Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 08/20/2019 in all areas

 1. 10 points
  Καλή επιστροφή σε όλους και εύχομαι όλοι να είστε καλά! Ελπίζω να βρήκατε τα ενυδρεία σας σε καλή κατάσταση και χωρίς απώλειες. Το 30άρι μου ευτυχώς άντεξε τις ζέστες και την απουσία φροντίδας των διακοπών και τα προβλήματα που υπήρχαν φαίνονται να εξομαλύνονται. Το κυανό επιμένει αλλά το βλέπω "αδύναμο" και πιστεύω ότι με τις τακτικές αλλαγές νερού πλέον θα φύγει και αυτό. Μέσα στο μήνα θα ανεβάσω και φωτός από νέες προσθήκες που αναμένονται!!
 2. 10 points
  Οι μέρες περνάνε και όλα δείχνουν να πηγαίνουν κατ'ευχή... 😊 Λίγες αλγουλες εμφανίστηκαν αλλά οκ...καλοδεχουμενες...😉 Προχωράμε... 👌
 3. 9 points
  Γενική κατηγορία ενυδρείου Δισκοι Γενικές Πληροφορίες Διαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ):135×55×60 Συνολικά Λίτρα:450 Sump (λίτρα):50 Οργανισμοί Φυτά:Anunias barteri nana Ψάρια: 9 δισκοι Άλλα είδη: μερικα assassin snails Διακοσμητικά υλικά Φόντο:Βαμμένο μαυρο Πέτρες: - Ξύλα: Μία κρεμασμένη από τις κόντρες ρίζα redmoor Άλλα διακοσμητικά :- Υπόστρωμα:- Βυθός:ένα μικρό φιλμ άσπρης χαλαζιακης Φωτισμός Πηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος):Ένα μικρό φωτιστικό 30w led της sunsun Διάρκεια φωτισμού:7 ώρες (17:00-00:00) Υποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση: Sump με 10 λίτρα ελαφροπετρα Θέρμανση/ Ψύξη: 2 Jagger 300w σε stc1000 Λίπανση: Παροχή CO2: Άλλες τεχνικές ευκολίες ή/και παρεμβάσεις: Κυκλοφορητής Sicce xstream Διατροφή: Διάφορες τροφές της ocean nutrition, nls, τις κλασσικές της tropical d-allio, d-50, Bits της sera και της tetra, και 3algae της tropical Κατεψυγμένη μοσχαροκαρδια της ocean Παράμετροι pH:7,2 Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):0-10 Φωσφορικά (PΟ4): Μέση Θερμοκρασία (°C):29,5 Συντήρηση Αλλαγές νερού:αλλαγες νερού 2 φορές τη βδομαδα Προετοιμασία νερού/πρόσθετα: νερό από προφιλτρα Άλλες ρουτίνες συντήρησης:
 4. 9 points
 5. 8 points
  Αποφάσισαν να με αφήσουν να τα φωτογραφήσω.
 6. 7 points
  Όχι που θα σας άφηνα!! . Το θυληκό mahachai λοιπόν. Δυστυχώς έβγαλα μόνο μια γιατί δεν κάθεται η άτιμη....
 7. 6 points
  Από το προηγούμενο νανακι μου.. Από το μεγάλο θα βάλω φωτο οταν ψιλογεμισει.
 8. 5 points
  Μόλις τελείωσε, επιτέλους.Μεινανε τα cherry barbs για να ολοκληρωθεί.Απο φυτά έβαλα 1 anubia nana, 2 microsorum windelov και κερατοφυλο. Πως σας φαίνεται? Οποιαδήποτε παρατήρηση δεκτή φυσικά.
 9. 5 points
  Κ ένα βιντεάκι τα μικρά, για φωτό δεν κάθονται
 10. 5 points
  Βάζω και εγώ ένα δικό μου ζευγάρι κατά την διάρκεια αναπαραγωγής.
 11. 5 points
 12. 5 points
 13. 5 points
 14. 4 points
 15. 4 points
  Ακόμα ένα βίντεο από το ζευγαράκι που άλλαξε κοχύλι.. Ο αρσενικός έχει τρελαθεί και κινείτε σαν αστραπή ώρες ώρες! Φαίνεται στο 0:15
 16. 4 points
  Ναι,νομίζω αυτό θα κάνω..
 17. 4 points
 18. 4 points
 19. 3 points
 20. 3 points
  Weekly update Το ενυδρείο πάει καλά χωρίς προβλήματα. Τα λουλουδάκια άλλα ξεράθηκαν, άλλα ανοίγουν και υπάρχουν ακόμα κανα δυο που ετοιμάζονται. Σιγά σιγά τα νεα φυτάκια, πάνω στον δρομέα-κοτσάνι, πέταξαν τα πρώτα τους φύλλα και καμία δυο ριζούλες. Θα περιμένω λιγάκι να μεγαλώσουν λίγο. Σε αυτή την κατάσταση τρέφονται από το κυρίως φυτό (mother plant) - αυτό σημαίνει ότι το επιβαρύνουν κι ολας. Θα τα αφήσω ακόμα να μεγαλώσουν και να πετάξουν αρκετές ριζούλες πάντως (καθότι τρέφονται κυρίως από το ριζικό τους σύστημα οι εχινοδοροι) και μετά θα κόψω και θα τα μεταφυτέψω. Έτσι θα έχουν περισσότερες πιθανότητες να πιάσουν.
 21. 3 points
  Προτείνω να μην παρατήσεις το χόμπι ... έχεις προσπαθήσει, έχεις φτάσει σε ένα επίπεδο, μην τα ακυρώσεις όλα. Αφησε τα μικράκια να μεγαλώσουν και αποφασίζεις πώς θα πορευθείς.
 22. 3 points
  Καιρο ειχαμε.. Δεν αλλαξαν και πολλα
 23. 3 points
  Πες της να περάσει ξεχωριστό γραμμή ρεύματος με δικό της ρελε και αποχέτευση στο σημείο!!!
 24. 3 points
 25. 3 points
×