Jump to content

niknik

Διακριθέντα Μέλη
 • Content Count

  13,140
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  96

Everything posted by niknik

 1. Καλησπέρα σας τι εννοούμε combo προσφορές, και που τις βρίσκουμε, ευχαριστώ.
 2. Υπολόγισε θα γεμίσει αλγη επάνω και ίσως ξεράσει φωσφωρικά μέχρι να καθαρίσει.
 3. Το πλένεις η το βράζεις καλά και το βάζεις.
 4. Έλα ήθελες να πάρεις νέο και βρήκες την δικαιολογία. 😂 😂
 5. Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες, χρόνια πολλά στην Ελλάδα μας, χρόνια πολλά στους εορτάζοντες, με υγεία πάντα. Εύχομαι όλοι παρόντες να γλυτώσουμε από όλο αυτό που περνάμε. Ζήτω το Έθνος!
 6. Γίνετε όμως όταν απλώσει η λογική τα μαζεύω δεν υπάρχει, υπάρχει η τα φυσας με ροές κλειστές και ότι σηκωθεί, αλλάζεις νερό, η κομμάτι κομμάτι.
 7. Φιλαράκι αρχίζει να καλύπτετε ο βράχος, αρχίζει να γίνετε ύφαλος. Πολλά μπράβο σου.
 8. Χρόνια πολλά με υγεία στους εορτάζοντες. @Sturmχρόνια πολλά μικρέ με υγεία.
 9. Εγώ το Gobi θα το εβαζα
 10. Καταρχήν ένα είναι δύσκολο στο να ζήσει, εκτός ότι μπορεί να πηδησει εκτός.
 11. Φιλαράκι καλές δουλειές εύχομαι και πάντα υγεία. Μπράβο.
 12. niknik

  pan_Oz nAno reeF

  Εξαιρετική οργάνωση, μπράβο στον Μήτσο, οι σωστοί φίλοι τσιγκλανε και τρέχουν και αυτοί. Μπράβο φίλε.
 13. Λόγω της έξαρσης των απταζιων, λόγο ότι πετάχτηκαν πολλά χρήματα σε chelmon, λόγο ότι έχω wrasse μέσα και η δοκιμή γαρίδων απέτυχε, λόγο αποτυχημένων file fish, λόγο ότι χάθηκαν κάποια κοραλια λόγο απταζιων, λόγο έλλειψης χρημάτων για ξαναστηθει γιατί για εκεί πήγαινε, ύστερα από πολύμηνη μελέτη και επειδή το χόμπι είναι και πείραμα, αποφάσισα ότι πρέπει να πάρω δραστικά μέτρα με ότι ρίσκο περιλαμβάνουν αυτά. Έτσι ύστερα από διάβασμα και συζήτηση κατέληξα στην τοποθέτηση μιας auriga τον απόλυτο θηρευτη απταζιων, μαζί με ότι άλλο χτυπήσει φυσικά. Επισεις μπήκε και ένα file fish. Το σύστημα παρακολουθήτε. Ότι χτυπηθεί θα δοθεί η θα χαθεί. Περιμένω το επιτυχές αποτέλεσμα του ρίσκου. Σε μια βδομάδα που είναι μέσα μέχρι τώρα έπιασαν δουλειά. Πολύ αποφασιστικό το file fish, λιγότερο αλλά τεστάρει γενικός η πεταλούδα. Τα πρώτα αποτελέσματα φάνηκαν, η φραγκιερα έλαμψε. Ειδωμεν. Βέβαια μια σεριατοπορα δοκιμάζετε, και η συμφιλια που πήγε σαμπ. Συνεχίζοντας στην δευτερη βδομάδα το 60%των απταζιων δεν υπάρχει Συμπεριφορά και των δύο προς τα κοραλια μόνο ενόχληση σε ελάχιστα. Θεωρώ ότι είμαι στο σωστό δρόμο σύμφωνα με τα τωρινά αποτελέσματα. Τα ψάρια τρώνε flakes.
 14. Καλό μήνα σε όλους, καλή Σαρακοστή και ενότητα σε όλους.
 15. Κύριε Διαχειριστα να τα εκατοστήσεις με υγεία πάντα και χαρά, Ααα και που 'σαι με ένα reefaki σύντομα!!
 16. Περάσαμε εξαιρετικά, ένα τεράστιο μπράβο σε όλους αυτούς που έτρεξαν για αυτή την υπέροχη οργάνωση.Πάντα τέτοια. Εύχομαι υγεία σε όλους, και του χρόνου να είμαστε ολοι καλά.
 17. Περαστικά στο παιδί Μήτσο.
 18. Παρόν όπως πάντα μην λειψει κανεις!
 19. Δουλεύει ως καμινάδα για να ανάψουν τα κάρβουνα.
 20. Ο νεκρός βράχος μετά τους 8 μήνες σιγά σιγά θα πιάνει κοραλινη. Ποιο αλατι δουλεύεις? Πάρε το Red sea το απλό για να έρθουν οι τιμές.
 21. Την αεραντλια άστη συνέχεια μέχρι να βάλεις σκιμμερ.
 22. Το αποτέλεσμα με τους νεμο θα είναι εντυπωσιακό, έχε το νου σου Μήτσο διότι με την συγκεκριμένη ανεμωνη θα γεμίσεις διότι γεννάει πολύ εύκολα. Ποιο είδος νεμο θα βάλεις?
 23. Καλώς ήρθες, με rock anemone μοιάζει, έχεις άλλη φώτο? Πες μας λίγο για το ενυδρειο σου λεπτομέρειες.
×
×
 • Create New...

Important Information

We use technologies, such as cookies, to customise content and advertising, to provide social media features and to analyse traffic to the site. We also share information about your use of our site with our trusted social media, advertising and analytics partners. See more about cookies and our Privacy Policy