Jump to content

George7

Mέλη με δικαίωμα ψήφου
 • Δημοσιευσεις

  67
 • Εγγραφή

 • Τελευταια επισκεψη

Community Reputation

0 Neutral

Σχετικά με το μέλος George7

 • Γενέθλια 05/12/1991

Profile Information

 • Φύλο
  'Ανδρας
 • Τα Ενυδρεία μου
  1 (400lt)6 δίσκοι ,1(240)αναπαραγωγή για αγγελόψαρα ,1(75)1 Μονομάχος,(240λτ)διάφορα είδη tetra (3000)20 red belly
 • Τοποθεσία
  Βύρωνας

Previous Fields

 • Χώρα
  Hellas

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. George7

  Γέννα Σκαλαρίων :)

  τα μικρά είναι δυόμισι μηνόν τιπ.μισ
 2. George7

  Γέννα Σκαλαρίων :)

  Εμένα μου βγήκε η γέννα με εφτά πανέμορφα σκαλαράκια 4-5εκ (τα υπόλιπα χάθηκαν λόγο απειρίας) αλλά από τότε δεν ξανα γέννισαν (εδώ και περίπου ενάμιση μήνα) .Μήπος φταίει το ότι είναι τα μικρά ακόμα μέσα στο ενυδρίο?
 3. George7

  ζωντανή τροφή!!!!!

  Έχουνε γιενίσει τα σκαλάρι μου (κάπου στα 400 αυγά) και περιμένω την εκόλαψη. Μπορίτε να μου πείτε που και σε πιά μορφή μπορώ να βρώ αρτέμια?.(σε περίπτοση μορφής κοιστών μπορώ να τισ εκολάψω,απλά δεν ξέρω που να τις βρώ...)
 4. George7

  Aπορεία

  Τελικά ήταν κάτι βαθύτερο . Το κινήγη έγηνε τρίψιμο και το τρίψιμο έγηνε αυγα εδώ και 2 μήνες δεν έχω ιντερνετ αρα θα αργήσεται να με ξανα ακουσετε...
 5. George7

  Καινούριος

  ολα οκ.πήρα άλλες λάμπες και μια ρίζα και έμεινε το ψαράκι ,θα δουμε τι θα γίνει και με αυτό αχχχχ ΥΓ κάτσε να έρθει κι αυτή η ώρα και θα χρειαστώ ποοοοολλλλλλλλλύύύύύύ βοήθεια (Το καλό είναι ότι θα έχω παροχή νερού διπλα στο ενυδρείο)
 6. George7

  Καινούριος

  Δεν πρόκειτε να αντημετοπήσω πρόβλημα χόρου γιατί σε 3μήνες θα αρχισω μια κατασκευή για ένα ενυδρίο περ.1600λτ οπου θα είναι το νέο τους σπιτικό. Επήσης θέλω να πάρω άλλα δύο αλλά δεν βρήσκω
 7. George7

  Καινούριος

  sry no3:10
 8. George7

  Πολλη ανεβασμενο Gh

  Νερό πρέπει να αλλάζεις 30% κάθε εβδομάδα
 9. George7

  Καινούριος

  Βρήκα δύο όμορφα red bely 6cm και δεν μπόρεσα να αντισταθώ (Βασικά το ξέρω πως πρέπει να γίνουν κάποιες μετερυθμίσεις οπος χαμιλότερος φωτισμός μια-δύο ριζες μπροστά κτλπ...) Επείσης ψάχνω για ένα τρίτο οπότε εάν κάποιος μπορεί, να με ενημερώσει. To σπίτι τους είναι 240λ και οι μερτήσεις είναι ph:6,8 gh:6 kh:3 no2:0 no3:20 έχω κάνει κάτι λάθος;
 10. George7

  ειναι εγκυος?

  Ναι αλλα νομήζω πως την περιοδο της γεννας θα ήταν καλύτερη μια θερμοκρασία 26-27 γιατί αλλιώς ίσος έχει δυσκολίες
 11. George7

  ειναι εγκυος?

  Μην ανοισιχείς γιατί όταν θα είναι ετοιμη να γενισει θα είναι ετοιμη να σκάσει θα το καταλάβεις. Προς το παρον καλύτερα να την έχεις μέσα στο ενυδρύο. Τι θερμοκρασία εχεις?
 12. George7

  Γέννα Σκαλαρίων :)

  ok τα έβαλα σε α΄λλο ενυδρείο τώρα θα δίξει το καλό είναι οτι έχω όχι 1 αλλά 2 ζευγάρια
 13. George7

  Γέννα Σκαλαρίων :)

  Μετά από τεσσερις αποτυχιμένες προσπάθειες δεν έχω τίποτα αλλο να κάνο από το να ζητίσω λίγη επιπλέον βοήθια υπάρχουν ξανά αυγά στο ενυδρίο το πρόβλημα είναι ότι στο ενυδρίο υπάρχουν 6 αγγελόψαρα υπάρχει πιθανότιτα να επιζίσουν εκει μέσα? ή να πάω τα αυγά και τους γονείς σε ενυδρείο 65λτ? Επίσης το κακό είναι ότι μια φορά τα μωράκια τα ρούφιξε το φίλτρο μπορείτε να μου προτείνετε κάπια λύση?
 14. George7

  Γέννα Σκαλαρίων :)

  Γέννησαν τα σκαλάρια μου! Ανεμίζουν τα αυγά και τα προστατέυουν. Εχω όμως και άλλα αγγελοψαρα. Τι πρεπει να κάνω για να τα φροντίσω; Σήμερα είναι η δέυτερη μέρα απο τη γέννα.
 15. George7

  Guppies με ξιφοφόρους

  Μπορείς να βάλεις 1Μ /3F απλά έχω τρία πράγματα να σου πώ 1.έχω γκάππι και πίστεψέ με γεννάνε ασταμάτητα 2.έχω την εντύπωση πως 2 oridoras είναι λίγα καθώς είναι κοπαδόψαρα 3.αν γενίσει κάπ[οιο ψάρι θα χρειαστείς ένα πυκνό φυτό για να τα προστατεύσει από το φενόμενο της άσπλαχνης μητέρας \ πάρε μια πρώτη ΄γεύση άντε και στα δικάσου
×

Important Information

Πολιτική απορρήτου και Όροι χρήσης