Jump to content

jimn

Mέλη με δικαίωμα ψήφου
 • Δημοσιευσεις

  378
 • Εγγραφή

 • Τελευταια επισκεψη

Community Reputation

0 Neutral

2 Ακόλουθοι

Profile Information

 • Φύλο
  'Ανδρας
 • Τα Ενυδρεία μου
  Ένα ενυδρείο 120lt Full φυτεμένο,ένα 20lt με μονομάχο
 • Τοποθεσία
  Αθήνα

Previous Fields

 • Νομός
  Αττικής
 • Χώρα
  Hellas

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. jimn

  Φυσαλίδες Σε Co2

  Ανατάραξη έχω καλή από το φίλτρο,αλλά να βάλω και την αεραντλία το βράδυ την ώρα που κλείνουν τα φώτα (00:00) μέχρι το πρωί?
 2. jimn

  Φυσαλίδες Σε Co2

  Με το να το σταματάω το βράδυ δεν καλύπτω κάπως και το φυσικό co2 που παράγεται όταν "σβήνουν" τα φώτα? Το κάνω υποτίθεται για καλό για τα ψαράκια.
 3. jimn

  Φυσαλίδες Σε Co2

  Καμία μεταβολή μέχρι τώρα στο ph με 60 φυσαλίδες το λεπτό
 4. jimn

  Φυσαλίδες Σε Co2

  Μια χαρά μέτρησα πριν ξεκινήσω, και το ph ήταν στο 7,θα κάνω μέτρηση πάλι αύριο το πρωί. Να σημειώσω ότι έχω βάλει την ηλεκτροβάνα στον ίδιο χρονοδιακόπτη με τα φώτα.
 5. jimn

  Φυσαλίδες Σε Co2

  και το ph δεν πρέπει να έχω το νού μου ?? και πότε θα πρέπει να ανέβω στις 90??
 6. jimn

  Φυσαλίδες Σε Co2

  Παιδιά καλησπέρα,αγόρασα επιτέλους φιάλη CO2 και η απορία μου είναι για το πόσες φυσαλίδες πρέπει να ρίχνω το δευτερόλεπτο. Η φιάλη είναι 2κιλη(πυροσβεστήρα) και η διάχυση γίνεται με σκάλα διάχυσης. Το ενυδρείο είναι full φυτεμένο κοινωνικό και 120 λίτρα.
 7. jimn

  Παρουσιάσεις Μονομάχων

  Έχω τη στάθμη εκεί λόγω του ότι το ψαράκι "πηδάει" και πρέπει να έχει κάποιο κενό για να μή κουτουλήσει στην λάμπα. Ευχαριστώ και για τα σχόλια σας
 8. jimn

  Παρουσιάσεις Μονομάχων

  Να και ο δικός μου,δεκτή οποιαδήποτε παρατήρηση Στα 20 λίτρα και στους 26 βαθμούς
 9. jimn

  Απορίες Σχετικά Με Ιδιοκατασκευή Παροχής Co2.

  Ας μπεί το μπουκάλι με τον θερμοστάτη προληπτικά για κάποιο καιρό μέσα σε ένα άδειο κουβά ώστε αν λιώσει το πλαστικό να μην γίνει χαμός. Και μας ειδοποιείται με την πάροδο του χρόνου να δούμε αν και πόσο καιρό κρατάει. Σαν ιδέα πάντος δεν είναι άσχημη
 10. jimn

  50 Λιτρα Αφρική Γίνεται?

  Τραγικά αναλυτικό(αυτό που έψαχνα) ευχαριστώ για το λινκ και συγχαρητήρια στον συγγραφέα.
 11. jimn

  50 Λιτρα Αφρική Γίνεται?

  Βρέθηκε ένα ενυδρείο στην αποθήκη 53 λίτρα συγκεκριμένα και με διαστάσεις (50 χ 35 χ 30),θα μπορέσω να φτιάξω ένα Αφρικάνικο και αν ναί τι ψαράκια και πόσα θα μπορέσω να βάλω?
 12. Σε περίπτωση που είναι αρρώστια δεν θα είχε επηρεάσει και κάποιο από τα υπόλοιπα άλλα ψαράκια ?
 13. Περιμένω να έρθουν τα τεστ για τις μετρήσεις,να συμπληρώσω ότι λόγω της εξάτμισης από τα ανεμηστηράκια,συμπληρώνω και 4-5 λίτρα νερού κάθε 2-3 μέρες
 14. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ : Εξοφθαλμιαση ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ - Λίτρα:120 λιτρα - Φίλτρανση Fluval 205 με siporax - Ιστορικό: ενεργό εδώ και 7 χρόνια - Ψάρια (είδη και αριθμός):20 καρδινάλιοι,4 αρλεκινοι,1 αλμπίνο γλύφτης,1 coolie,red cherries και μια θυλική ξιφοφορίνα που έμεινε από παλιά σύνθεση(τα ψάρια αυτά συνυπάρχουν εδώ και 3 χρόνια) - Ρουτίνες (Τάϊσμα, προετοιμασία νερού αλλαγής, αλλαγές νερού κλπ):Καθημερινά εναλάξ ,omega one flakes και sera vipagran baby.Αλλαγές κάθε 20-25 μέρες το 30% του ενυδρείου και το χειμώνα το ίδιο αλλά σε βαρέλι προετοιμασίας για την θερμοκρασία. ΒΑΣΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ - PH: - KH: - GH: - ΝΗ3/NH4 (αμμωνία): - ΝΟ2 (νιτρώδη): - ΝΟ3 (νιτρικά): - Θερμοκρασία:26-28 βαθμούς, ελεγχόμενη με stc 1000 (θερμοστάτης / ανεμηστηράκια) ΜΕΤΡΑΩ ΜΕ: -Υγρά Τεστ: της sera -Strips: -Ηλεκτρονικά: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ - Είδος Ψαριού:Καρδινάλιος - Ιστορικό Ψαριού:Κανένα σύμπτωμα μέχρι τώρα ηλικίας 2-3 χρονών. - Συμπτώματα που παρουσιάζει (Περιττώματα, χρωματισμός ψαριού, όρεξη, αναπνοή, κινητικότητα κλπ):εξοφθαλμιαση στο 1 ματι. - Ιστορικό πιθανών ασθενειών του ίδιου ψαριού ή ενυδρείου:Καμία αρρώστια(Δοξα το Θεό) μέχρι και σήμερα ΘΕΡΑΠΕΙΑ ( Πιθανή θεραπεία που έχει ακολουθηθεί έως τώρα) ΚΑΜΙΑ -Φάρμακο που χρησιμοποιήθηκε: -Δοσολογία: -Χρόνος Χρήσης: -Αναλυτική περιγραφή: ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: (Το σημαντικότερο-απαραίτητο στοιχείο σε μια διάγνωση είναι οι φωτογραφίες) 1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: Το ψαράκι έχει μεταφερθεί σε άλλο ενυδρείο.
×

Important Information

Πολιτική απορρήτου και Όροι χρήσης