Jump to content

adlib

Διακριθέντα Μέλη
 • Content Count

  5,282
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

adlib last won the day on April 4

adlib had the most liked content!

Community Reputation

457 Excellent

Profile Information

 • Φύλο
  'Ανδρας

Previous Fields

 • Νομός
  Εκτός Ελλάδας
 • Χώρα
  United Kingdom

Recent Profile Visitors

3,516 profile views
 1. Εγώ δεν θα έβαζα μπόλι από χελωνοενυδρειο εκτός αν έχει και ψάρια μέσα. Και όλα μαζί μπορείς απλά θα πρέπει στην αρχή να ταΐζεις πολύ προσεκτικά για να μην ανέβουν τα νιτρικά σου. Θέλει να τα μετράς συχνά. Έχεις βρει ζευγάρια;
 2. Να σαι καλά φιλαράκι! Αυτός είναι ο σκοπός μου, να γίνουμε πολλοί!! Χαχαχα
 3. Από τις πιο fun τροφές να ταΐζεις! Sera Spirulina Tablets
 4. adlib

  Kosma's predators tank

  Πολύ όμορφο βίντεο! Ο αρσενικός σου είναι χάρμα! Τι σκέφτεσαι να κάνεις με τα αυγά;
 5. Γενικά δες σε τι κατάσταση βρίσκονται τα ψαράκια. Κάτσε μερικά λεπτά και παρατήρησε τα. Να είναι ενεργά, χωρίς περίεργα εξογκώματα και σημάδια, να μην κάθονται στις άκρες του ενυδρείου, η κοιλιά του να μην είναι ούτε μέσα ούτε έξω και να μην λείπουν λέπια. Αναλογα την ηλικία μπορεί να έχει σχηματιστεί και κάποιο ζευγαρι. Αλλιώς θα χρειαστεί να παρεις 3-5 ψαράκια από το κάθε είδος μέχρι να βγάλεις ζευγάρι. Από τροφές, εγω για παράδειγμα στα J. Ornatus μου, δίνω την Tropical Tanganyika flakes και μια φορά την εβδομάδα σπιρουλινα. Αλλά μια οποιαδήποτε γενική τροφή με ανεβασμένες τις ζωικές πρωτεΐνες κάνει.
 6. Όλη μέρα κυνήγι, ανησυχώ για όταν μεγαλώσουν
 7. Ένα ποστ τιμής ένεκεν στα Duboisi και για να μείνουν σαν αρχείο στο θεμα
 8. Δεν έδωσα επιλογές ακόμα.. Χαχαχα Έχω βρει αρκετά ψαράκια αρκετά ιδιαίτερα αλλά μάλλον κλείνω προς τα F1 Telmatochromis Temporalis Shell γιατί βρήκα ζευγάρι. Φυσικά αυτό προϋποθέτει μεγαλύτερο ενυδρείο πρώτα..
 9. Αρκετά καλύτερα. Θα δεις και με τον καιρό τις ανάγκες των ψαριών και θα τις προσαρμόσεις ανάλογα. Τελικά κατέληξες στην ψαροσυνθεση; τα ψαράκια τα έχεις βρει η θα ψάξεις όταν πάρεις την τελική αποφαση;
 10. Πραγματικά την εξέλιξη δεν την φανταζόμουν ποτέ! Ευχαριστώ πολύ φιλαράκι! Εδώ θα είμαστε να το βλέπουμε όλοι μαζί.
 11. Ευχαριστώ Σπύρο! Να σαι καλά φιλαράκι! Ελπίζω να με ανταμειψουν όπως τα Duboisi που ήταν ψαρουκλες!
 12. Επί της ευκαιρίας έγινε και μια αλλαγή στο aquascape Και επίσης ένα από τα Eretmodus δεν λέει να φάει!! Χαχαχχα
 13. Το καλό είναι ότι τα Duboisi δεν έφυγαν άδικα, αφού την θέση τους θα πάρει ένα ακόμα είδος που ήθελα για χρόνια να κρατήσω και μόλις τα είδα διαθέσιμα, δεν το σκέφτηκα πολύ.. Tropheus Moorii "Red Rainbow" Kasanga! Αγοράστηκαν 24 F1 του είδους στα 3 με 4 εκατοστά, και ακόμα ένα όμορφο ταξίδι ξεκινάει! @johnbaggios ξέρω ότι ήθελες Petrochromis αλλά ρε φίλε δεν τελείωσα με τα Tropheus! Χαχαχα Τα ψάρια αν και λίγο ταλαιπωρημενα από το ταξίδι, από τις πρώτες ώρες έδειξαν το ταμπεραμέντο τους αρχίζοντας να αναμετρώνται και να κυνηγιούνται, δείχνοντας και την ποιότητα ψαριών που εμπορεύεται ο συγκεκριμένος breeder. Ακολουθούν φώτος από κινητό μετά από 2-3 ώρες που μπήκαν στο ενυδρείο.
 14. Έχω να ανακοινώσω ένα καλό και ένα κακό νέο.. Το κακό είναι ότι μετά από σχεδόν 2 χρόνια και με μεγάλη μου λύπη, αποχωρίζομαι τα Duboisi Maswa.. Η πρώτη τους φωτογραφία στο ενυδρείο μου Και μια από τις τελευταίες πριν αλλάξουν χέρια..
×