Jump to content

arsenio

Mέλη με δικαίωμα ψήφου
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Φύλο
  'Ανδρας
 • Τα Ενυδρεία μου
  80 lt

Previous Fields

 • Χώρα
  Hellas
 1. Για όσους απο εσάς που ασχολείστε με τα αγαπημένα ψαράκια είστε και δάσκαλοι, σας προτείνω την σελίδα www.e-daskalos.gr
 2. Αγαπητοί μου φίλοι αγόρασα στο 80λιτρο ενυδρείο μου δύο ψάρια Λιλάνσιους. Μου τα πρότεινε ο πωλητής για το ενυδρείο μου αλλά έχω πάψει να τους πολύ εμπιστεύομαι για πολλούς λόγους. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζεται κάτι για αυτά τα ψαράκια. Τους έβαλα και δύο πορώδης βράχους. Ξέρω ότι ίσως να είναι λίγο μικρό τα ενυδρείο αλλά πιστεύεται ότι θα έχουν πρόβλημα?
 3. Σε ένα ογδωντάλιτρο ενυδρείο τι θα προτείνατε να βάλω?
 4. Αγαπητοί συμφρουμήτες σας ευχαριστώ για την καλή ενημέρωσή σας. Σας ενημερώνω ότι η μεταφορά έγινε επιτυχώς, είχατε τελικά δίκιο ότι δεν γινόταν με το νερό και την άμμο μέσα. Θα ήθελα να σας ρωτήσω δύο ακόμα πραγματάκια. Μπορώ να πάρω χαλίκι από την θάλασσα και να το πλύνω? Τι Ph πρέπει να έχω? Σας ευχαριστώ
 5. Βάζω! Αλλά δεν ήξερα αν μπορεί να υποστεί μια πλήρης αλλαγή! Σας ευχαριστώ πολύ!
 6. Γίνεται όμως να μεταφέρουμε μόνο το φίλτρο και όλο το άλλο νερό να είναι καινούργιο? Μόνο και μόνο η ποσότητα χλωρίνης που θα έχει το καινούργιο νερό δεν θα καταστρέψει την βιολογία του φίλτρου?
 7. Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές, η μετακόμιση θα είναι κοντινή οπότε με λίγη προσοχή πιστεύω πως τη μισή ποσότητα η λίγο λιγότερο από την μισή θα μπορέσω να το μεταφέρω αλλιώς σε κουβάδες αφού δεν θα υπάρχουν ψάρια
 8. Αγαπητοί μου φίλοι θα χρειαστώ την συμβολή σας για την αλλαγή που θέλω να κάνω στο ενυδρείο μου από ένα απλό ενυδρείο γλυκού νερού 80λτ με μερικά φυτά και διάφορα πήλινα αντικείμενα καθώς και με ένα ξύλο και όλα αυτά με μία επίστρωση μίας πολύ ψιλής άμμου σε ένα ενυδρείο με αφρικάνες. Στο όλο ενχείρημα θα προσπαθήσω να κάνω και μία μεταφορά του ενυδρείου μου από το πατρικό μου στο νέο μου σπίτι κάτι που θα πρέπει να γίνει με όσο το δυνατό λιγότερο νερό. Και εδώ αρχίζουν οι ερωτήσεις. 1. Η άμμος (αν και θα προτιμούσα πολύ λεπτό χαλίκι) κάνει για αφρικάνες? Μπορώ να το αναμείξω με χαλίκι? 2. Τα φυτά θα πρέπει να τα βγάλω ή απλώς θα μου τα φάνε οπότε αφήνω την φύση να δράση μόνη της. 3. Το ξύλο το αφήνω? 4. Το στρώσιμο θα γίνει από την αρχή η με το υπάρχων φίλτρο και νερό, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα? 5. Πέτρες που θέλουν οι αφρικάνες θα πρέπει να αγοραστούν ή μπορώ να βρω από την φύση και αν ναι τι εννοούμε από την φύση. 6. Παιδία συγνώμη για το πλήθος των ερωτήσεων αλλά επειδή εμπιστεύομαι την γνώμη σας περισσότερο από έναν μαγαζάτορα ρωτώ εσάς
 9. Μπράβο παιδιά για την ιδέα! Εγώ δεν είμαι αιμοδότης αλλά δίνω συχνά για μία κοπέλα που χρειάζεται αιμοκαθάρσεις, Αν δεν χρειαστεί μέσα στο καλοκαίρι μπορεί να βγάλω κάρτα αν και μπορώ να σας πω ότι δύο φορές στο παρελθόν προσπάθησα να βγάλω κάρτα αλλά ακόμα μου έρχονται!! Και πάλι μπράβο!!
 10. Είμαι σίγουρος ότι την 11 Σεπτεμβρίου κάθε χρόνο οι απανταχού αντιαμερικάνοι την γιορτάζουν αλλα εμείς ακόμα και στην χώρα μας ίσως να μην μαθαίνουμε τίποτα. Μήπως ελεγχόμαστε και εμείς ακόμα? Πόσο μακριά μπορεί να βρίσκεται η αλήθεια?
 11. Χρόνια Πολλά Ηλία και ότι ποθείς! Είχες πεί έως τις 28 νομίζω ε?
 12. Την Τρίτη που λέτε αγαπητοί μου συνφορουμίστες άκουσα έναν δημοσιογράφο στον ΣΚΙ που έλεγε ότι ένα από τα παιδία που χτυπήθηκαν στο Λίβανο ήταν ένα Γερμανάκι το οποίο πήγε για νοσηλεία στην Γερμανία και εκεί αποδείχτηκε ότι ήταν καμένο (!!!) από χημικά όπλα τα οποία είναι απαγορευμένα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση δεν είναι ότι το Ισραήλ χρησιμοποίησε τέτοια όπλα αλλά ότι δεν ακούστηκε σε καμία είδηση!! Μήπως το ακούσατε εσείς? Και όχι, αρχίζω να φοβάμαι ότι από ότι συμβαίνει εκεί αλλά και σε όλο τον κόσμο εμείς μαθαίνουμε τα μισά, γιατί μήπως και οι αμερικανοί δεν νομίζουν ότι τα μαθαίνουν όλα και μαθαίνουν τα μισά από εμάς? Μήπως και εμείς τελικά δεν μαθαίνουμε όλη την αλήθεια? Μήπως ο άξονας του κακού Αμερική, Βρετανία και Ισραήλ μας έχουν βάλει φίλτρα στην πληροφόρηση όπως έγινε και με την Σερβία? Μήπως όταν θα έρθει και η σειρά μας οι υπόλοιποι δεν θα μάθουν και πολλά? Σήμερα το βράδυ κάποιοι κάψαν κάποια Mc Donald’s, δεν συμφωνώ με αυτό αλλά θα μπορούσαμε και εμείς να ξεκινάγαμε ίσως ένα μποϊκοτάζ κατανάλωσης από τα βενζινάδικα και τα φαγάδικα έως τα αναψυκτικά.
 13. Είναι το πρώτο που σκέφτηκα είδη το είπα σε μερικούς φίλους αλλά όλοι φοβούνται μην τους χαλάσουν και τα δικά τους. Από αυτά που έχουν μείνει είναι ένα νέον μία μαύρη χείρα και ένα ψάρι που δεν ξέρω το όνομά του. Την μαύρη χείρα θα την χαρίσω γιατί είναι σε καλή κατάσταση και έχω βρει μία κοπέλα που την θέλει, το νέον και το άλλο θα προσπαθήσω να βρω μηχανή να τα τραβήξω, το άλλο έχει χοντρύνει υπερβολικό σε σημείο που φοβάμαι μην σκάσει και η ράχη του έχει τρύπες, Στο μαγαζί που πηγαίνω και προμηθεύομαι τα ψάρια μετά από τις θεραπείες όταν το είπα ότι και τα υπόλοιπα έχουν πρόβλημα, μου είπε (μαζι με εναν χομπίστα που ειναι και αυτός στο φορουμ) δεν αξίζει να επιβαρύνεις όλο το ενυδρείο για ένα δύο ψαράκια εφόσον δεν έχει καραντίνα και να ξεπεράσω τους συναισθηματισμούς.
×
×
 • Create New...