Jump to content

arisedu

Mέλη με δικαίωμα ψήφου
 • Content Count

  86
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Profile Information

 • Φύλο
  'Ανδρας

Previous Fields

 • Χώρα
  Hellas

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. Σας επαναλαμβάνω ότι συμφωνώ απόλυτα στις αρχές του ΑΖ και σωστά ενεργείτε σε ότι αφορά το λογισμικό και σε κάποια άρθρα που έχω στείλει. Τώρα αν το ΑΖ έχει τηρήσει τις αρχές του στα δημοσιευμένα του άρθρα καλό είναι να κάνει το ίδιο αυτή την έρευνα και όχι εγώ. Σε ελάχιστα άρθρα αναφέρονται οι πηγές και όσοι έχουν διαβάσει καταλαβαίνουν. Σε όλα μου τα άρθρα αναφέρονται οι πηγές (κείμενο) δεν αναφέρονται ξεχωριστά για τις φωτογραφίες. Θα μπορούσατε αν θέλατε να βάζατε δικές σας φωτογραφίες ή καθόλου. Γνωρίζετε πολύ καλά πόσο συνεργάσιμος ήμουνα όταν χρειάσθηκε. Όταν κάποιος σας στέλνει ένα άρθρο περιμένει μια απάντηση αν θα δημοσιευθεί ή όχι. Αν δεν πρόκειται να δημοσιευθεί οφείλετε να τον ενημερώσετε και να του εξηγήσετε τον λόγο (εάν το επιθυμείτε). Ακόμα περιμένω μια απάντηση για το άρθρο σχετικά με τον ενεργό άνθρακα (θα κλείσουμε χρόνο είμαι σίγουρος από εμπειρία). Το άρθρο για τα Tetra αφού δεν είχατε σκοπό να το δημοσιεύσετε γιατί μου ζητήσατε να σας ξεκλειδώσω το αρχείο (δεδομένου ότι το είχατε αποδεχθεί) και περάσανε μήνες χωρίς καμία ενέργεια από μέρους σας έως ότου με επανελημένες ερωτήσεις από μέρους μου τελικά να μου απαντήσετε ότι δεν μπορείτε να το δημοσιεύσετε. Εγώ από αυτή την ιστορία δεν έχω να κερδίσω τίποτα όμως όλα τα μέλη περιμένουν πολλά. Είναι κρίμα χρήσιμο υλικό που σας στέλνετε, όχι από εμένα, άλλα από άλλα μέλη που ενδιαφέρονται για το χόμπι να μένει καταχωνιασμένο σε κάποιο σκληρό δίσκο ανεκμετάλλευτο. Αν δεν έχετε καταλάβει δεν αναφέρομε στο λογισμικό που όντως είναι παράνομο άλλα έχει σαν στόχο να βοηθήσει (όχι πως αυτό του μειώνει στο ελάχιστο τις ευθύνες). Δημιούργησα το θέμα με έναν σκοπό. Όταν κάποιος σας στέλνει ένα υλικό σε συνεργασία μαζί του να ξεπερνάτε τα διαδικαστικά και να βγαίνει στον κόσμο (ακόμα και αν χρειασθεί πολύ δουλειά και χρόνος). Η αδιαφορία οδηγεί στην παραίτηση. Ζητώ συγγνώμη από τα μέλη του Forum που σας κούρασα με ένα τέτοιο θέμα (ο σκοπός του είναι να συζητιούνται πολύ σημαντικότερα θέματα) αλλά επειδή επαναλαμβάνονται τα ίδια προβλήματα αναγκάστηκα να τα θίξω. Πιστεύω πως το ΑΖ αν οργανωθεί πολύ καλύτερα θα προσφέρει πολύ περισσότερα, όπως τις πρώτες καλές εποχές όταν ξεκίνησε.
 2. Συμφωνώ απόλυτα με την απάντηση του AZ. Όμως πρέπει να συμφωνεί (με έργα) και το ΑΖ σε αυτό. Μπορείτε να δημοσιεύσετε την λίστα με τα άρθρα που έχετε ανεβάσει και τα οποία πληρούν «δεν περιέχουν υλικό από τρίτους, το οποίο διέπεται από την προστασία πνευματικής ιδιοκτησίας.» Θα σας στείλω ένα άρθρο που έχω ήδη έτοιμο να δούμε αν θα το ανεβάσετε και πότε; Όλες οι ενέργειες μου καθορίζονται από την αγάπη μου για το χόμπι. Τα άρθρα και τα λογισμικά θα μπορούσα να τα κρατήσω κλεισμένα στο ντουλάπι μου και να έχουν χρησιμότητα μόνο σε εμένα. Το ίδιο τα ΑΖ, αν ήταν οργανωμένο, θα μπορούσε να έχει μηχανισμό με τον οποίο θα έπαιρνε τις απαραίτητες άδειες.
 3. Σε ευχαριστώ klaz. Οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη και μου δίνει κίνητρο για να συνεχίσω.
 4. Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι δεν έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το Aquazone για το λογισμικό και έως τώρα δεν υπάρχει μια επίσημη απάντηση του. Ελπίζω ότι θα υπάρξει μια απάντηση θετική ή αρνητική πριν απενεργοποιηθεί το link από το Server που το φιλοξενεί προσωρινά.
 5. Μερικές νέες οθόνες και δυνατότητες που έχουν προστεθεί στο λογισμικό
 6. Αγαπητό AquaZone Σας προσφέρω την τελευταία βελτιωμένη έκδοση του δωρεάν λογισμικού AquaPlants v 2.0.1 με την επιθυμία να τοποθετηθεί στην ιστοσελίδα σας, στην περιοχή των Downloads, έτσι ώστε να είναι προσβάσημο από όλα τα μέλη του AZ. Μπορείτε να κατεβάσετε το λογισμικό από τον δικτυακό τόπο : http://files-upload.com/320857/AqPl201.zip.html Με εκτίμηση Άρης Τσιατούχας
 7. Δυστυχώς αυτό το διάστημα έχω αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και δεν μπορώ να ασχοληθώ με το λογισμικό. Θα παρακαλούσα να κάνετε υπομονή να βγει η νέα έκδοση που θα είναι αναβαθμισμένη σε δυνατότητες και εμπλουτισμένη η βάση δεδομένων και η οποία θα δοθεί στο AquaZone να κρεμαστεί στα Downloads. Ελπίζω να γίνει αποδεκτή η προσφορά από το AquaZone ώστε το λογισμικό να βρίσκεται μόνιμα προσβάσημο από οποιονδήποτε στο μέλλον.
 8. Έχετε δίκιο. Μπήκα και εγώ στην ιστοσελίδα και μου έβγαλε το ίδιο μήνυμα. Την τελευταία φορά που είχα μπει είχαν γίνει πάνω από 120 download. Ή ο Server έχει πρόβλημα ή για κάποιο λόγο έχει διαγραφεί το αρχείο (παρόλο που δεν έχει λήξει η προθεσμία που παρέχεται). Μια λύση είναι αν ενδιαφέρετε το AquaZone να το κρεμάσει στον χώρο των downloads. Εγώ είμαι διατεθειμένος να το προσφέρω. Σε περίπου ένα μήνα από τώρα θα ξεκινήσω μια αναβάθμιση του προγράμματος και παράλληλα εμπλουτισμό και διόρθωση της βάσης δεδομένων. Αυτό οφείλεται στα θετικά σας σχόλια και στις προτάσεις σας. Χαίρομαι που είναι χρήσιμο και αυτό μου δίνει την δύναμη να το εξελίξω.
 9. Αγαπητέ φίλε TROOPER Όταν ανοίγεις την ιστοσελίδα εμφανίζεται ένας μετρητής που μετρά αντίστροφα δευτερόλεπτα. Μόλις μηδενιστεί ενεργοποιείτε το link. Αν δεν είναι αυτό το πρόβλημα τότε πιθανόν κάποιο πρόβλημα υπάρχει στον φιλομετριτή σου. Φιλικά Άρης
 10. Παραθέτω μερικές ακόμη οθόνες του λογισμικού.
 11. Παραθέτω μερικές ακόμη οθόνες του λογισμικού. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Περιμένω παρατηρήσεις και σχόλια. Μην είστε πολύ αυστηροί. Ίσως να υπάρχουν αστοχίες σε κάποιες πολύ λίγες φωτογραφίες. Η διαχείριση ενός πολύ μεγάλου υλικού ήταν αρκετά δύσκολη. Οποιεσδήποτε διορθώσεις χρειαστεί να γίνουν στην βάση δεδομένων θα δοθούν στο μέλλον (Δεν θα χρειασθεί να ξανακατεβάσετε το λογισμικό, απλώς θα αντικαταστήσετε ένα πολύ μικρό αρχείο).
 12. Παραθέτω μερικές ακόμη οθόνες του λογισμικού. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Περιμένω παρατηρήσεις και σχόλια.
 13. Δωρεάν Λογισμικό για Φυτά Γλυκού Νερού. Το λογισμικό AquaPlants v 1.0.1 δημιουργήθηκε και με σκοπό να βοηθήσει τους φίλους των ενυδρείων στην υλοποίηση ενός όμορφου, υγιούς φυτεμένου ενυδρείου. Το λογισμικό περιλαμβάνει περίπου 300 προφίλ υδρόβιων φυτών και πάνω από 600 φωτογραφίες. Επίσης παρέχει και βοηθήματα όπως : υπολογισμός λίτρων ενυδρείου και χρήσιμες μετατροπές μονάδων. Το λογισμικό διανέμεται δωρεάν και μπορεί κάποιος να το κατεβάσει από την διεύθυνση: http://arisedu.files-upload.com/214894/AquaPlants1.zip.html Παρατίθενται μερικές οθόνες του λογισμικού.
 14. ΓΥΝΑΙΚΕΣ (Μια χημική ανάλυση) Στοιχείο : Γυναίκα Σύμβολο : Wo Εφευρέτης : Αδάμ Ατομική μάζα : Αποδεκτή στα 53.6 κιλά, αλλά κυμαίνεται μεταξύ 40-200 κιλά. Γεωγραφική εμφάνιση : Αφθονες ποσότητες σε όλες τις αστικές περιοχές ΦΥΣΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ: 1. Επιφάνεια συνήθως καλυμμένη με μπογιά. 2. Δεν βράζεται με τίποτα, ωστόσο παγώνει στιγμιαία χωρίς κανένα προφανή λόγο. 3. Λιώνει κάτω από ειδική μεταχείριση. 4. Πικρή αν χρησιμοποιηθεί με λανθασμένο τρόπο. 5. Βρίσκεται στην φύση σε διάφορες καταστάσεις από παρθένο μέταλλο μέχρι συνηθισμένο ορυκτό. 6. Υποχωρεί αν δεχτεί πίεση στα σωστά σημεία. ΧΗΜΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ: 1. Έλκεται πολύ ισχυρά από το χρυσό, ασήμι και μια τεράστια γκάμα πολύτιμων λίθων. 2. Απορροφάει τεράστιες ποσότητες ακριβών ουσιών. 3. Μπορεί να εκραγεί στιγμιαία, χωρίς κάποιο προειδοποιητικό σημάδι. 4. Αδιάλυτη σε υγρά, αλλά η δράση της αυξάνεται με την χρήση αλκοόλ. 5. Ο πιο ισχυρός χρηματο-μειωτικός παράγοντας στο σύμπαν. ΧΡΗΣΕΙΣ: 1. Σαν διακοσμητικό στοιχείο, κυρίως μέσα σε σπορ αμάξια. 2. Ισχυρός παράγοντας μείωσης άγχους. 3. Ισχυρός παράγοντας γενικού καθαρισμού. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ: 1. Αγνό δείγμα, γίνεται ροζ αν βρεθεί στην φύση. 2. Παίρνει πράσινο χρώμα, αν τοποθετηθεί δίπλα σε ένα ανώτερο δείγμα. ΚΙΝΔΥΝΟΙ: 1. Ιδιαίτερα επικίνδυνη εκτός και αν χειριστεί από έμπειρα χέρια. 2. Παράνομη η κατοχή άνω της μίας, αν και μπορούν να συνυπάρχουν αρκετές, αρκεί τα δείγματα να μην έρχονται σε επαφή το ένα με το άλλο!
 15. Μόνο εάν κανένας από εμάς δεν αγοράζει τους μονομάχους από τα καταστήματα που τους «φιλοξενούν» σε αυτή την απαράδεκτη κατάσταση, θα πιεστούν οι έμποροι να αλλάξουν και συμπεριφορά. Ο φίλος «Φιλόξενος» έχει περάσει το σλόγκαν και όσοι μπαίνουν στο forum ευαισθητοποιούνται. Θέλει χρόνο αλλά τελικά με τη δική μας προσπάθεια μόνο θα αλλάξει αυτό το κατεστημένο. Σε αυτή την περίπτωση μόνο ο πελάτης μπορεί να πιέσει. Το κατάστημα θέλει την ευκολία του και το εύκολο κέρδος.
×
×
 • Create New...