Jump to content

reifen

Mέλη με δικαίωμα ψήφου
 • Δημοσιευσεις

  17
 • Εγγραφή

 • Τελευταια επισκεψη

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Φύλο
  'Ανδρας

Previous Fields

 • Χώρα
  Afghanistan New
 1. χρήση μαγειρικής σόδας

  Τι να σου πω… εγώ είμαι πολύ τεμπέλης να κάνω αυτήν την διαδικασία και δεν έχω ανάγκη να ανεβάσω ph και την έχω κάνει μια φόρα οπότε δεν είμαι ικανός να εκφέρω γνώμη άμα είναι θετικό η όχι.
 2. χρήση μαγειρικής σόδας

  Από το περιεχόμενο του δοχείου το 1/3 το ψήνεις και μετά το ξανακατέβεις με το υπόλοιπο 2/3 και ρίχνεις κανονικά απλός τότε δεν κατεβάζει το ph στιγμιαία όπως κάνει η κανονική σόδα . Αν την ψήσεις όλη ανεβάζει το ph και θέλει μικρότερη δοσολογία . http://home.comcast.net/~jdieck1/chemcalc.html Μόνο να την ψησείς ανάμεσα σε 2 ανοιχτα φύλα αλουμινόχαρτου γιατί στις υψηλές θερμοκρασίες ο φούρνος βρέχει μαύρα κομμάτια .
 3. χρήση μαγειρικής σόδας

  Είναι για να σου ανεβάζει το ph και δεν γίνεται σε όλο το μείγμα αλλά στο 1/3 αν θυμάμαι καλά.
 4. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ?

  stomatellid snail http://www.wetwebmedia.com/snailidfaq6.htm
 5. χταποδι σε ενυδρειο

  Καλύτερα να πας σε μικρά και τροπικά . Στο reefcentral υπάρχει ειδική κατηγόρια και υπάρχει και φόρουμ αποκλειστικά αλλά δυστυχώς δεν θυμάμαι το link αν διαβάσεις λίγο στο reef central θα το βρεις.
 6. Reef 120lt. Δεν ξέρω τίποτα.....!!

  Το μόνο που ίσως χρειαστεί να κάνει είναι να αφαίρεση το έχτρα άνθρακα και το δοχείο και ίσως να χρειαστεί να αντικαταστήσει τον flow restrictor με κάποιον με μεγαλύτερη αναλογία αν δεν είναι ενσωματωμένος με το κέλυφος της μεμβράνης.
 7. Reef 120lt. Δεν ξέρω τίποτα.....!!

  Είστε σίγουρος για αυτό μήπως το μπερδεύεις με κάποιο άλλο? Μπορεί να το αποκαλούν goby αλλά ουδεμία σχέση με καθαρισμού άμμου. Καλύτερα να αποφύγει τα cucumber λόγω μεγέθους ενυδρείου ,θα πεθάνει από την πεινά. Πολύ καλό ψαράκι για αυτήν την δουλεία είναι το Amblygobius phalaena αλλά γίνετε λίγο μεγάλο .Τα cerinth snails κάνουν πολύ καλή δουλεία αλλά έχω καιρό να τα δω σε μαγαζί.
 8. Βαρέθηκα την αναμονή!!

  Καταρχήν μην ανακατέψεις τον αραγωνιτη ξανά. Από κυκλοφορία πως τα πας; Τι δεν μου αρέσει : Το μέγεθος του αραγωνιτη θα προτιμούσα πιο ψιλό Την μη ύπαρξη live rock Τα βοτσαλάκια μπροστά στην άμμο.
 9. ΑΡΧΗ ΝΕΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΥ

  Αν θέλεις να βάλεις μπορείς, μικρή ποσότητα με κάλτσα άμα βάλεις μεγάλη ποσότητα θα εμποδίζει την ροη του νερού και θα σου κάνει υπερχείλιση από το δοχείο συλλογής . Ίσως να μπορείς να βάλεις μεγαλύτερη ποσότητα με το media box που παίρνει (δεν το έχω δοκιμάσει).
 10. Video !!!!!!!

  http://www.wetwebmedia.com/marine/inverts/...oa/anemones.htm http://www.echeng.com/travel/australia/fanfare.shtml (good pictures)
 11. Video !!!!!!!

  http://www.wetwebmedia.com/dascyllu.htm
 12. ενυδρείο για νέμο

  Πάρε αλάτι και ρεφρακτομετρο και φτιάξε νερό .(συστήνετε αντιστροφή όσμωση+) Βαλε βιολογικό στο φίλτρο και άνθρακα και αντι φωσφόρο και αφού έχει λιώσει το αλάτι (48 ώρες) βαλε βράχο ζωντανό και τα λέμε σε έναν μηνά.
 13. AquacomiX

  Aψογο
 14. Ξεκίνημα νέου Mini Reef

  http://search.ebay.co.uk/_W0QQsassZmoses_waterQQhtZ-1
 15. Αγορά αντίστροφης όσμωσης

  http://cgi.ebay.com/AQUA-AQUARIUM-100GPD-R...4QQcmdZViewItem http://www.premiumaquatics.com/Merchant2/m...ode=Premiumreef gia perisoters info 22 ****** 25. Παιδια λυπαμαι που επεμβαινω αλλα σας παρακαλω οχι τηλεφωνα δημοσια για αποφυγη ενδεχωμενων δυσαρεστων καταστασεων. Σε p.m. μονο για αποφυγη παρεξηγησεων. Γινεται για την προστασια του μελους. (Discos-Admin)
×