Jump to content

ShadowVValker

Mέλη με δικαίωμα ψήφου
 • Δημοσιευσεις

  145
 • Εγγραφή

 • Τελευταια επισκεψη

 • Days Won

  1

ShadowVValker last won the day on October 18 2013

ShadowVValker had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

2 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος ShadowVValker

 • Γενέθλια 25/09/1985

Profile Information

 • Φύλο
  'Ανδρας
 • Τα Ενυδρεία μου
  450 lt (main) Reef
  120 lt χρυσοψαράδικο

Previous Fields

 • Νομός
  Θεσσαλονίκης
 • Χώρα
  Hellas
 1. Happy Birthday ShadowVValker!

 2. ShadowVValker

  Apple Snail ....

  απαγορεύτηκαν;
 3. ShadowVValker

  Νέα Κατοικία- Οράντα/ Κογκολέζος

  Με νερό βρύσης. Και όταν είναι να τα ξαναχρησιμοποιήσεις, τα ξεπλένεις πάλι με νερό βρύσης και μετά με νερό ενυδρείου. Κούνησες καλά τα μπουκαλάκια; 0,05 σου βγάζει αμμωνία σε ενυδρείο χωρίς ψάρια; Βάλε νερό βρύσης σε ένα μικρό δοχείο και ασ'το 5-6 ώρες και κάνε μια μέτρηση και εκεί για αμμωνία...
 4. ShadowVValker

  Υπόθεση Εργασίας Σε Nano Reef 50Lt

  συνήθως το sump είναι στο πάτωμα (πάνω σε dow, ξύλο ή κάτι παρόμοιο) γιατί να το βάλεις ψηλά και να πρέπει να στηρίξεις επιπλέον το ράφι του;
 5. ShadowVValker

  Το Χελωνάκι Μου Δεν Τρώει!

  Σωστά, καν'το 40 πόντους τουλάχιστον, να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Και για οφθαλμόλουτρο, μια από τις πιο όμορφες "χελωνιέρες" που έχω δει αφού πας σε κατασκευή, πήγαινε προς αυτή τη λογική
 6. ShadowVValker

  Αγορα Ταιστρας

  αυτή που είπε ο sotos από ebay
 7. ShadowVValker

  Αγορα Ταιστρας

  αυτή την ταίστρα μπορείς να τη βρεις νομίζω σε όλα τα γνωστά ενυδρειακά καταστήματα. λίγο (έως αρκετά) πιο ακριβή βέβαια..
 8. ShadowVValker

  Αρρωστο Αλγοφαγο!

  PH, KH, GH ξέρουμε; νιτρικά; τα βράγχια του μου φαίνονται αρκετά κόκκινα, έτσι ήταν;
 9. ShadowVValker

  Απταίζια Ή Κάτι Άλλο???

  protopalythoa λογικά.
 10. ShadowVValker

  Νέα Κατοικία- Οράντα/ Κογκολέζος

  Για το αεροπλάνο μη στεναχωριέσαι, μπορείς για να μη σου φαίνεται άδειο να βάλεις κάτι πιο φυσικό όπως ξύλο (κατάλληλο για ενυδρείο), πέτρες (μη ασβεστολιθικές) κάνα φυτάκι ακόμα (με προσοχή να μην το περάσουν για σαλάτα-ορεκτικό), αρκεί να αφήσεις και αρκετό χώρο για να κολυμπάνε. Το φίλτρο σου από τις ενδείξεις ακόμα και του στικ 99% δεν έχει στρώσει, οπότε έχεις αμμωνία, πράγμα τοξικό για τα ψάρια. Ακόμα και αν δε τα σκοτώσει, μπορεί να τους δημιουργήσει μόνιμες βλάβες. Βάλε μια αγγελία για να πάρεις μπόλι, κάποιος θα βρεθεί κοντά σου. Όπως είπε και ο Jimi, ξεκίνα αλλαγές νερού τουλάχιστον 50% κάθε μέρα και καλύτερα βάλε διπλή δόση prime, για να δεσμεύσει την αμμωνία. Τα ψάρια πού τα έχεις τώρα; Αν θες, βάλε και μια αγγελία για το ψάρι και αν δε βρεις, μπορώ να στο φιλοξενήσω και εγώ μέχρι να πας σε κάτι μεγαλύτερο (αλλά μη με έχεις σαν πρώτη επιλογή, η απόσταση βλέπεις..)
 11. ShadowVValker

  Το Χελωνάκι Μου Δεν Τρώει!

  Για το μέγεθος του ενυδρείου υπολογίζουμε το τελικό μέγεθος του ζωντανού, αλλιώς υπολογίζουμε να αλλάξουμε ξανά ενυδρείο σε εύλογο χρονικό διάστημα. Το χελωνάκι σου με τις σωστές συνθήκες θα μεγαλώσει αρκετά γρήγορα, οπότε δε χρειάζεσαι μικρότερο, αλλά περίπου στις διαστάσεις που σου είπε ο savou τουλάχιστον. κοίτα από τα πλάγια το κεφάλι της χελωνίτσας σου για να δεις ποιο είδος είναι (πιθανόν το πρώτο, δεν φαίνεται καλά από τις φωτογραφίες)
 12. ShadowVValker

  Νέα Κατοικία- Οράντα/ Κογκολέζος

  +1 σε όλα. υπολόγισε για μεγαλύτερο ενυδρείο σε κάνα χρόνο..
 13. ShadowVValker

  Το Χελωνάκι Μου Δεν Τρώει!

  φυσικά, νιώθει μοναξιά και θέλει άλλες 5 χελώνες και 3 χρυσόψαρα στη χελωνιέρα που σου έδωσαν. Δεν είναι δικό σου το λάθος, αλλά ο στόχος τους είναι το κέρδος και όχι η ευζωία του οργανισμού που επέλεξες για κατοικίδιο. Τα παιδιά που γράφουν εδώ και στα φόρουμ γενικότερα, δεν έχουν κάτι να κερδίσουν.. Χρειάζεσαι και ενυδρειάκι εκτός των υπολοίπων, με κάποια στάνταρ (θερμοστάτη, φως κτλ).
 14. ShadowVValker

  Υπόθεση Εργασίας Σε Nano Reef 50Lt

  Πάρε ρεφρακτόμετρο για να αγοράζεις μία φορά. για κυκλοφορητή κοίτα ιδανικά κάτι σε wave maker (πχ http://www.fish-street.com/jebao_wp-10_4000l_wave_maker) αν δώσεις στη χαέτο δικό της φως, έστω μια λάμπα οικονομίας, ακόμα καλύτερα και κατά τη γνώμη μου, σφουγγάρι δε χρειάζεσαι στο sump, νιτρικά θα μαζεύει.
 15. ShadowVValker

  Υπόθεση Εργασίας Σε Nano Reef 50Lt

  Μέσα σε όλα ξέχασα την όσμωση! +1
×

Important Information

Πολιτική απορρήτου και Όροι χρήσης