Jump to content

azores

Mέλη με δικαίωμα ψήφου
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

7 Followers

Profile Information

 • Φύλο
  'Ανδρας

Previous Fields

 • Ομάδα Aquazone
  AZORES
 • Χώρα
  Hellas

Contact Methods

Recent Profile Visitors

465 profile views
 1. Το ξέρω ότι σου αρέσουν αυτά , εσύ το έχεις ακόμη σε μαύρο..;;
 2. Μια "συνάντηση" διαφορετική από τι άλλες σε προσέλευση. Η ψηφοφορία έδειχνε 71% για Κυριακή σε σύνολο 21 ψήφους. Η Κυριακή θα βοηθήσει πολύ μελλοντικά σε προσέλευση.. Σήμερα μέτρησα χαλαρά 20+ άτομα, αν και η βροχή δυσκόλεψε την προσέλευση παιδιών από γύρω περιοχές. ( "προδότη" Αντώνη ) Ο draculas ( δλδ η Έλενα, στα δεξιά μου στη 5η φώτο - άκου δράκουλας.. ) δεν "είπε" για σένα κάτι προσβλητικό φίλε vasilios . Και εγώ δεν κατάλαβα τι σου "είπε" και απαιτείς συγνώμη από την "κυρία"..
 3. Από μικρός γνώριζα ότι η αναλογία είναι 1 m / 6 f.. Στη πορεία έμαθα ότι στα ψάρια η αναλογία πρέπει να είναι 1 m / 3 f στα περισσότερα είδη .. Ε, αύριο στη συνάντηση η αναλογία θα είναι 10 m / 1 f ... αντί για 10 / 0 όπως είναι συνήθως
 4. Συγχαρητήρια και από εμένα Νικόλα. Απλά ΤΕΛΕΙΑ ως κατασκευή. Αφού "έχεις" τέτοια μηχανήματα γράψε και MADE IN GREECE... 2 παρατηρήσεις μόνο θα μου επιτρέψεις 1) Η θερμοκρασία. Μπορεί να μην ανέβηκε "στο" φωτιστικό, αλλά επηρεάζεται και που είναι στημένο φίλε.. (σε ποια "περιοχή" και σε ποιο "όροφο"..) 2) Το κόστος α) Οι τιμές που "λέτε", γενικά για τα επώνυμα φωτιστικά, που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι η ΑΤΙ, το Sun Power 8x80w κοστίζει 535 τελική τιμή με φπα 23% β) Πάλι σε φωτιστικό (όχι κρεμαστό όμως) και όχι 1 μονοκόμματο δλδ 4 φωτιστικά από 2χ80w το καθένα, το συνολικό κόστος φτάνει τα 360 ευρώ τελ. τιμ. με φπα.. (δλδ 90/1) μαζί με τις λάμπες (όχι ATI) Φιλικά πάντα, Κωστής.
 5. Καλησπέρα σας. Το συγκεκριμένο προϊόν έχει παρθεί από εμένα. Η βασική του διαφορά με αυτό της Hydor είναι ότι απευθύνεται σε όλες τις αντλίες επιστροφής και δύσκολα σε κυκλοροφητές του στυλ korallia, Nano, vortech, Θα το βρείτε εδώ ηλεκτρονικά με επιπλέον πληροφορίες από αυτές του Βαγγέλη ή και στο κατάστημα.
 6. Καλησπέρα στα παιδιά! Ναι ήταν ωραία σήμερα με πολύ πλάκα και γέλιο, αλλά ο κόσμος ήταν λίγος... 1ον. Το γεγονός ότι είναι (ακόμη) το 3ήμερο σε "δράση" απέτρεψε πολλούς από το να έρθουν στην κοπή. Αυτός ήταν ο ένας λόγος που δεν είχε τον "πολύ" κόσμο που μάζευε η συγκεκριμένη εκδήλωση σε σχέση με πέρσι ή πρόπερσι... Ο 2ος λόγος είναι και η οικονομική συγκυρία η οποίο έχει επηρεάσει πολύ κόσμο με αποτέλεσμα ή να συρρικνωθούν τα ενυδρεία που έχει ο καθένας στο σπίτι του ή και να τα κλείσει..., οπότε δεν υπάρχει λόγος να παρευρεθεί ντε και καλά σήμερα. Ένας 3ος λόγος ήταν ότι έγινε στην αρχή του θέματος ένα σχόλιο για τα δώρα. Αρχικά δεν σχολιάζω το μέλος και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Νίκο. Εάν το είχα "διαβάσει" πιο νωρίς θα απαντούσα όμως. Γιατί, τα δώρα δίνονται από τα καταστήματα για τα μέλη ως ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ. Όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα. Έτσι απλά.. Επίσης ο λόγος που το σχολιάζω τώρα, είναι γιατί στην αρχή της κουβέντας σιγονταρίστηκε το συγκεκριμένο ποστ από μοντς... δυστυχώς !! Αντώνη και Βαγγέλη κάνατε λάθος. Κατά την ταπεινή μου άποψη ΠΑΝΤΑ, επειδή το σχόλιο "περί δώρων" είναι κάπως "βαρύ" (ακούγεται ως τζαμπατζής ο άλλος..) τα αρχικά ποστ θα έπρεπε να "εξαφανιστούν" (ήρεμα πάντα, χωρίς φασαρία). Θανάση (Tan) οφείλεις να τους "τραβήξεις" το αφτί (αν και αυτοί "τράβηξαν" το ζόρι της οργάνωσης μαζί με τον Θοδωρή) Όσο για τον λόγο ότι στις συναντήσεις δεν έρχονται πολλοί ίσως να υπάρχουν και άλλοι παράγοντες. π.χ. η ημέρα. Το Σάββατο εμένα προσωπικά δεν με βολεύει καθόλου η ώρα αλλά και η ημέρα . 5 είναι πάρα πολύ νωρίς. 14:30 κλείνει συνήθως η "αγορά". Εγώ κλείνω 15:30 για να προλάβει να έρθει και αυτός που εργάζεται. Θέλω και λίγη ώρα για να "δω" τα ζωντανά οπότε κλείνω 4 ή και πιο αργά.. Επίσης το Σάββατο αποτρέπει τους "έξω" από Θεσ/νίκη να προλάβουν να έρθουν ειδικά αυτοί που εργάζονται 6 ημέρες και θέλουν να ξεκουραστούν στο σπίτι τους.. Η Κυριακή είναι πάντα πιο "χαλαρή" ημέρα για τέτοιες εκδηλώσεις. Φιλικά όλα τα επάνω και "συζήτηση" βάση της Δημοκρατική διαδικασίας, που ισχύει ακόμη ευτυχώς.. Και του χρόνου με υγεία και ας φαίνομαι "κακός".
 7. Σύμφωνα με την ανακοίνωση ΕΔΩ το θέμα σβήστηκε.
 8. Αυτά ήταν τα καλύτερα που διάβασα. Σωστός ο Δημήτρης. Το άλλο με την εφορία ίσχυε.... Τώρα από εδώ και στο εξής ισχύουν άλλα.... Να την κάνουμε όσο θέλετε αυτήν την κουβέντα σε ήρεμο πάντα τόνο και επίπεδο. Εάν ξεφύγει δεν θα απαντήσω άλλο, γιατί θα με παρεξηγήσετε. Φίλε Τάκη. Δεν με ξέρεις, νομίζω ότι δεν σε γνωρίζω. Αλλά φίλος δεν είναι έτσι απλά αυτά που λες. Η επιχείρηση είναι 15 ετών και το πράγμα (γενικά) δεν πάει καθόλου καλά.. Όλη η αγορά βογκάει. Δεν υπάρχει μετρητό. Το 21% θα πάει 23%. Και τα χειρότερα έρχονται. Ακόμη είμαστε (όλοι) στην αρχή της ανηφόρας. Και έχουμε πολύ δρόμο ακόμη. Άσε το AZ στην ησυχία του. Έλα εάν πιστεύεις ακόμη το αντίθετο να σου τα εξηγήσω από κοντά. Σίγουρα είναι χόμπυ. Δεν είναι φθηνό, αλλά εξαρτάται τι θέλεις να κάνεις. Ένα ενυδρείο με μονομάχο μπορείς να το κάνεις με 25 ευρώ. Το reef θέλει από 5 έως και 15 ευρώ το λίτρο και όσο εξελίσσεται τεχνολογικά έχεις μια τρύπια τσάντα και ρίχνεις χρήματα. Και εσύ, αλλά και εγώ ως επιχείρηση. Ενημερωτικά για να καταλάβεις τι παίζει και εάν θέλεις το πιστεύεις. Το azores είναι μόνο 72 2m. Το ρεύμα είναι από 550 έως και 850 το μήνα φιλαράκι... Σου φτάνει αυτό ή να συνεχίσω με μισθούς, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, ΟΥΘ, ΟΤΕ, Δημοτικά Τέλη, Λογιστές, Ενοίκιο, Θέρμανση, λαμογιές (ναι, υπάρχουν και στο χώρο μας τέτοια, άλλωστε στην ίδια χώρα ζούμε και εμείς...) Φιλικά, Κωστής.
 9. Καλησπέρα. Δεν το διάβασα όλο, αλλά οι πρώτε 5 απαντήσεις ήταν αρκετές. Ας πούμε ότι πουλάω το azores με όλα τα συναφή του... ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΟΥ. Και για τα επόμενα 5 χρόνια θα με έχεις υπάλληλο σου, για να σου μάθω και τα κατατόπια... Όποιος και αν είναι ο εργοδότης μου..., δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Δέχεσαι να αναλάβεις τα έξοδα που θα σου πω; Υ.Γ. Θα το διαβάσω όλο από την αρχή.
 10. 8ρακι τζαμι,και νομιζω θα ειναι καλα. δεν συνιστω τη βαση που σκεφτεσαι.καλυτερα να ειναι στο ιδιο πλατος-μηκος με το ενυδρειο. οι κιχλιδες σκαβουν και μετατοπιζουν πετρες κλπ,οποτε.....
 11. Παρακαλώ, Δεν υπάρχει ποσοστό έκπτωσης ή έκπτωση στις τιμές που δίνω. Οι τιμές είναι και για μεμονωμένη αγορά! Δηλ. και εσύ από μόνος σου να έρθεις να μου ζητήσεις το CL450, 450 θα το πάρεις. Μικρότερα Resun chiller υπάρχουν. Εγώ μπορώ και "βρίσκω" τα 2 συγκεκριμένα μοντέλα. Η αγορά των ψυκτικών ΔΕΝ γίνεται από Ελλάδα, αλλά από Γερμανία.
 12. Καλησπέρα παιδιά. Για τους 7 (αν δεν κάνω λάθος) που έχετε ενδιαφερθεί μέχρι τώρα η δικιά μου προσφορά είναι η εξής: Resun CL450 (450 watt) 450 euro τελική τιμή με ΦΠΑ, παράδοση από το κατάστημά μας. Resun CL650 (650 watt) 485 euro τελική τιμή με ΦΠΑ, παράδοση από το κατάστημά μας. Το 450άρι είναι για 450 λίτρα ενυδρείου. Ανάλογα με τις συνθήκες μπορεί να υποστηρίξει και μεγαλύτερο ενυδρείο. Αντίστοιχα το 650 είναι για 650 λίτρα ενυδρείου. Τα ψυκτικά μπορώ να τα έχω σε 10 ημέρες.
 13. Το θέμα που έχουμε δημοσιευμένο εδώ και καιρό (και "τρέχει" ακόμα και τώρα..), αντικατοπτρίζει την προσπάθεια που γίνεται από το κατάστημά μας για εξομάλυνση των τιμών σε σχέση με τα γερμανικά online μαγαζιά και δη του aquaristic (στο μέτρο του δυνατού πάντα..) Για εκπτώσεις δεν μπορώ να "μιλήσω" μιας και κάποια προϊόντα είναι ήδη σε προσφορά ή οι τιμές τους είναι άμεσα συγκρίσιμες με τον Harald (aquaristic.net) ή και πιο κάτω από αυτές όπως για παράδειγμα συνέβη με την Sera!! Κατά καιρούς επίσης φέρνουμε και προϊόντα πιο εξειδικευμένα ή έρχονται προϊόντα που δεν έχουν έρθει ΠΟΤΕ στην Ελλάδα σε επίσης ΠΟΛΥ ανταγωνιστικές τιμές. Οποιαδήποτε απορία έχετε ή/και θέλετε διευκρίνιση, είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε. ΜΦΧ Azores pet shop.
 14. Αγαπητέ συνάδελφε.... Συμφωνώ με τους προλαλίσαντες, (Husky + JDP). Επειδή τυχαίνει να έχω μερικά προγραμματάκια που κάνουν τέτοια κολπάκια μιας και τελευταία ασχολούμε αρκετά με videakia, μου τα στέλνεις στα ενώνω και μετά εάν είναι σημαντικό το βίντεο, το ανεβάζω σε rapidshare και το βγάζω σε πληστιριασμό.....
×
×
 • Create New...