Jump to content

triphop

Mέλη με δικαίωμα ψήφου
 • Δημοσιευσεις

  32
 • Εγγραφή

 • Τελευταια επισκεψη

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Φύλο
  'Ανδρας

Previous Fields

 • Χώρα
  Hellas
 1. triphop

  Περιττώματα

  Η αλλαγές νερού γίνονται με σκούπα βυθού. Απλά επειδή σε 2-3 μέρες είναι λιγάκι άσχημος ο πάτος έλεγα μήπως και. ΟΚ όμως ευχαριστώ όλους για τις χρήσιμες πληροφορίες τους. Και μία τελευταία ερώτηση για τους αρχαιότερους. Έχω χαλίκι ψιλό. Σκέφτομαι να το αλλάξω σε άμμο απο πετ σοπ. Τι λέτε καθαρά για βιολογία θα είναι καλύτερο ή το ίδιο. Όσο για την καλαισθησία του πράγματος η άμμος είναι πιο ωραίο πράγμα για μένα. Ευχαριστώ και πάλι.
 2. triphop

  Περιττώματα

  ευχαριστώ πολύ.
 3. triphop

  Περιττώματα

  180 λίτρα JUWEL εσωτερικό και 2217 εξωτερικό. Guppy και Platys έχω.
 4. triphop

  Περιττώματα

  Καλημέρα παιδιά και συγχαρητήρια για άλλη μια φορά για το forum. Θέλω να κάνω την εξής ερώτηση. Μπορεί κάποιο να μου πει αν υπάρχει ψάρι η ζωντανός οργανισμός που θα μπορέσω να βάλω σε ΓΛΥΚΟ νερό έτσι ώστε να μου τρώνε λίγα περιττώματα των ψαριών? Είχα ακούσει κάποια πράγματα για γαρίδες που το κάνουν αυτό. Ισχύει η όχι και αν ναι ποιο είδος είναι αυτό? Ευχαριστώ πολύ.
 5. triphop

  ΝΗ4

  apo 13/8/2010?
 6. triphop

  Δίσκοι και Λίτρα

  Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους και έλαβα αρκετές πληροφορίες πριν επιχειρήσω οτιδήποτε...
 7. triphop

  Δίσκοι και Λίτρα

  πόσα λίτρα εείναι το ενυδρείο σου και πόσους δίσκους έχει μέσα?
 8. triphop

  Αλγη και απο εμένα

  Καλημέρα παιδιά. Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής: Λόγω λάθους λίπανσης(υπερδοσολογία) εμφανίστηκε πράσινη άλγη στα τζάμια. Αυτή καθαρίστηκε και είναι όλα οκ. Σε ένα ξύλο όμως που έχω νομίζω πως φύτρωσε μέσα απο αυτό μικρά μικρα θαμνάκια άλγης. και λέω νομίζω γιατι δεν ξέρω αν όντως είναι αλγη. Η ερώτηση μου είναι η εξής. Την απομακρύνω απο το ξύλο? Η την αφήνω να κάνει ένα λεπτό πράσινο στρώμα πάνω στο ξύλο? θα δημιουργήσει πρόβλημα στην ισσοροπία του ενυδρείου? Ευχαριστώ πολύ.
 9. triphop

  Δίσκοι και Λίτρα

  Ευχαριστώ πολύ όλους και συγνώμη που ξαναάνοιξα ένα παρόμοιο θέμα!
 10. triphop

  Δίσκοι και Λίτρα

  Αυτό που ρωτάω είναι αν μπορώ να φιλοξενήσω Δίσκους στο ενυδρείο μου και αν ναι πόσους? οι Διαστάσεις: 101 x 41 x 50 cm Ριο 180 Ευχαριστώ και πάλι
 11. triphop

  Δίσκοι και Λίτρα

  Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει πόσοι δίσκοι χωρούν σε τοσα λίτρα? δλδ αν υπάρχει κάποιος κανόνας. στο δικό μου ενυδρείο που σκέφτομαι να το γυρίσω σε δισκοενυδρείο που είναι 180L JUWEL καθαρα λιγότερα πόσους δίσκους θα χωρούσε? Ευχαριστώ πολύ.
 12. triphop

  Πέτρες

  Βασικά έχω ψάρια ήδη μέσα! 5 Guppy 2 melanotaenies και ήθελα να κάνω μια μικρή διακόσμηση στην γωνία και όχι σε όλο το ενυδρείο. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. ΥΣ Επηρεάζοναται τα ψάρια απο τις πέτρες?αν δηλαδή αποφασίσω να βάλω άλλα ψάρια μετά πρέπει να τις βγάλω?
 13. triphop

  Πέτρες

  Καλησπέρα και απο εμένα! θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση. Έχω μαζέψει κάποιες πέτρες απο μια παραλία, και θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να τις βάλω μέσα στο ενυδρείο μου. το ενυδρείο είναι γλυκού νερού. Άκουσα απο κάποιους πως δεν είναι σωστό γιατί οι μύκητες που έχουν επάνω θα δημιουργήσουν μυρωδιά ανυπόφορη μέσα στο σπίτι. Υπάρχει κάποια διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω αν πρέπει να τις βάλω (πχ βράσιμο)? Θα μυρίζει το ενυδρείο-σπίτι? Θα πάθουν τίποτα τα ψάρια? Ευχαριστώ πολύ.
 14. triphop

  Υψηλά επίπεδα Αμμωνίας

  Βγήκε ένα μπλέ σφουγγάρι και το μαύρο και στην θέση τους πρίν απο 2 βδομάδεσ μπήκαν iporax και ζεολιθος. όλα τα άλλα τρέχουν απο 1η Μαϊου. όσο για το φίλτρο είναι εσωτερικό και η παροχή είναι 600l/min νομίζω.είναιενυδρείο Ριο 180 δεν θυμάμαι σίγουρα για την αντλία αλλα είναι η εργοστασιακή.
 15. triphop

  Υψηλά επίπεδα Αμμωνίας

  Ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη βοήθεια! 1 ον δεν θεωρώ ότι τα ψάρια μου είναι πολλά γιατι σε εκατοστά βγαίνουν περίπου 100 όταν θα είναι ενήλικα πράγμα που δεν συμβαίνει! 2 ον δεν εχω πλύνει τα σφουγγάρια με νερό βρυσης αλλα με νερό ενυδρείου. 3 ον οι ταμπλέτες σε 1 λεπτό το πολύ εξαφανίζεται 4 ον το βιολογικό ήταν απο την αρχή 5 ον ρίχνω sera bio-nitrivec 6 ον χρησιμοποιώ νερό βρύσης στο οποίο ρίχνω αντιχλώριο πριν το ρίξω στο ενυδρείο και η θερμοκρασία εείναι 1 βαθμο+- του ενυδρείου. όσο για τον ζεόλιθο νομίζω έχει αναφερθεί εκτενώς και εδω και σε διάφορα forums.
×

Important Information

Πολιτική απορρήτου και Όροι χρήσης