Jump to content

Andreas_Kouv

Mέλη με δικαίωμα ψήφου
 • Δημοσιευσεις

  107
 • Εγγραφή

 • Τελευταια επισκεψη

Community Reputation

25 Excellent

Σχετικά με το μέλος Andreas_Kouv

Profile Information

 • Φύλο
  'Ανδρας

Previous Fields

 • Χώρα
  Hellas

Πρόσφατοι επισκέπτες

250 εμφανίσεις προφίλ
 1. Πωλούνται labidochromis caeruleus

  7 labidochromis caeruleus είναι 2.5 μηνών. Περιοχή δυτικη Θεσσαλονίκη. 10€ όλα μαζί
 2. Αναπαραγωγή Κιχλίδων labidochromis caeruleus

  Καλημέρα, περίπου τόσο είναι το μέγεθός τους, αλλά ανησυχώ ότι θα γίνουν θηράματα με τα ενήλικα!
 3. Αναπαραγωγή Κιχλίδων labidochromis caeruleus

  Καλησπέρα παιδιά, ο κρόκος αυγού είχε πιάσει, και τώρα πλέον ταΐζω κανονικά flakes. Τα ψαράκια είναι πλέον 2 μηνών και φαίνονται υγιή και ζωηρά. Πότε τα ρίχνουμε στο ενυδρείο;
 4. Κατασκευή ενυδρείου από τζάμι κουφώματος

  Που το βρήκες ρε τρελέ το video! Πολύ καλό Γίνεται αυτό ακριβώς που λέμε.... Secure your tank!
 5. Κατασκευή ενυδρείου από τζάμι κουφώματος

  Καλησπέρα ξανά, πολύ ενθαρρυντικό αυτό που λές σε ευχαριστώ!
 6. Κατασκευή ενυδρείου από τζάμι κουφώματος

  Κάποια στιγμή είχε έρθει πολιτικός μηχανικός και μου είχε πει ακριβώς τα ίδια που μου λες και εσύ τώρα! Εάν το κτήριο τηρεί τις τότε προδιαγραφές μπορώ να φορτίσω κάθε m^2 με 250kg ήταν τα λόγια του. Αλλά νομίζω θα τα περνάω τα άνετα 300kg/m^2: Με κόκκινο τετράγωνο μάρκαρα την αριστερή κολόνα, η δεξιά κολόνα δεν φαίνεται στην φώτο. Με μπλε η θέση που θέλω το ενυδρείο, με το δοκάρι να περνάει ακριβώς κάτω από το τοιχάκι, φυσικά στην ίδια κατεύθυνση. Με ενυδρείο 200*45*45 =405lt = 405kg + τζάμια + πέτρες + άμμος + έπιπλο + τοιχάκι + καναπές + εγώ να μην ξεκολλάω από εκεί..... νομίζω πάει πολύ.....
 7. Κατασκευή ενυδρείου από τζάμι κουφώματος

  Καλησπέρα και από μένα, τώρα το ένοιωσα το "δεν περνάει ο ήλιος από τα σίδερα...." ... Η οικοδομή είναι παλαιό κτήριο, μεταξύ 1968-70, περιοχή Θεσσαλονίκη. Έχει άδεια, αλλά δεν ξέρω αν πρώτα χτίστηκε και μετά την απέκτησε. Το μόνο που ξέρω είναι πως στον μεγάλο σεισμό του 78 πήρε πράσινο, αν λέει κάτι αυτό.... Εγώ προγραμματίζω κάποια στιγμή να φτιάξω ένα ενυδρείο χώρισμα μεταξύ σαλονιού και hall. Το καλό είναι πως θα πατήσει ακριβός μα ακριβός πάνω από το δοκάρι του κάτω ορόφου. Επειδή όμως φοβάμαι του σεισμούς και τα παλιά υλικά της οικοδομής, θέλω κάτι "ελαφρύ" ώστε να κοιμάμαι ήσυχος.
 8. Κατασκευή ενυδρείου από τζάμι κουφώματος

  Rik δεν το κατάλαβα το γ.! Rastaman η αλήθεια είναι πως δεν έχω ιδεα για το πως ξεκολλάει το διπλό τζάμι! Πάντως δίνεις μία ενδιαφέρουσα προοπτική... Πάντως εγώ συμφωνώ με το Rik. Το έπιπλο θα ταλαντώνεται με την ίδια συχνότητα του σεισμού, άρα το ίδιο και με τον τοίχο. Άσε που καμιά φορά για να καθαρίσουμε καλά βάζουμε και το δικό μας βάρος στην κατασκευή. Προφανώς δεν θα ανατρέψουμε ένα φορτίο 500++kg αλλά οι δικλίδες ασφαλείας ποτέ δεν κάνανε κακό. Τέλος αν το σκεφτείς καλά και τα σπίτια "Δεμένα" το ένα πάνω στο άλλο. Έχουν σίδερα που διατρέχουν τις κολώνες τους από τα χαμηλά ως την κορυφή.
 9. Κατασκευή ενυδρείου από τζάμι κουφώματος

  Καλή ιδέα το βίδωμα! Από βάρος όμως δεν έχεις πρόβλημα στο σπίτι? Γιατί με ένα πρόχειρο υπολογισμό πρέπει να έχεις πιάσει πολλά κιλά!
 10. Κατασκευή ενυδρείου από τζάμι κουφώματος

  Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Στο έπιπλο φαίνεται ότι έχεις βάλει πολύ χοντρό ξύλο για ενίσχυση....
 11. Κατασκευή ενυδρείου από τζάμι κουφώματος

  Πολύ ωραίο! Έχω όμως 3 απορίες τώρα: Τις γωνίες αλουμινίου τις κόλλησες με σιλικόνη? Το φελιζόλ πατάει επάνω στις κόντρες και καλύπτει όλον τον πάτο? Πώς είναι οι κόντρες σου? είναι πέρα ως πέρα σε όλο το μήκος της οθόνης, ή όπως η λωρίδα που είπες ότι δένει τις δύο οθόνες στο επάνω μέρος?
 12. Κατασκευή ενυδρείου από τζάμι κουφώματος

  πρέπει να γίνει αναγκαστικά MDF? έχω διάφορα κομμάτια από Duropal για τις κολώνες, θα έχει θέμα?
 13. Κατασκευή ενυδρείου από τζάμι κουφώματος

  Βάση θα γίνει έπιπλο θα Αντέχει?
 14. Κατασκευή ενυδρείου από τζάμι κουφώματος

  Σκέφτομαι να φτιάξω ένα νέο ενυδρείο ώστε να μετακινήσω εκεί τις Αφρικάνες μου. Καπάκι θα μου φτιάξει ο πατέρας μου από ξύλο, και φωτισμό θα πάρω από το άλλο ενυδρείο τις Τ5. Τα 35 cm για ύψος και εμένα με προβληματίζουν. Μπορώ ίσως να το κάνω 180x45x45. Τι λέτε?
 15. Κατασκευή ενυδρείου από τζάμι κουφώματος

  Ναι ε? Σto τζάμι 200x35 cm που θέλω για οθόνη και στις διατομές που λές 10-12mm θα χρειαστεί και κόντρες έτσι?
×