Jump to content

OLYMPIC

Mέλη με δικαίωμα ψήφου
 • Content Count

  62
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Φύλο
  'Ανδρας
 • Τα Ενυδρεία μου
  600lt
 • Location
  ANAVISSOS
 • Interests
  FLYING

Previous Fields

 • Χώρα
  Hellas

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. Happy Birthday OLYMPIC!

 2. OLYMPIC

  βιολογικο υλικο

  Ότι θα εξαφανιστεί η βιολογία το καταλαβαίνω αλλά δεν ήξερα αν μπορώ να το κρατήσω για αργότερα .Αλλάζω συχνά σφουγγάρια και γενικότερα το ελέγχω συχνά δεν έχω παρατηρήσει τίποτα περίεργο για αυτό κάνω και όλη αυτή την διερεύνηση μήπως και βρω κανένα λάθος μου.
 3. OLYMPIC

  βιολογικο υλικο

  Το βασικό πρόβλημα είναι ότι έχω πάρα πολύ χαμηλή πίεση απο1800 που δίνει ο κατασκευαστής έχω τώρα 700 και βλέποντας το video υπέθεσα ότι αυτό φταίει
 4. Για σας και πάλι Μήπως ξέρετε να μου πείτε έχω για βιολογικό της Ehime το substrate pro, σε ένα video της εταιρίας είδα να βάζει λίγο πάνω από την μέση του κάδου υλικό έτσι λοιπόν αποφάσισα να το ελαττώσω το υλικό στους κάδους μου και εδώ είναι η ερώτηση μπορώ το υλικό που θα βγάλω να το κρατήσω για μελλοντική χρίση η όχι?
 5. Συμφωνώ αλλά με τα πολλά λύτρα που έχω δεν ανταποκρινόταν η δεν φαινόταν να ανταποκρίνεται το φίλτρο , τώρα άρχισε καααατι να δείχνει και αυτό φάνηκε στο ΝΟ2 ελπίζω να μην χειροτερέψει Ήθελα είναι η αλήθεια και εγω να το τσιγκλήσω λίγο ελπίζω να μην μου βγει ξινό.
 6. Κοίτα να δεις έτσι πιστεύω και εγώ μάλλον τώρα αρχίζει να φορτώνει το βιολογικό μου υλικό δεν μπορεί ένα μήνα τώρα να μην είχε τίποτα . Έχω έτοιμα βακτήρια από το πρώτο στρώσιμο θα βάζω την δοσολογία που λέει παράλληλα θα παρακολουθώ και το νερό και όταν δω ότι όλα επανέρχονται τότε θα ξαναβάλω ψάρια Ευχαριστώ BiggBilly
 7. Μάλλον παιδιά τώρα στρώνει έτσι δεν είναι ?
 8. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ μέσα σε αυτό τον ένα μήνα δεν είδα καμιά αλλαγή στις τιμές του νερού όλα ήταν μηδενικά το είχα μάλιστα αναφέρει στο φόρουμ και σαν απορία, υπάρχει η περίπτωση να στρώνει τώρα λόγο του μεγάλου όγκου του νερού που έχει, είναι 600λτρ. Αν συμβαίνει αυτό τι πρέπει να κάνω τώρα ?
 9. Το τεστ της JBL και έχει τις μετρήσεις <0,01 0,025 στο πράσινο και απο0,05 -0,2 κίτρινο και από 0,3 εως 1,0 κόκκινο έτσι τα έχε
 10. Έχω κλείσει μήνα και τα πρώτα ψάρια που περιγράφω είναι πάνω από 25 μέρες
 11. Για σας παιδιά θα ήθελα τα φώτα σας . Πριν τρείς ημέρες πήρα και προσέθεσα στο ενυδρείο μου 4 αγγελόψαρα και ένα πλεκο (είχα 5red eye 2silver shark 1gourami) .Σήμερα πήρα μετρήσεις και ενώ όλα είναι πολύ καλά το NO2 Nitrite ανέβηκε και για να ακριβολογήσω από 0,01 πήγε στο 0,05 όπου είναι στο όριο του καλού στην γκραφα της JBL . Θα ήθελα να μου πείτε αυτό τι μου δείχνει ότι φόρτωσα πολύ γρήγορα το ενυδρείο η κάτι άλλο?
 12. Δυστυχώς τα νέα μάλλον δεν είναι και τόσο καλά δηλαδή όταν έβαλα το ακουαφόρτε κάποια βοτσαλα άφρισαν κα κάποια δεν άφρισαν έτσι λοιπόν έπιασα και έκανα μια καταμέτρηση στα 220 τα 27 άφριζαν και αν δεν έκανα λάθος υπολογισμό είναι το 13% αυτό παίζει Κάπο ρόλο και τι μπορώ να κάνω τώρα (εκτός από το να *&^^%$#$%# το κατάστημα) και ποια είναι τα επακόλουθα?
 13. Τέτοια λέγε μου τώρα και φαντάσου τι χαλίκι θέλει για να γεμίσει ένα 600αρη (αν θυμάμαι καλά 100κλ ) θα το κάνω και θα σου πω. Με το ξιδι τι περημενω να δω?
 14. Το χαλίκι το πήρα από πετσοπ για ενυδρείο λογικά θα είναι ελεγμένο να μην είναι ασβεστολιθικό .Αν θυμάμαι καλά σε ερώτηση που είχα κάνει μου είπαν ότι είναι ουδέτερο έτσι μου φαίνεται .Αν είναι λοιπόν ουδέτερο πάλι ψάχνοντας θα πρέπει να πάω ,δηλαδή να βάζω Α/Ο να μετρώ και ξανά πάλι κοκ. Αν όμως δεν είναι τότε τι γίνετε θα θέλει περισσότερη Α/Ο η θα έχω συνεχεία μεταβολές στην τιμή του ph (Αυτό θα είναι εφιάλτης!!!!)
×