Jump to content

bbetta

Ομάδα Συντονισμού
 • Content Count

  4,142
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

bbetta last won the day on October 29

bbetta had the most liked content!

Community Reputation

1,190 Excellent

About bbetta

 • Rank
  AZ team

Profile Information

 • Φύλο
  'Ανδρας
 • Τα Ενυδρεία μου
  Betta Cube (15lt)
 • Location
  Θεσσαλονίκη

Previous Fields

 • Νομός
  Θεσσαλονίκης
 • Χώρα
  Hellas

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

3,095 profile views
 1. bbetta

  Pico planted 10L

  Για τις γαρίδες το μόνο που με ανησυχεί είναι το διοξείδιο σου. Κάνε το όσο πιο σταθερό μπορείς και δοκιμασε σιγά σιγά με 3-4 γαρίδες να δεις πως θα σου πάνε.
 2. bbetta

  Pico planted 10L

  Όμορφο το ενυδρείο σου! Ποσο καιρό τρέχει; Μπορείς να βάλεις γαριδουλες άφοβα.
 3. Χρήστο είναι τελειο πραγματικά. Προσπάθησε να βάλεις πετσετεσ,εφημερίδες κτλπ από πάνω καθώς και εξτρα πέτρες πάνω στα ξύλα για να μην κουνηθεί τίποτα
 4. bbetta

  Επιλογή νανοκιχλιδων

  Δεν έχω κρατήσει Βολιβιανά, αλλά είχα στο παρελθόν αρκετά είδη απιστο και τα μπλε ραμ. Τα German ram είναι το πιο ιδιόμορφο και δύσκολο ψάρι που είχα ποτε. Με πολλά ζευγάρια είχα σοβαρά προβλήματα και με την υγεία και με την συμπεριφορά τους. Τα borellii είναι πιο φιλήσυχα από τα cacatuoides, ενώ τα δευτερα τα βρίσκεις πιο εύκολα. Τα Bolivian είναι επίσης ήρεμα αλλά σχηματίζουν ζευγάρι με άλλη διαδικασία (θα χρειαστεί να βάλεις 5-6 μικρά μέσα για να σχηματιστεί Απολύτως σιγουρο ζευγάρι). Στα συγκεκριμένα είδη απιστο που αναφέρεις απλά βάζεις δυο ψάρια μαζί. Επίσης τα ραμ γίνονται αρκετά μεγαλύτερα όποτε στο μέλλον θα χρειαστούν μεγαλύτερο ενυδρείο. Έχω διαβάσει πάντως πως είναι ίσως η ανθεκτικότερη νανοκιχλιδα και από τις πιο ιδιαίτερες.
 5. bbetta

  Το ενυδρείο μου

  Αλέξανδρε καλώς ήρθες, πολύ όμορφο το ενυδρείο σου! Κάνε κάποια στιγμή και μια αναλυτική παρουσίαση στην κατηγορία «Ενυδρεία Μελών» συμπληρώνοντας την κατάλληλη φόρμα.
 6. Ωραίος! Μαρεσει πολύ το ξυλο με την μοσς στο κέντρο. Προσπάθησε σιγά σιγά να αλλάξεις τα πλαστικά φυτά σου με εύκολα αληθινά (vallisneria, anubias, microsorum, cladophora, hygrophila κτλπ)
 7. Θα συμφωνήσω με τον Παναγιώτη! Ανέβασε και καμία φωτογραφία. ΥΓ. Το θέμα μεταφέρθηκε στην σωστή κατηφοριά.
 8. bbetta

  Nano zoanthus tank

  Έχεις ένα απίστευτο φωτιστικό και όλη η κατασκευή μοιάζει πολύ προσεγμένη. Περιμένουμε τα καλύτερα και συνεχείς ενημερώσεις! Και εγώ θα έτρεχα άνθρακα σε ένα κρεμαστό, θα το δεις στην πορεία.
 9. Πολύ ευχάριστο αυτό!
 10. H απαιτούμενη ροη δεν έχει τόσο άμεση σχέση με τα λίτρα σου αλλά με τα ψάρια που έχεις και τον διάκοσμο του ενυδρείου. Από την ανάλυση που κανεις πιστεύω πρώτος εσυ ξέρεις πολύ καλά τις ανάγκες του ενυδρείου σου. Για fluval έχει τύχει και εγώ να ακούσω για θόρυβο αλλά είναι αξιόπιστη μάρκα. Τα jbl δεν τα ξέρω. Σε Eheim που είχα στο παρελθόν, η ροη ήταν επίσης αστεία και αναγκαζόμουνα να τρέχω βοηθητικό φίλτρο.
 11. Εγώ την κρατάω στο ψυγείο.
 12. bbetta

  Jägerdom

  @panos nts με βλέπω να το γυρνάω στα γκαπυ
 13. Νομίζω λέει και πάνω στις οδηγίες. Λίγες σταγόνες ίσα ίσα να ποτίσει η τροφή κάθε 7-14 μέρες είναι ιδανικά.
 14. bbetta

  Jägerdom

  Ευχαριστώ πολύ Μάνο!
×