Jump to content

Hudds

Mέλη με δικαίωμα ψήφου
 • Content Count

  65
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Φύλο
  'Ανδρας
 • Τα Ενυδρεία μου
  ***********

Previous Fields

 • Νομός
  Αττικής
 • Χώρα
  Hellas

Recent Profile Visitors

252 profile views
 • TAN

 1. Bloster χρήσιμοποιησα ένα μεταφορικό, και ίσως χιουμοριστικό θα έβρισκε κάποιος, παράδειγμα για να επισημάνω την χαμηλή απόδοση του συγκεκριμένου φωτιστικου. Λυπάμαι που εσύ το εξελαβες διαφορετικά και έσπευσες να το διαγράψεις, κάνοντας μου και συστάσεις.
 2. Το πρώτο πράγμα που κοιτάζεις σε ένα φωτιστικό ειναι αν καλύπτει τις ανάγκες των ζωντανών σου. edit : Ειρωνικά σχόλια να αποφεύγονται!
 3. Collonista amakusaensis. Καλό και χρήσιμο με τις άλγες. Όσο έχουν να φάνε θα πολλαπλασιάζονται.
 4. Δεν θα σε εξυπηρετήσει για αυτό τον σκοπό, μιας και δεν θα μπορείς να δεις καθαρά το ψάρι μόνο απο το πάνω μέρος για να διαπιστώσεις την κατάστασή του
 5. Κρίμα για το ψάρι σου Μάλλον απο κάτι άλλο πήγε. Τα tang είναι ανθεκτικά στο χαλκό, φτάνει βέβαια η θεραπεία να έγινε μέσα στα επιτρεπτά όρια συγκέντρωσης.
 6. Ναι τα goby κάνουν σάλτα και ένα παραπάνω το συγκεκριμένο που συνήθως ειναι υπερκινητικό. Δοκίμασε με κάποιο πλαστικο πλέγμα, διχτι, ότι σε βολεύει
 7. Ναι το θεωρώ λογικό μιας και διαταράσεται το συγκεκριμένο σημείο και ουσιαστικά δημιουργείται ένας νέος "τοπικός" κύκλος με μικρότερη διάρκεια λόγω της γειτνίασης με αποικημένες περιοχές. Την επόμενη εβδομάδα με το νέο σιφωνάρισμα σε άλλη περιοχή, ξαναξεκινάει ένας νέος "τοπικός" κύκλος κ.ο.κ. με αποτέλεσμα την διατήρηση της διατομικής. Και ουσιαστικά μιλάμε για τον κύκλο δημιουργίας νέων αναερόβιων και αεροβίων βακτηρίων. Τα βακτήρια που περιέχει το SB ίσως βοηθούν στην επιτάχυνση του κύκλου αλλά σίγουρα δεν τον αντικαθιστούν. Προσωπικά όσο έκανα τοπικό συφωνάρισμα σε διαφορετική περιοχή κάθε εβδομάδα, είχα και εγω διατομική. Όταν το σταμάτησα λόγω της συγκεκριμένης παρατήρησης, η διατομική έφυγε μετά απο λίγο και δεν έχει ξαναπαρουσιαστεί απο τότε. Πρίν αρχίσεις το σιφωνάρισμα, είχες διατομική; Κάνε το πείραμα να το σταματήσεις για λίγο καιρό και βλέπεις τι γίνεται και αν τελικά είναι αυτό που την προκαλεί ή όχι στο δικό σου σύστημα.
 8. Απο προσωπική παρατήρηση, ένας πιθανός λόγος εμφάνισης διατομικής είναι το σιφωνάρισμα του αραγωνίτη. Πιθανά η διατάραξη των αναερόβιων βακτηριακών πληθυσμών δημιουργεί ένα νέο κύκλο, παρόμοιο με αυτόν του στρωσίματος αλλά μικρότερης έντασης. Σε αυτό ίσως συμβάλλει η περιορισμένη έκταση της επηρεασμένης περιοχής καθώς και η θετική επίδραση των γειτονικών μη-επηρεασμένων περιοχών ως προς τον χρόνο επαναποίκησης.
 9. Δεν ξέρω πόσα βήματα μπροστά ή πίσω είναι, πάντως τα ψαράκια μου μια χαρά την τρώνε, όπως τρώνε και την ocean.
 10. Εφοσον έχεις αλγες δεν θα σου δείξει σωστές μετρήσεις φωσφορικων το τεστ. 1. Αλλαγές με RODI 2. Μειωμένη εισαγωγή φωσφορικων 3. Δυνατό αντιφωσφορο και συχνή αλλαγή 4. υπομονή
 11. Καλογέμιστο! Ωραίο set up και απο οτι βλέπω το έχεις και με το A-scape
 12. Ωραίο το σκάφος και όντως γρήγορο αλλά το άρθρο είναι για το... κατάρτι!
 13. Hudds

  Ποιο Tang?

  Acanthurus Chronixis. Το καλύτερο παιδί
 14. ναι. με ένα μικρό κρεμαστο είσαι κομπλέ.
×
×
 • Create New...