Jump to content

adlib

Διακριθέντα Μέλη
 • Δημοσιευσεις

  5.137
 • Εγγραφή

 • Τελευταια επισκεψη

 • Days Won

  2

adlib last won the day on October 25 2015

adlib had the most liked content!

Community Reputation

274 Excellent

Σχετικά με το μέλος adlib

 • Γενέθλια 11/07/1986

Profile Information

 • Φύλο
  'Ανδρας

Previous Fields

 • Νομός
  Εκτός Ελλάδας
 • Χώρα
  United Kingdom

Πρόσφατοι επισκέπτες

3.262 εμφανίσεις προφίλ
 1. Κατασκευή ενυδρείου Malawi

  Στην emergency δεν χρειάζεσαι βανα κατά τη γνώμη μου. Η σωλήνα επιστροφής θα έλεγα να περνάει από το μπαλκόνι απλα για να δείχνει πιο όμορφο και όσο για την κυκλοφορία βάζεις wavemaker που έτσι και αλλιώς θα χρειαστείς σε 180εκ. Το φωτιστικό δεν θα γεμίζει αλατα αν βάλεις γυάλινο καπάκι. Επίσης για το καπάκι μπορείς να το καθαρίσεις μαζί με την αλλαγή νερου σου. Να το βάλεις στην ρουτίνα σου δλδ και δεν θα πιάσει ποτέ άλατα. Τα ανεμιστηρακια μπαίνουν στο σαμπ. Και θα έλεγα να δώσεις στο σαμπ ένα ακόμα διαμέρισμα για την αναπλήρωση, ειδικά το καλοκαίρι.
 2. Κατασκευή ενυδρείου Malawi

  Γενικά η 1,5 είναι καλύτερα και θα έλεγα να βάλεις 2. Η μία λίγο πιο πάνω από την άλλη. Αυτή που θα είναι πιο χαμηλά βάλε και μια Βάνα για να παίξεις με τον θόρυβο γιατί να ξέρεις αυτή η υπερχείλιση κάνει αρκετό. Και άσε τη πιο πάνω να κατεβάζει πολύ λίγο έως και καθόλου κάτι σαν δικλείδα ασφαλείας. Πρωσοπικα εμένα δεν μαρεσουν τα ξύλινα καπάκια και θα πήγαινα σε όραμα στο φωτιστικό αλλά αυτό είναι καθαρά θέμα γούστου.
 3. Κατασκευή ενυδρείου Malawi

  Ανδρέα καλή αρχή εύχομαι με το θηρίο. Οι κόντρες αν μπουν πιο κάτω θα σε βοηθήσουν στο να βάλεις και κάποιο καπάκι(π.χ. κανά τζάμι) και δεν θα προεξέχει τίποτα. Σκέφτεσαι να κάνεις ξύλινο καπακι μήπως? Όσο για το ύψος του πλαϊνού τζαμιού εγώ θα το έκανα 5 εκατοστά πιο κάτω από τις κόντρες. Για να έχεις και μια ασφάλεια γιατί αυτό θα καθορίσει το ύψος του νερού. Επίσης αντί να κάνεις όλο το πλαϊνό τζάμι σκέφτηκες να κάνεις μόνο το μισό? Ίσως δείχνει λίγο καλύτερα. Το τσιλερ καλή φάση, είμαι περίεργος να δω πως θα πάει.
 4. Scottish Μatter(60lt Makeover)

  Μεγαλώνουμε σιγά σιγά
 5. Tropheus tank.....

  Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου φιλαράκι! Γενικά δεν θα πρότεινα ψάρια που τρέφονται κυρίως με ζωική πρωτεΐνη. Eretmodus και Petrochromis είναι καλές επιλογές με την πρώτη να την θεωρώ καλύτερη και από άποψη λιτρων αφού με ένα ζευγαράκι είσαι κομπλέ. Έχω δει αρκετούς να κρατάνε με κοχυλοψαρα(κυρίως multis), τα οποία αν και σαρκοφάγα μαλλον τα ψιλοκαταφερνουν με μια δίαιτα κάπως πιο ισορροπημένη.
 6. Στα νταμάρια και εγώ

  Παίδες τα σημάδια είναι κοινό φαινόμενο στα metriaclima estherae red. Τα αρσενικά συνήθως μπλεδιζουν(αν και μπορείς να συναντήσεις πορτοκαλί αρσενικά με όχι τόσο έντονο χρώμα), και τα θηλυκά είναι πορτοκαλί και μερικες φορες είναι OB, πορτοκαλί με σημάδια. To OB παρατηρείται και σε άλλες mbuna και συνήθως στα θηλυκά. Στα aulonocara που το βλέπουμε πολύ συχνά, είναι υβρίδια και δεν συναντώνται στη φύση.
 7. Στα νταμάρια και εγώ

  Πολύ όμορφο φιλαράκι! Να το χαρείς!
 8. Pseudotropheus saulosi tank 240lt

  Πραγματικά πεντακάθαρο!!! Πολλά μπράβο φιλαρακι
 9. Άρρωστο demasoni?!

  Συμφωνώ με τον Δημήτρη. Από τη στιγμη που τρώει κανονικα δεν πιστευω ότι είναι κάποια ασθένεια.
 10. Scottish Μatter(60lt Makeover)

  Μέχρι τώρα σχεδόν 2 μήνες λίγο τις κορυφές τσιμπάνε, τιποτα άλλο. Είπα στο επόμενο μπούκωμα θα μπει ο αρσενικός σε γεννήστρα, να κάνω έστω μια γέννα. Έχω και πετσοπ να τα δώσω μετά.
 11. Scottish Μatter(60lt Makeover)

  Όσο για το ζευγαράκι μας ετοιμάζονται σιγά σιγα...
 12. Scottish Μatter(60lt Makeover)

  Και φυσικά οι δύο κυρίαρχοι αρσενικοί που έχουν πάρει από μια πλευρά, έχουν σχεδόν το τελικό τους χρωματισμό
 13. Scottish Μatter(60lt Makeover)

  Μεγαλύτερα θηλυκά και μη κυρίαρχα αρσενικά
 14. Scottish Μatter(60lt Makeover)

  Μικρότερα αρσενικά και θηλυκά ακόμα εχουν το αρχικό τους χρώμα..
 15. Scottish Μatter(60lt Makeover)

  Τα ψαράκια μεγαλώνουν και αλλάζουν μέρα με τη μέρα.. ήδη άρχισαν τους πρώτους χορούς! Πιο πολύ από τα αρσενικά(2 ξεχωριζουν) και λιγότερο από τα θηλυκά, που πιστεύω δεν είναι ακόμα ώριμα για να ανταποκριθούν ανάλογα. Παρακάτω θα δείξω τις χρωματικές διαφορές με τα κυρίαρχα αρσενικά που πλέον δείχνουν ξεκάθαρα ποιος κάνει κουμάντο.
×