-
Content Count
575 -
Joined
-
Last visited
-
Xρονια πολλα και ευτυχισμενα!!! Καλη χρονια να εχουμε!!!
-
Led chip 10W για αναβαθμιση φωτισμου! Ναι η οχι???
dimitris76 replied to dimitris76's topic in Φωτισμός
Για τα συγγεκριμενα το ebay δεχτηκε κανονικα την παραγγελια! -
Καλησπερα, θα ηθελα να προσθεσω 2 τετοια led στα 120 λιτρα μου... http://www.ebay.co.uk/itm/321142493689?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Ως τωρα εχω 3 φθοριου 24w, οι οποιες λειτουργουν 9ωρες ημερησιως, και εχω ενα ωραιο οπτικο αποτελεσμα και σχετικα καλη αναπτυξη σε μ****α και Lps Κοραλια...Επειδη ομως σκεφτομαι να δοκιμασω και κανενα σκληρο η ακομα και ανεμονη σκεφτηκα να προσφηγω σε αυτη την ευκολη και οικονομικη λυση. Σκεφτομουν να τα αναβω 5-6 ωρες αυτα.. Τι λετε??? Καμια γνωμη??? Τα εχει χρησιμοποιησει καποιος να μου πει αποτελεσματα μετα απο την χρηση τους??? Ενα σημαντικο θεμα ειναι και η αλγη, Αυτη την στιγμη δεν εχω καθολου και φοβαμε μην αποκτησω... Ευχαριστω πολυ!
-
Aναπληρωση Coral box A100
dimitris76 replied to dimitris76's topic in Ηλεκτρονικός & Υπόλοιπος Εξοπλισμός
Nικολα καλη αντι-προταση!!! Με μια γρηγορη ματια απλα δεν σου δινει αντλια... Νομιζω παντως πως ειναι πιο επωνυμη η Hydor και μαλλον πιο αξιοπιστη! -
Τι λέτε παιδια για αυτή την αναπλήρωση? Ακουω γνώμες... http://www.fish-street.com/coral_box_a100_auto_top_off_ato_system
-
Χρονια πολλα Μιχαλη Αγγελε Γαβριλο
dimitris76 replied to niknik's topic in Θέματα γενικού ενδιαφέροντος
Aν και με μια μικρη καθυστερηση σας ευχομαι χρονια πολλα!!! -
Αν τελικα καταφυγω σε αυτο το σκιμερ κατι πρεπει να κανω και με την αναπληρωση,.. Σε ευχαριστω!
-
Μια χαρα! Εχω ακουσει καλα σχολια γενικα! Απο αναπληρωση ποια εχεις? Εγω εχω μια DIY που δεν την πολυεμπιστευομαι και λεω μηπως δω για καμια ετοιμη (η καμια δοκιμασμενη και σιγουρη DIY)...
-
Την φασα την μετραω περιπου 7cm oποτε ειναι οριακα για να κατεβει το νερο κατω απο αυτη, Μιας και απ οτι καταλαβαινω το εχεις δουλεψει Βασιλη, τι λεει το μηχανημα? Ειναι αποδοτικο?
-
Υπολογιζω οτι εχω ενα περιθωριο περιπου 6 εκατοστα (για αισθητικους λογους δεν θελω να πεσει πιο κατο η σταθμη)...Θα παιξει λες???
-
Για να μπορεσω να το καταλαβω καλυτερα μπορεις να μου πεις απο την επιφανεια του νερου εως το πανω μερος (τελειωμα) του σκιμμερ ποσα εκατοστα ειναι? Σε ευχαριστω πολυ και παλι!
-
Μονο τοσο λιγο εξεχει απο το νερο??? Εισαι σιγουρος-το εχεις δει η μετρησει??? Αν ειναι ετσι σιγουρα μου κανει (και μου περισευει!!!)!!! Ευχαριστω!
-
Ηθελα να ρωτησω αυτους που εχουν το συγκεκριμενο σκιμμερ ποσα εκατοστα εξεχει πανω απο την σταθμη του νερου. Ρωταω για να δω αν θα κλεινει το καπακι του ενυδρειου σε περιπτωση που καταληξω σε αυτο! Ευχαριστω πολυ!!!
-
Οποτε μαλλον ακυρο και παλι! Σε ευχαριστω!
-
Σκεφτομουν για μικρα οποτε λεω να το αφησω για την ωρα..... Επισης αν και ειναι κανονικα αλλο θεμα ας μου επιτραπει να ρωτησω αν θα εχουν την ιδια συμπεριφορα τα οccelaris αν προσθεσω 2 αλλου ειδους clown Πχ Amphiprion sandaracinos....? Eυχαριστω!