωτογραφίες από το ενυδρείο σας, ως εξής:

    

   Η πρώτη να είναι μια γενική φωτογραφία του ενυδρείου που να δίνει μια συνολική εικόνα του στησίματος του.

   Η δεύτερη μια φωτογραφία κοντινή <<πορτραίτο>> του μονομάχου, και μια τρίτη φωτογραφία δική σας επιλογής από το ενυδρείο.

    

   Δεν θα γίνουν δεκτές φωτογραφίες που απεικονίζουν ψάρια μέσα σε γυάλα. Επίσης επειδή ο διαγωνισμός θα ήθελε να αναδείξει την φυσική ομορφιά των ενυδρείων μας, καλό θα ήταν να αποφευχθούν φωτογραφίες με ψεύτικα ντεκόρ, δύτες, ναυάγια, θησαυρούς κλπ.

    

   Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι όσο το δυνατό πιο καθαρές, και να επεξεργαστούν, πριν αποσταλούν, σε ανάλυση 800 Χ 600 pixels.

   Η φόρμα που πρέπει να συμπληρωθεί είναι η παρακάτω:

    

   Λίτρα ενυδρείου:

    

   Χρόνος λειτουργίας ενυδρείου:

    

   Φίλτρανση:

    

   Φωτοπερίοδος:

    

   Φυτά:

    

   Συγκάτοικοι:

    

   Επιπλέον παρατηρήσεις (προαιρετικό):

    

   Κάθε χρήστης έχει το δικαίωμα να συμμετάσχει με παραπάνω από ένα ενυδρείο που φυσικά θα φιλοξενεί μονομάχο και θα θεωρείται ξεχωριστή συμμετοχή.

    

   Στο διαγωνισμό αυτό επίσης θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εκτός συναγωνισμού και μέλη της συντονιστικής ομάδας.

   Απαραίτητη προϋπόθεση οι φωτογραφίες να μην έχουν δημοσιευθεί ξανά στο παρών φόρουμ, είτε σε αντίστοιχο άλλο.

   Δικαίωμα συμμετοχής επίσης έχουν και όλα τα νέα μέλη που θα εγγραφούν στο forum, μέχρι τη λήξη του διαγωνισμού.

    

   Έγκυρες συμμετοχές θα θεωρούνται αυτές που έχουν καταχωρηθεί στο παρόν θεματικό μέχρι τα μεσάνυχτα της 30/06/2017

    

   Περιμένουμε με χαρά τη συμμετοχή  όλων όσων διαθέτουν ενυδρείο με τα πανέμορφα αυτά ψάρια, ή και όσων ανταποκριθούν στην πρόκληση να στήσουν με αφορμή αυτόν τον διαγωνισμό ένα ανάλογα σωστό ενυδρείο, που να πληρεί τις προϋποθέσεις του.

    

    

   Κριτική επιτροπή διαγωνισμού - ψηφοφορία - ανάδειξη νικητή.

   Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΝΟΜΑΧΟΥ 2017, θα αποτελείται από όλη τη συντονιστική ομάδα του γλυκού νερού.

   Στο τέλος της ψηφοφορίας που θα γίνει στις 05/07/2017 το ενυδρείο-συμμετοχή που θα έχει λάβει τις περισσότερες ψήφους θα αναδειχθεί σε νικητή.

   Τα μέλη μπορούν να δηλώσουν την προτίμηση τους ψηφίζοντας τη συμμετοχή που τους αρέσει, στο νέο θέμα που θα δημιουργηθεί από 2/07/2017, και μέχρι τη λήξη της ψηφοφορίας 5/7/2017 και ώρα 24:00μμ.

   Σε περίπτωση που μετά την ψηφοφορία της συντονιστικής ομάδας, ισοψηφήσουν στην πρώτη θέση δύο η περισσότερες συμμετοχές, νικητής θα αναδειχθεί το ενυδρείο που θα έχει λάβει τα περισσότερες ψήφους από τα μέλη.

   Νικητής διαγωνισμού - δώρο.

   Το δώρο για τον πρώτο νικητή του διαγωνισμού θα είναι ένα εξωτερικό φίλτρο Fluval 106.

   Για τους τρεις πρώτους νικητές, θα υπάρχουν αναμνηστικά μπλουζάκια aquazone.

    

   Η επιτυχία του διαγωνισμού εξαρτάται από όλους εμάς, είτε συμμετέχοντας ενεργά ως διαγωνιζόμενοι, είτε ως μέλη που δίνουμε προτίμηση με την ψήφο μας στις πραγματικά καλύτερες συμμετοχές.

    

   Καλή επιτυχία σε όλους.

   14 people like this
 • Τελευταίες 10 Εικόνες