Jump to content

TheoG

Mέλη με δικαίωμα ψήφου
 • Δημοσιευσεις

  72
 • Εγγραφή

 • Τελευταια επισκεψη

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Φύλο
  'Ανδρας
 • Τα Ενυδρεία μου
  Ένα ενυδρείο για χελώνες...
  Ενυδρείο 125lt γλυκού νερού Γεννήστρα
  Ενυδρειο 35lt με χρυσόψαρα
  Ενυδρείο 180lt με Αφρικάνες

Previous Fields

 • Χώρα
  Hellas

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. Έχω ένα χαρεμάκι, τρία θυληκά και ένας αρσενικός, μαζί με καμια 10αρια red cherries εδώ και ένα 6μηνο. Στην αρχή έκανε κολπάκια ο μονομάχος μου αλλά μετά ηρέμισε. Οι γυναίκες φαίνεται έχουν τον τρόπο τους ακόμη και στα ψάρια. Το μόνο μου παράπονο είναι πως σ'αυτό το διαστημα δεν είδα μικρά, όσο και αν προσπάθησα, ότι και αν έκανα.....
 2. TheoG

  Ερώτηση

  Ζούνε μαζί από την αρχή, και ναι τις χτυπάει ποτε πότε. Δεν ακολούθησα τον "σύνηθες" τρόπο αναπαραγωγής αλλά έβαλα το ποτήρι απλά μήπως και γινόταν τπτ. Δεν ήξερα αν παίζει ρόλο το είδος..
 3. TheoG

  Ερώτηση

  Έχω έναν crown μονομάχω ο οποίος ζει μαζί με τις 2 θηλυκές σε ένα 44λιτρο ενυδρείο. Πριν από λίγες μέρες είπα ν'αφησω ένα ποτήρι μέσα μήπως και έχω γενητούρια. Ακόμη τπτ. Οπότε έρχεται κ η ερώτηση. Οι μονομάχοι πρέπει να είναι ίδιου είδους για να ζευγαρώσουν. Δεν θα δω μικρά από τον Crown μου επειδή οι μονομαχίνες είναι άλλο είδος?
 4. TheoG

  Παρουσιάσεις Μονομάχων

  Να προσθέσω πως το χαρεμάκι ζει σε 44 λίτρα!
 5. TheoG

  Παρουσιάσεις Μονομάχων

  Να και ο δικός μου κούκλος! Crown Συζει μαζί με τις 2 γυναίκες του. Η μια φαίνεται και στην φωτό.
 6. TheoG

  Nέο εγχειρημα

  Αποφάσισα να κάνω ένα... πείραμα και εφ'όσον δουλεύει, αποφάσισα να σας το παρουσιάσω! Σε ένα 44λιτρο, με ένα κρεμαστό φίλτρο αυτή την στιγμη συμβιλωνουν ένας αρσενικός μονομάχος, δύο μονομαζίνες και 4 νέον τέτρα! Ο θερμοστάτης είναι στους 24οC Το ενυδρείο έχει χωριστεί άτυπα σε 3 μέρη, ένα για τον κάθε μονομάχο και τα νέον κάνουν την ζωή τους καθώς περνάνε τελείως απαρατήρητα από τους μεγάλους. Θα με ενδιέφερε βέβαια και η αναπαραγωγή και θα ήθελα να διαβάσω μερικές πληροφορίες. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα τον ευχαριστούσα!
 7. TheoG

  Tι τους συμβαίνει

  Εδώ για το ενυδρείο
 8. TheoG

  Tι τους συμβαίνει

  Οπότε τα αφήνω ώς έχουν... Δεν χρειάζεται να κανω τπτ παραπάνω έτσι?
 9. TheoG

  Tι τους συμβαίνει

  Λέγοντας Σαμουράι εννοώ Labidochromis Caeruleus... Η όλες τους κινήσεις, οι φωλιές κτλ μου έκαναν για γέννα. Είπα μήπως είναι μέρος του "τελετουργικού".
 10. TheoG

  Tι τους συμβαίνει

  Στο ενυδρείο μου σήμερα παρατήρησα μια ιδιαίτερη κίνηση από το ζεύγος σαμουράι που κολλυμπάει μεσα. Κολυμπούσαν κυκλικά για πολύ ώρα και στην συνέχεια είχαν εννωμένα τα στόματα τους... Τι παίζει εδώ?? Έχουμε καμιά πράξη ερωτοτροπίας??
 11. TheoG

  ενυδρειο για χελωνακια

  8E έγραψα. Τις είδα τις φωτό. Είναι ένα πολύ ενδιαφέρων εγχείρημα. Aλλά παλι έχω τις αμφιβολίες μου για το ύψος του νερού. Το σουρωτήρι θα σε βιηθήσει να καθαρίζεις το χαλίκι. Πρέπει να το κάνεις το λιγότερο μια φορά τον μήνα. Οι χελώνες είναι αρκετά βρώμικο ζωάκι. Ρίχνεις τις πέτρες στο σουρωτήρι και τις πλένεις εκει μέσα. Οι ακαθαρσίες θα φύγουν και θα μείνει καθαρό το χαλίκι.
 12. TheoG

  Aλάτι

  Ενυδρειακό μου είπε, ναι... Και μου είπε πως το χρησιμοποιεί παντού!
 13. TheoG

  Aλάτι

  Σήμερα είχα μια κουβέντα με να πετ σοπ. Μου είπε πως το αλάτι βοηθάει. Έχω ένα εδνυδρειο με αφρικάνες. Είναι καλό να ρίξω?? Τι λέτε?
 14. TheoG

  ενυδρειο για χελωνακια

  To φίλτρο είναι πίσω και μέσα στον βράχο! Κάνει ένα καταρακτάκι στην πάνω αριστερή γωνία του βράχου. Άμμο δεν έχω για τον λόγο της καθαριότητας. Αλλα εσύ με την άμμο μπορείς να χρησιμοποιείς σουρωτήρι. Είναι μια απλή λύση. Η λαμπα μου έχω εγώ παρέχει UVA & UVB. Απ'ότι θυμάμαι κοστίζει γύρω στα 8€.
 15. TheoG

  Και πάλι βοήθεια!

  Για το μονοχρωμο γαλάζιο κανείς???/
×

Important Information

Πολιτική απορρήτου και Όροι χρήσης