Jump to content

Mike-O

Mέλη με δικαίωμα ψήφου
 • Δημοσιευσεις

  29
 • Εγγραφή

 • Τελευταια επισκεψη

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Φύλο
  'Ανδρας
 • Τα Ενυδρεία μου
  25 litra gliko nero

Previous Fields

 • Χώρα
  Hellas
 1. Mike-O

  Anentome Helena ςος

  Να σας πω τι έγινε τελικά! γέννησαν αυγά! άσπρισαν και πάλι. Τα αυγά εξαφανίστηκαν( μάλλον τα έφαγαν τα ίδια). άλλα μπορεί να άσπρισαν και γιατί μηδένισα τα νιτρικά μου.
 2. Mike-O

  Coral Sand να το αλλάξω;

  http://www.kappashop.gr/el/xalazitis_mavros_saki_25_.aspx
 3. Mike-O

  Anentome Helena ςος

  τα helena τρώνε ένα κατεψυγμένο bloodworm κάθε 2-3 μέρες. Έχω red cherries οι οποίες τους ρίχνω μία ταμπλέτα για γαρίδες μικρή σπιρουλίνα κάθε 10 15 μέρες. Η ποιότητα νερού είναι οκ με 30% αλλαγή κάθε δύο βδομάδες. Τί λετε τα τρώνε ; :/
 4. Mike-O

  Coral Sand να το αλλάξω;

  red cherry θα βάλω φίλε. Δεν ξέρω τι θα φυτέψω αλλα θα φυτέψω σίγουρα java moss. Θα την αλλάξω θα βάλω χαλαζιακή. Τζάμπα λεφτά Πες καμία ιστοσελίδα με μαύρη χαλαζιακή να παραγγείλω δεν ξαναπάω σε πετσοπ!
 5. Mike-O

  Anentome Helena ςος

  καλή φάση! αλλά ακόμα δεν βρήκα αυγά ούτε μικρά!
 6. Χαιρετώ! στήνω καινούριο γαριδοενυδρείο και δεν βρήκα υπόστρωμα. Μου ύπε ο πετσοπας πάρε κοραλ σαντ είναι καλό. αλλά από 'τι ακούω δεν κάνει να το αλλάξω; τι να βάλω;
 7. Mike-O

  Anentome Helena ςος

  ευχαριστώ θα το κάνω και ενημερώνω σε 2-3 μέρες!
 8. Mike-O

  Anentome Helena ςος

  no3 25 no2 0 kh 15 ph 8 nh4 0 nh3 0,0 T 25c
 9. Mike-O

  Anentome Helena ςος

  τα 2 σαλιγκάρια μου εδώ και ένα 2 μήνες έχουν αλλάξει χρώμα. Το καβούκι έχει γίνει πιο σκούρο λες και έχει καφέ άλγη πάνω, η σάρκα τους έχει μαυρίσει και μου φαίνεται ότι σαλιαρίζουν πολύ. Ξέρει κανένας τι γίνεται. Είναι μεγάλα στην ηλικία.
 10. λιπών έχω τρία χελένα τα οποία ζούσαν με ενα πλακόστομο τον οποίο έχω δώσει. Απο τότε τα χελενα όλη μέρα φέρνουν βόλτες στο ενυδρείο ενώ πριν κρύβονταν όλη μέρα! Τι μπορεί να έγινε;Οι διαφορές στο ενυδρείο είναι η άνοδος της θερμοκρασίας απο 26 σε 27 βαθμούς. Και ότι αντί για ταμπλέτες τα ταΐζω αποξηραμένα bloodworms.
 11. Mike-O

  Φιλτρο για 15-20Λ

  φίλε εγω έχω το hydor crystal duo. Πραγματικά το φίλτρο αντέχει και είναι αθόρυβο. μπαίνει στη γωνία και είναι διακριτικό και βγαίνει ο κόνος με τον άνθρακα και χωράει αρκετό πράμα!
 12. Mike-O

  Περλίτης για Βιολογικό καθαρισμό

  Γεια σας ο περλίτης κάνει για βιολογικό καθαρισμό; το έχει χρησιμοποιείσει κανείς; μου άρεσαν οι ιδιότητες του και είναι παν φτηνός γι' αυτό θέλω να το δοκιμάσω κι' αυτό!
 13. Mike-O

  Anentome Helena

  παιδιά δούλεψε! 3 helena σε 25 λίτρα ενυδρείο σε ένα μήνα καθαρίσανε τα σαλιγκάρια. Μείωσα την τροφή και πέταξα το κερατόφυλλο που είχα το οποίο γέμιζε αυγά μέχρι αηδίας επίσης !!
 14. Mike-O

  ποσά φυτά μπορώ να κρατήσω χωρίς Co2

  polycycloglutaracetal Algaecidal δραστηριότητα Ενα πολυμερισμένο ισομερές της γλουταραλδεΰδης γνωστό ως polycycloglutaracetal είναι λίπασμα για τα υδρόβια φυτά. Προβάλλεται ο ισχυρισμός ότι παρέχει σε βιοδιαθέσιμη πηγή άνθρακα για τα ανώτερα φυτά που δεν είναι διαθέσιμες για τα φύκια. Αν και δεν διατίθενται στην αγορά ως τέτοια λόγω των ομοσπονδιακών κανονισμών, το βιοκτόνο της γλουταραλδεΰδης σκοτώνει τα περισσότερα φύκη σε συγκεντρώσεις 0,5 έως 5,0 ppm. [ ασαφής ] Τα επίπεδα αυτά δεν είναι επιβλαβή για τα περισσότερα υδρόβια πανίδα και χλωρίδα . [ 5 ] Ανεπιθύμητες ενέργειες έχουν παρατηρηθεί από κάποιους χομπίστες σε αυτές τις συγκεντρώσεις σε ορισμένα υδρόβια Elodea ,Riccia και Fissidens.
 15. Mike-O

  ποσά φυτά μπορώ να κρατήσω χωρίς Co2

  http://www.aquazone.gr/forums/index.php?ac...=15&t=55500 αυτός κάνει στην περίπτωση μου; ευχαριστώ για τις χρήσιμες συμβουλές
×

Important Information

Πολιτική απορρήτου και Όροι χρήσης