Jump to content

koursaros7

Mέλη με δικαίωμα ψήφου
 • Δημοσιευσεις

  88
 • Εγγραφή

 • Τελευταια επισκεψη

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Φύλο
  'Ανδρας

Previous Fields

 • Χώρα
  Hellas

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Πρόσφατοι επισκέπτες

54 εμφανίσεις προφίλ
 1. koursaros7

  Επαναλειτουργία του Aquazone

  +1
 2. koursaros7

  Test Salifert

  Και μια ακόμα ερώτηση κάνοντας το τεστ για ΝΟ2 στις οδηγίες λέει να κοιτάξουμε απο πάνω το δοχείο το βλέπω εντελώς λευκό, κοιτώντας όμως απο το πλάϊ μου δίνει την εντύπωση πως είναι σίγουρα στο 0,1 ίσως και λίγο περισσότερο. Για βοηθήστε λίγο γιατί φοβάμαι λιγάκι.
 3. koursaros7

  Test Salifert

  Να είσαι καλά αν και μάλλον η στραβομάρα μου θα φταίει
 4. koursaros7

  Test Salifert

  Ήθελα να κάνω μια ερώτηση: χρησιμοποιώ και εγώ τα τεστ της Salifert αλλά δυστυχώς με τους χρωματικούς πίνακες στα τεστ NH3,4 και NO3 δεν είμαι ποτέ σίγουρος για την ποσότητα που έχω, έχω διαβάσει τις οδηγίες αναλυτικά αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος, μήπως υπάρχει κάτι που δεν ξέρω? Βασικά δεν το έχω χρησιμοποιήσει απευθείας σε φως ημέρας αλλά πάντα μέσα στο σπίτι κυριώς με κάποια λάμπα.
 5. koursaros7

  Μετρήσεις

  Φαντάζομαι να κολλάει μέσα στο νερό!
 6. koursaros7

  Μετρήσεις

  Μου έφυγε ένα βάρος!!! Όσον αφορά τη σταθερότητα το δοκίμασα αρκετά και έδειξε να μην έχει πρόβλημα. Για καλό και για κακό πείτε μου τι να αγοράσω γιατί δεν είχα κάτι υπόψιν μου.
 7. koursaros7

  Μετρήσεις

  Κρέμομαι απο τα χείλη σας, εύχομαι να έχω κάνει κάτι.
 8. koursaros7

  Μετρήσεις

  Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, έκανα ακόμα μια προσπάθεια την οποία θα δείτε μόλις ξεθολώσει, πιστεύω ότι είναι καλύτερα, αφίσα δεν έχω βάλει ακόμα, δεν έχω πάντως οργασιμό ακόμα μέσα εκτός του turbo snal, ο μεγάλος κυκλοφορητής είναι στραμμένος στην επιφάνεια και δημιουργεί αρκετή ανατάραξη βάση για το βράχο δεν φτιάχνω μιας και για βάση υπάρχει ενα μεγάλο κομμάτι νεκρού βράχου ο οποίος καλύπτει το μήκος του ενυδρείου ώστε να παίζει το ρόλο βάσης. Οι φυσαλίδες προέρχονται απο την επιστροφή απο το Sump, απλά δεν έχει μπεί ακόμα κάτι στο λάστιχο της επιστροφής ώστε να μην δημιουργούνται οι φυσαλίδες.
 9. koursaros7

  Μετρήσεις

  Δε ξέρω τι άλλο να κάνω αξιοποίησα κάθε μεριά του βράχου ώστε να σημιουργούνται παντού σπηλιές και ανοίγματα. Δε ξέρω τί άλλο να κάνω?
 10. koursaros7

  Μετρήσεις

  Να'μαστε πάλι.
 11. koursaros7

  RAIN's reef

  Περιμένουμε νέα σου!!!
 12. koursaros7

  RAIN's reef

  Ναταλί καλή σου μέρα απ'ότι διάβασα ξεστοκάρεις το ενυδρείο σου, εγώ είμαι τώρα στο ξεκίνημα και ψάχνω για ζοάνθους ή κανένα μανιτάρι, αν έχεις κάτι που θες να πουλήσεις ενημέρωσέ με σε παρακαλώ. Σε ευχαριστώ πολύ καλή σου μέρα και πάλι. Φιλικά Ντούρας Γεώργιος.
 13. koursaros7

  Μετρήσεις

  Έκανα ήδη μια αλλαγή στη διάταξη του βράχου. Βασικό ρόλο στο να μοιάζει ''χτισμένος'' έπαιζε και το γεγονός ότι σαν βάση για το Ζ.Β. είχαν χρησιμοποιηθεί 2 μεγάλα κομμάτια νεκρού βράχου και πάνω εκεί έχτισα αλλά τελικά δεν ήταν καλό το αποτέλεσμα. Έσπασα αυτά τα δύο κομμάτια σε τέσσερα μικρότερα το καθένα και έκανα μια επαναδιάταξη. Ελπίζω να είναι καλύτερα τώρα, θα παραθέσω νέα φωτό απλά να ξεθολώσει λιγάκι γιατί μπήκαν αρκετά τα χέρια μέσα.
 14. koursaros7

  Μετρήσεις

  Να και μία φωτό
 15. koursaros7

  Μετρήσεις

  Όσον αφορά το χημικό φιλτράρισμα μου διέφυγε, υπάρχει ένα εξωτερικό κάνιστρο μικρής κυκλοφορίας το οποίο περιέχει μπλε σφουγγάρι ενεργό άνθρακα και αντιφόσφωρο, οι ποσότητες που χρησιμοποιώ είναι οι διπλάσιες απο τη συνιστώμενη του κατασκευαστή δοσολογία. Όσον αφορά το φωτισμό το έχω σκεφτεί και εγώ για αντικατάσταση των Τ8 απλά περιμένω να δω τις απιτήσεις των οργανισμών που θα βάλω και βλέπουμε αν και μάλλον θα προσθέσω στην πορεία άλλη μία MH 70watt πάλι και πιστεύω να είμαι οκ.
×

Important Information

Πολιτική απορρήτου και Όροι χρήσης