Jump to content

Dory

Μέλος του Aquazone
 • Δημοσιευσεις

  3
 • Εγγραφή

 • Τελευταια επισκεψη

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Φύλο
  Γυναίκα

Previous Fields

 • Χώρα
  Hellas
 1. Dory

  Μονομάχος

  Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ καταρχήν για τις απαντήσεις σας. Το κακό είναι ότι το ψάρι το πρώτο μου το έφεραν σε ακόμα μικρότερη γυάλα και μάλιστα στρόγγυλη και μετά εγώ το λυπήθηκα και πήγα και του πήρα αυτή για να έχει περισσότερο χώρο. Επιπλέον έχω λίγες ημέρες που ξεκίνησα να δουλεύω με αποτέλεσμα να μην έχω την οικονομική άνεση να πάρω αυτή τη στιγμή ένα ενυδρείο. Θα το κάνω όμως για χατίρι του κάποια στιγμή που θα μπορέσω! Πείτε μου όμως τι μέγεθος πρέπει να έχει από τι στιγμή που θα έχω μόνο το φιλαράκο μου μέσα; Και είναι εύκολο να έχει κανείς ενυδρείο εννοώ να το στρώσει και αυτά γιατί με όσα έχω διαβάσει έχω προβληματιστεί λιγάκι! Ακόμη θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει δυνατότητα να τοποθετήσω προσωρινά σε αυτήν τη γυάλα ένα φίλτρο ή κάτι άλλο μέχρι να αγοράσω το ενυδρείο ούτως ώστε να ελέγχω καλύτερα την κατάσταση! Θα το βάλω μετά στο ενυδρείο που θα αγοράσω. Τώρα όσον αφορά την αλλαγή του νερού, διάβασα ότι το ψάρι στρεσάρεται όταν το αλλάζουμε νερό 2 φορές την εβδομάδα και ότι είναι καλύτερα να το αλλάζω μία μόνο φορά! Την τροφή του όταν δεν την τρώει την αφαιρώ με απόχη από τη γυάλα. Η θερμοκρασία του είναι σταθερή πάντα γιατί το καλοριφέρ το έχουμε μόνιμα αναμένο για την σκυλίτσα μας που είναι μεγάλη σε ηλικία και κρυώνει. Και το νερό του όταν το αλλάζω το βάζω από την προηγούμενη μέρα δίπλα στο καλοριφέρ και το ελέγχω με θερμόμετρο για να δω αν υπάρχει διαφορά. Ξέρω ότι δεν είναι και ο ιδανικότερος τρόπος αλλά κάνω ό,τι μπορώ! Α και να μην ξεχάσω! Τώρα πια χρησιμοποιώ και αντιχλώριο γιατί το δεύτερο ψάρι το πήρα από άλλο μαγαζί με αποτελέσμα να με ενημερώσουν λίγο παραπάνω! Τους άλλους ούτε να τους βλέπω δεν θέλω γιατί δεν μου είπαν τίποτα από όλα αυτά όταν μου έκαναν δώρο το ψάρι και πήγα να τους ρωτήσω! Άσε που όταν πήρα να ρωτήσω για ενυδρείο μου είπαν το μικρότερο μέγεθος (δεν θυμάμαι τώρα πόσο ήταν) 70 Ευρώ! Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και θα κάνω ό,τι μπορώ!
 2. Dory

  Μονομάχος

  Γεια σε όλους! Έχω εδώ και 4 μήνες που ασχολούμαι με μονομάχους. Μου έκαναν δώρο έναν προ 4μήνου και προκειμένου να μάθω επισκέφτηκα τη σελίδα σας και έκανα κάποιες αλλαγές αλλά μάλλον δεν ήταν αρκετές γιατί το ψαράκι μου μόλις χθες απεβίωσε! Πήγα λοιπόν σήμερα και πήρα ένα άλλο και είμαι αποφασισμένη να του προσφέρω ό,τι καλύτερο μπορώ! Έχω μια τετράγωνη γυάλα των 4 λίτρων, με θερμόμετρο για να ελέγχω τη θερμοκρασία του νερού του,πλαστικά φυτά και μια πέτρα που έχω διαμορφώσει έτσι ούτως ώστε να μπορεί να κρύβεται από κάτω γιατί ξέρω ότι του αρέσει πολύ. Τον έχω δίπλα στο καλοριφέρ με αποτέλεσμα η θερμοκρασία του να μην πέφτει ποτέ κάτω από 25 βαθμούς. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω πώς να του αλλάζω νερό γιατί έχω ακούσει πολλά και έχω μπερδευτεί! Τον προηγούμενο τον άλλαζα 2 φορές την εβδομάδα και τον τάιζα καθημερινά αλλά δυστυχώς δεν ήξερα τίποτα για αντιχλώριο και τέτοια, οπότε την πάτησα! Επιπλέον κάθε πότε να τον ταίζω; Στο μαγαζί μου είπαν ότι είναι ζωντανός οργανισμός και πρέπει να τον ταίζω κάθε μέρα. Δώστε μου αν είναι εύκολο κάποιες συμβουλές για να μην τον χάσω και αυτόν! Ευχαριστώ πολύ!
 3. Dory

  Καλώς σας βρήκα!

  Συγχαρητήρια καταρχήν για το side. Ασχολήθηκα δυστυχώς και έμαθα για το aquazone σε μια προσπάθεια να ενημερωθή για το μονομάχο που μου έκαναν δώρο προ 4μήνου και ο οποίος δυστυχώς πέθανε χθες! Είμαι λοιπόν καινούρια στο "άθλημα" μένω στην Κοζάνη και εργάζομαι εδώ. Είμαι 27 χρονών και πολύ ζωόφιλη, γιατί εκτός από τον καινούριο μου μονομάχο που αγόρασα σήμερα, έχω εδώ και 16 χρόνια μια σκυλίτσα που υπεραγαπώ! Ελπίζω μέσω του side σας να μάθω όσο το δυνατόν περισσότερα για να προσφέρω μια όμορφη ζωή στο νέο μου μονομάχο ελπίζοντας να μην έχει την ίδια τύχη με τον παλιό!
×

Important Information

Πολιτική απορρήτου και Όροι χρήσης