Jump to content

johnsin

Mέλη με δικαίωμα ψήφου
 • Δημοσιευσεις

  189
 • Εγγραφή

 • Τελευταια επισκεψη

Community Reputation

5 Neutral

Σχετικά με το μέλος johnsin

 • Γενέθλια 23/03/1966

Profile Information

 • Φύλο
  'Ανδρας
 • Τα Ενυδρεία μου
  Ένα 250λτ με χρυσόψαρα και ένα 120λτ φυτεμένο με ζωοτόκα.

Previous Fields

 • Νομός
  Ηρακλείου
 • Χώρα
  Hellas

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Πρόσφατοι επισκέπτες

116 εμφανίσεις προφίλ
 1. pan_Oz Reef

  καταπληκτικό φίλε μου μπράβο.!!!!!
 2. Rebuilt Malawi Mbuna

  Η αμμωνία σου είναι 0 δεν νομίζω το δίκτυο νερού να έχει.
 3. Rebuilt Malawi Mbuna

  Σήμερα είναι 20/9 και το αρχικό σου ποστ είναι 20/8 γιατί να μην έχει στρώσει το ενυδρείο έχεις χαμηλά νιτρικά γιατί με την τροφή(μικρή ποσότητα) θα πάρεις τα αντίστοιχα νιτρώδη και κατά επέκταση νιτρικά.Δεν έχω στρώσει ποτέ μου με τροφή ενυδρείο και δεν είμαι απόλυτα σίγουρος (όλα μου τα ενυδρεία τα έχω στρώσει με υγρή αμμωνία 5% σε 20 - 25 μέρες είναι ok
 4. υψηλο ph

  Πλύνε καλά να φύγει το χώμα αν έχει γιατί πάλι αφρίζει.Αλλά και έτσι να είναι μάλλον δεν γλυτώνεις το ξήλωμα. 9.5 είναι πολύ υψηλό για να βάλεις ψάρια ....ακόμα και χρυσόψαρα να βάλεις 8.5 μξιμουν θέλουν. Μάλλον για νέα αρχή σε κόβω.
 5. Προβλημα με weipro ph2010

  πριν χρόνια είχα κάνει και εγώ την ******* και τον αγόρασα μάλιστα σε μένα δεν δούλεψε ποτέ.
 6. Εστρωσε η όχι?

  Αυτές είναι οι συνθήκες για τα ψάρια σου Παράμετροι νερού Το ph θα πρέπει να είναι 7 με 8, δεν θα έχουν κάποιο πρόβλημα βέβαια με λίγο μεγαλύτερο, αλλά το ιδανικό είναι αυτό.. Οι σκληρότητες ιδανικά θα πρέπει να είναι 13-18, φυσικά δεν θα είναι πρόβλημα αν φτάσουν και 20.. Αυτές τις παραμέτρους (πάνω - κάτω) θα βρούμε στο νερό του δικτύου, γι'αυτό αναφέρω όχι ασβεστολιθικές πέτρες και βυθό καθώς οι παράμετροι αυτοί θα ανέβουν (και ανάλογα τα λίτρα, ίσως να ανέβουν αρκετά) Επίσης θα ήθελα να πω και για την θερμοκρασία.. Στα fancy θα πρέπει να είναι λίγο πιο ανεβασμένη (2-3 βαθμούς) από τα υπόλοιπα χρυσόψαρα και καλό θα ήταν να έχουμε διαφορετικές θερμοκρασίες τον χειμώνα και διαφορετικές το καλοκαίρι.. Χειμώνα 12-18 καλοκαίρι 18-25. Απαραίτητος εξοπλισμός είναι τα ανεμιστηράκια ή καλύτερα ένα chilrer καθώς τα χρυσόψαρα περνάν δύσκολες ώρες το καλοκαίρι.
 7. Ενυδρείο χωρίς υποστρώμα?????? Ο.ο

  Αυτό δεν τα κάνει αντικείμενα.
 8. Ενυδρείο χωρίς υποστρώμα?????? Ο.ο

  Δεν είναι μόνο θέμα αισθητικής αλλά και θέμα αναγκών των ψαριών τα χρυσόψαρα που βλέπω αρέσκονται να καθαρίζουν τα βράγχια τους σε άμμο η να ψάχνουν για τροφή π.χ.
 9. Led - Κανει για φυτεμενο ?

  Εγώ έβαλα στο φυτεμένο μου 2 λεντ προβολείς χτες σήμερα όλα τα φυτά είναι καλυμμένα από φυσαλίδες που σημαίνει ότι δουλεύει τελείως διαφορετικά, διαφορές θα δούμε σε καμιά 10 αριά μέρες υπολόγισε 60-80 λουμεν ανά λίτρο
 10. Συμβουλές για νέο ενυδρείο

  Αργότερα θα κάνεις μια τέτοια αγορά είναι καλύτερη λύση αλλά και αυτό μια χαρά είναι βαλε να χτυπάει στην πλευρά του ενυδρείου για να μην έχεις πολύ πρόβλημα. όσο βρομίζει το σφουγγάρι η ροή του θα ελαττώνεται.
 11. υψηλο ph

  Κάτι ασβεστολιθικό πρέπει να έχει μέσα το ενυδρείο μήπως έχεις βάλει καμιά πέτρα κανε αυτό που σου λέει ο Rastaman.Νομίζω γίνεται το ίδιο και αν ρίξεις ξύδι.
 12. Ήρθε και η δική μου η σειρά

  Ευχαριστώ skoti που ασχολήθηκες.
 13. Εστρωσε η όχι?

  Μάλλον ήταν άρρωστα,μου έχει τύχει και μένα σε χρυσόψαρο να πεθάνει στα καλά καθούμενα χωρίς κανένα λόγο σε μια βδομάδα από την αγορά του ενώ τα άλλα χαίρουν άκρας υγείας.
 14. Στήσιμο φυτεμένου εκ νέου

  Όχι το σπείρωμα δεν φαίνεται αυτό που βλέπεις είναι η μικρομετρικη βαλβίδα την έχω αν θες τραβάω φώτοhttps://drive.google.com/open?id=0B7ALfGpLk8h4TGJCOUEwOUFRSnc
 15. Blue

  Απλά φύση όπως λες αλλά πόσο ακόμα θα αντέξει τον άνθρωπο με τις αλόγιστες και ασυλλόγιστες πράξεις του
×