Jump to content

kotsifas

Mέλη με δικαίωμα ψήφου
 • Δημοσιευσεις

  16
 • Εγγραφή

 • Τελευταια επισκεψη

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Φύλο
  'Ανδρας
 • Τα Ενυδρεία μου
  200 ltr κοινωνικο φυτεμενο<br />
  275 reef
 • Τοποθεσία
  Ν.ΦΙΛΟΘΕΗ

Previous Fields

 • Νομός
  Αττικής
 • Χώρα
  Hellas

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.electronicsart.gr

Πρόσφατοι επισκέπτες

58 εμφανίσεις προφίλ
 1. kotsifas

  Τι λετε για μια ομαδικη απο Fish-street ?

  Προσέξτε διότι με ups θα περάσετε τελωνείο,όπως και τα πολλά πράγματα με ταχυδρομείο επίσης το ίδιο.
 2. kotsifas

  Site για Online αγορες

  Φίλε μου καλημέρα. Εχω αγοράσει αρκετά πράγματα χωρίς κανάνα πρόβλημα, περίπου σε μία εβδομάδα έχεις τα πραγματά σου με το ταχυδρομείο,τον τελευταίο καιρό άργησαν λίγο, μάλλον λόγο των εορτών αλλά τα παρέλαβα.
 3. kotsifas

  Κύκλωμα Ανατολής-Δύσης για ηλεκτρονικά ballast

  Για orck Φυσικά και ο χρονοδιακόπτης θα μπει στη θέση του s1,δεν χρειάζεται ο s1. Για chrisb Υπάρχουν σε ότι τιμή θέλεις,από κινέζικο μέχρι πανακριβο.
 4. kotsifas

  Κύκλωμα Ανατολής-Δύσης για ηλεκτρονικά ballast

  Χρειάζεται ένας χρονοδιακόπτης που να ελέγχει μία επαφή.Δηλαδή εάν του ζητήσεις στις 14.00 να αρχίσει η ανατολή, εκείνη τη στιγμή στις 14.00 θα κλείσει μια επαφή η οποία θα είναι συνδεδεμένη με τον s1.Οι χρονοδιακόπτες πρίζας ελέγχουν το 220v, το παιρνάνε στην εξοδό τους. Εδώ χρειάζεσαι ενα χρονοδιακόπτη επαφής. Πιστεύω να έγινα κατανοητός.
 5. kotsifas

  Κύκλωμα Ανατολής-Δύσης για ηλεκτρονικά ballast

  Φιλε chrisb O s1 είναι μια απλή επαφή,το σχεδιάκι το έφτιαξα σε δέκα λεπτά με ότι υλικά είχα εκείνη τη στιγμή,μπορούν να γίνουν πολλές βελτιώσεις ή και αλλαγές εάν θέλεις, αλλά όλα αυτά χρειάζονται χρόνο και για να ασχοληθώ με αυτό μου είναι λίγο δύσκολο. Γίνεται αυτό που λες αλλά θα πρέπει να οδηγήσεις με το χρονοδιακόπτη το ρελέ... δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο.
 6. kotsifas

  Κύκλωμα Ανατολής-Δύσης για ηλεκτρονικά ballast

  Το ρελε βάζει παραλληλα στον πυκνωτή μία αντίσταση για να τον εκφορτίζει,και χωρίς αυτόν δουλεύει αλλά καλύτερα να το βάλεις, Με 12v δεν θα εργαστεί σωστά,πρέπει να βάλεις 18v. Για να μεγαλώσεις τον χρόνο μεγάλωσε τον πυκνωτή από 4700μf σε 5600μf ή μεγαλύτερο.. Ο s1 είναι μία επαφή στη μία κατασταση ξεκινάει την ανατολή και στην άλλη τη δύση,θα τον συνδέσεις στη επαφή του χρονοδιακόπτη σου, μόλις θα κλείνει ο χρονοδιακόπτης τη επαφή (s1) θα ξεκινάει η ανατολή και όταν θα την ανοίγει θα ξεκινάει η δύση. Στη διαθεσή σου ΒΑΣΙΛΗΣ
 7. kotsifas

  Dimmable T5 ballast

  Γεια σας Το συγκεκριμένο κυκλωματακι το έφτιαξα και το χρησιμοποιώ στα ενυδρεία μου και σε κάποιον φίλων,δεν το πουλάω, απλώς έβαλα το σχέδιο στο forum ,όπως και σε άλλα forum, για να το κατασκευάσει όποιος θέλει, εάν κάποιος χρειάζεται βοήθεια ευχαρίστως να του την προσφέρω χωρίς καμία υποχρέωση από τον ενδιαφερόμενο. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΜΙΑ D.I.Y ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΕ ΣΥΝΧΟΜΠΙΣΤΕΣ. Το κυκλωματάκι για να εργαστεί χρειάζεται και δύο χρονοδιακόπτες, παρ'όλα αυτά είναι μικρό το κόστος του και το αποτέλεσμα πολύ καλό. Παντοτε στη διαθεσή σας. ΒΑΣΙΛΗΣ
 8. kotsifas

  Dimmable T5 ballast

  Εαν έχετε όρεξη για κατασκευή υπάρχει αυτό και δουλεύει πολύ καλά http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=8003
 9. kotsifas

  R/O

  http://www.ro-man.com/shop/index.php/cPath/22
 10. kotsifas

  Κύκλωμα Ανατολής-Δύσης για ηλεκτρονικά ballast

  Χρειάζονται δύο χρονοδιακόπτες για να γίνει το σύστημα πλήρες αυτόματο,με τον ένα δίνεις 220v στο ballast και ξεκινούν οι λάμπες στο ποιο κατώτατο σημείο ένα αμελητέο φως,μόλις κλείσει ο s1 με τον δεύτερο χρονοδιακόπτη ξεκινάει το φαινόμενο της ανατολής και σε 25 λεπτά έχεις τις λάμπες σου σε πλήρη φωτισμό, το βράδυ μόλις ανοίξει ο s1 ξεκινάει το φαινόμενο της δύσης το οποίο σε 25 περίπου λεπτα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξει, μετά κλείνεις τα 220v στο ballast και σβήνουν εντελώς οι λάμπες.
 11. kotsifas

  Κύκλωμα Ανατολής-Δύσης για ηλεκτρονικά ballast

  Βαζοντας ένα χρονοδιακόπτη,και κάθε ημέρα την ίδια ώρα ξεκινάει η Ανατολή και το βράδυ η δύση.
 12. kotsifas

  Κύκλωμα Ανατολής-Δύσης για ηλεκτρονικά ballast

  Ενα απλό κυκλωματάκι για Ανατολή Δύση για ηλεκτρονικά ballast.Ο χρόνος με αυτό τον πυκνωτή είναι περίπου 25 λεπτά.Λειτουργεί σε αρκετά ενυδρεία με παρα πολύ καλά αποτελέσματα.Οποιος χρειαστεί οποιαδήποτε εξήγηση στη διαθεσή σας.
 13. kotsifas

  Αντιστροφη οσμωση

  Ευχαριστώ πολύ με κάλυψες.
 14. kotsifas

  Αντιστροφη οσμωση

  Γεια σας Θέλω να αγοράσω ένα σύστημα αντίστροφης όσμωσης, θέλω να ρωτήσω εάν το στάδιο (DI) απιονισμού χρειάζεται ή όχι δεν βρήκα κάποια σχετική συζήτηση γι'αυτό και γράφω,θα χρησιμοποιηθεί για ενυδρείο γλυκού νερού και αργότερα μάλλον για θαλλασινό, εάν κάποιος γνωρίζει και έχει την ευγενή καλοσύνη ας μου δώσει τα φώτα του. Ευχαριστώ Βασίλης
×

Important Information

Πολιτική απορρήτου και Όροι χρήσης