Jump to content

ntritzt

Mέλη με δικαίωμα ψήφου
 • Δημοσιευσεις

  50
 • Εγγραφή

 • Τελευταια επισκεψη

Community Reputation

0 Neutral

2 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος ntritzt

 • Γενέθλια 04/01/1988

Profile Information

 • Φύλο
  'Ανδρας
 • Τα Ενυδρεία μου
  500 mbuna +150 Λιτρα sub<br /><br />
  γεννήστρα 120 λιτρα<br /><br />
  γεννήστρα 30 λιτρα

Previous Fields

 • Νομός
  Θεσσαλονίκης
 • Χώρα
  Hellas

Πρόσφατοι επισκέπτες

341 εμφανίσεις προφίλ
 1. ntritzt

  Νέος Αφρικάνος. Ερωτήσεις

  Όμορφη η προσπάθεια σου φίλε μου και μα αρέσει το χρώμα της άμμου, όμορφη η άσπρη δεν λέω αλλά η μπεζ είναι πιο φυσική . Και εγώ όμως θα συμφωνήσω για τις πέτρες, αν δεν έχουν μπει οι πρώτες τουλάχιστον πριν την άμμο είναι πρόβλημα τα συγκεκριμένα ψαράκια είναι εκσκαφείς , και κάτι ακόμα από ότι μπορώ να καταλάβω από το βίντεο βλέπω ότι έχεις δημιουργήσει πολλά περάσματα αλλά λιγότερες σπηλιές ειδικά στην δεξιά στοίβα .
 2. ntritzt

  Το Νταμαρακι Μου 500 Λιτρα

  Ευχαριστώ πολύ όλους για τα σχόλια τους . KOYMAN το τελευταίο διάστημα δεν έχω καθόλου χρόνο, λίγο το διάβασμα για την σχολή, λίγο οι διακοπές του Πάσχα, ‘’πολύ’’ τα καναρίνια που πλέον έχω και δικά μου δαχτυλίδια είναι δύσκολα τα πράγματα, το καλοκαιράκι σκέφτομαι να κάνω κάτι διαφορετικό και να κάνω μια αλλαγή σε haps .
 3. ntritzt

  Labidochromis Με Ριγες

  Εγώ πάντως παιδιά θα διαφωνήσω μαζί σας για το πώς πρέπει να είναι το καθαρόαιμο labido , οι αχνές μαύρες κάθετες ρίγες δεν είναι καθόλου περίεργες ενώ το χρώμα του δεν είναι χτυπητό κίτρινο αλλά ένα λίγο πιο βαθύ κίτρινο . Δείτε την φωτογραφία παρακάτω η όποια είναι από το fish room του Stuart Grant με wild labido. Προσέξτεότι και το σώμα είναι λίγο πιο μακρόστενο.
 4. ntritzt

  1M 3F Γιατί Όμως;

  Από την αρχή όταν άρχισα να ασχολούμαι με τις κιχλιδες άκουγα πάντα 1m 3f όταν ρωτούσα γιατί συνήθως η απάντηση ήταν γιατί έτσι και γιατί οι χομπιστες έβλεπαν ότι αυτή η αναλόγια δουλεύει καλύτερα ,γιατί όμως δουλεύει καλύτερα ποτέ . Βλέποντας κάποια πράγματα στα ενυδρεία μου παρατήρησα κάτι και θέλω να δω αν το παρατήρησε και κάποιος άλλος . Καταρχάς να πω ότι είχα συνδυασμούς 1m 2f, και τώρα έχω 1m 3f και 1m 5f. Έχουμε και λέμε λοιπόν Στον συνδυασμό 1m 2f επειδή είχα και αρκετές πέτρες στην αρχή όλα πήγαιναν καλά με τον καιρό όμως αφού άρχισαν και τα μπουκώματα να γίνονται συχνά τα θηλυκά άρχισαν να μένουν πολύ πίσω στην ανάπτυξη από τον αρσενικό, όποτε κάποια στιγμή ο αρσενικός είχε γίνει πολύ μεγαλύτερος και τα θηλυκά ήταν ταλαιπωρημένα, ασθενικά και τα χρώματα τους δεν ήταν όπως στην αρχή . Στον συνδυασμό 1m 5f είδα κάτι διαφορετικό μετά από καιρό ο αρσενικός άρχισε να δείχνει προτίμηση σε κάποια θηλυκά τα όποια άρχισαν να μπουκώνουν πολύ πιο συχνά από αλλά και αυτά που δεν μπουκώνονταν συχνά άρχισαν να μεγαλώνουν περισσότερο από τα αλλά και στον ανταγωνισμό μεταξύ τους τα μικρότερα άρχισαν να είναι ασθενικά και ταλαιπωρημένα . Ενώ στον συνδυασμό 1m 3f τα πάντα έχουν μια ισορροπία ο αρσενικός είναι πιο μεγαλύτερος άλλο όχι τόσο που να προκαλέσει πρόβλημα και τα θηλυκά έχουν το ίδιο μέγεθος.
 5. ntritzt

  Το Νταμαρακι Μου 500 Λιτρα

  Πραγματικά ευχαριστώ πολύ ρε παιδια.
 6. ntritzt

  Το Νταμαρακι Μου 500 Λιτρα

  Το πρόβλημα είναι ότι όπου και να τις έβαζα ήταν κοντά σε φωλιές . και όπου δεν ήταν πήγαινε ο αρσενικός acei και έσκαβε ‘’κρατήρες’’, μπουλντόζα είναι το θηρίο. Τώρα για το νέο στήσιμο δεν ξέρω ακόμα σκεφτόμουν να φτιάξω πλάτη αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο . Μάλλον όταν έρθει η ώρα θα ανοίξω ένα θέμα για να πάρω και ιδέες.
 7. ntritzt

  Το Νταμαρακι Μου 500 Λιτρα

  Ευχαριστώ για τα σχόλια σας παιδιά Φιλέ adlib μέχρι τώρα έχω κάνει δυο προσπάθειες με βαλισνιερες αλλά έγιναν ωραίος μεζές για τα ψαράκια. Σκέφτομαι να ξαναδοκιμάσω όταν θα κάνω αλλαγή στο aquascape .
 8. ntritzt

  Το Νταμαρακι Μου 500 Λιτρα

  Και μια γενική του ενυδρείου.
 9. ntritzt

  Το Νταμαρακι Μου 500 Λιτρα

  Για να ανεβάσουμε καμία φωτογραφία γιατί πολύς καιρός πέρασε.
 10. ntritzt

  Το Νταμαρακι Μου 500 Λιτρα

  Φίλε Παναγιώτηcr7 γέννες βγάζω αρκετές αν και τον τελευταίο μήνα έχω δώσει αρκετά ψαράκια οπότε αυτά που έχω τώρα είναι μικρά ακόμα.
 11. ntritzt

  Το Νταμαρακι Μου 500 Λιτρα

  Επειδή είδα ότι αρκετοί σχολιάσατε την φωτο με την μπουκωμένη labido έχουμε και λέμε Γεννηστρα νούμερο 1 το ‘’νηπιαγωγείο’’ 30 λίτρα με το φιλτρακι του και την αντίσταση του Μέσα υπάρχει και μια ανουμπια *sorry για την πρώτη φωτο συνήθως δεν είναι έτσι άπλα είναι η μόνη που είχα τώρα Γεννηστρα νούμερο 2 το ‘’γυμνάσιο’’ 110 λίτρα, αντίσταση 200w, Φιλτρανση: Eheim Pick Up 2012 (μέσα έχω μονό μακαρόνι), και ένα κινέζικο που δεν θυμάμαι το όνομα του μονό με σφουγγάρι.
 12. ntritzt

  Το Νταμαρακι Μου 500 Λιτρα

  Θα τα κρατήσω έτσι και μάλιστα σκεφτόμουν να βάλω κάνα δυο ακόμα αν δω ότι αυξάνετε ο ανταγωνισμός μεταξύ τους. Τώρα για τα πλεονάζοντα αρσενικά θα τα βγάλω αλλά και πάλι ο αριθμός τους δεν θέλω να πέσει κάτω από 9-10.
 13. ntritzt

  Το Νταμαρακι Μου 500 Λιτρα

  labido 1m-4f acei 1m-3f crabro 1m-3f demasoni 10
 14. ntritzt

  110L Φυτεμένο

  Μπράβο φίλε μου πολύ όμορφο να το χαίρεσαι.
 15. ntritzt

  Το Νταμαρακι Μου 500 Λιτρα

  Και έμενα με προβλημάτιζαν αρκετά τα 3 είδη pseudotropheus, μέχρι τώρα τα πράγματα πάνε πολύ καλά. Το καλό είναι ότι τα συγκεκριμένα έχουν αρκετά μεγάλη διάφορα στην συμπεριφορά. Όπως και να έχει είμαι στην αναμονή μήπως δω κάποια συμπεριφορά υβριδισμού. Τα crabro είναι απίστευτα ψαράκια και πολύ δυνατά, μέχρι τώρα ενδιαφέρονται μονό μεταξύ τους οπότε αναμονή. Κατά τα αλλά πρέπει να πω ότι δεν πρέπει για κανέναν λόγο να μπαίνουν σε ενυδρείο με λιγότερο από 1,5 μετρο μήκος.
×

Important Information

Πολιτική απορρήτου και Όροι χρήσης