Jump to content

ramsis68

Mέλη με δικαίωμα ψήφου
 • Δημοσιευσεις

  249
 • Εγγραφή

 • Τελευταια επισκεψη

Community Reputation

0 Neutral

5 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος ramsis68

 • Γενέθλια 28/03/1968

Profile Information

 • Φύλο
  'Ανδρας
 • Τα Ενυδρεία μου
  370 λίτρα με δίσκους, 150 λίτρα με σκαλάρια
 • Τοποθεσία
  Ηγουμενίτσα - Θεσπρωτίας
 • Interests
  Ενυδρεία - δίσκοι - αθλητισμός

Previous Fields

 • Χώρα
  Hellas

Πρόσφατοι επισκέπτες

268 εμφανίσεις προφίλ
 1. ramsis68

  420 Λιτρα Με Δισκους

  Πολύ όμορφο!!!!!!!! :bigemo_harabe_net-64: :bigemo_harabe_net-64:
 2. ramsis68

  Ρεμπελοπαιδα

  Τέλεια τα ψαράκια φίλε μου και υπέροχη ιδέα το νέο σπίτι των ρεμπελόπαιδων!!!!!!!!!!!!
 3. Όλο παιχνιδάκια και τριψίματα , καθάτρισμα του κώνου ασταμάτητο και αποτέλεσμα κανένα. Οπότε τα έβαλα πάλι στο κυρίως ενυδρείο και θα περιμένω να δώ απτές αποδείξεις ζευγαριού (πιστοποιημένο ζευγάρι με αυγά). Τότε θα έχω καταλήξει σε σίγουρο ζευγάρι και θα τα βάλω στην γενήστρα. Αλλωστε δεν καίγομαι και ιδιαίτερα να γίνω παπούς .... (παρόλο που μου αρέσει η ιδέα). Και μόνο που τα καμαρώνω στο μπόι που έχουν φτάσει .....και να αλωνίζουν το ενυδρείο .....μου φτάνει.
 4. ramsis68

  Εντερικα Σε Δισκο

  Τότε είσαι μια χαρά φίλε μου. Απλά είναι στρεσαρισμένος απο την αλλαγή περιβάλοντος και απο την περιπέτειά του. Θα συνέλθει λογικά. Καλή συνέχεια.
 5. ramsis68

  Εντερικα Σε Δισκο

  Εάν είναι πολύ άσπρα τα απόβλητα του δίσκου υπάρχουν μερικές περιπτώσεις εξήγησης. 1-Τρώνε πολύ συχνά νωπή ή κατεψυγμένη τροφή (άρα θα αραιώσεις τα ταίσματα με αυτές και θα πρέπει να ταίζεις σπιρουλίνα τακτικά η φυτικές ίνες) 2-Οι τροφές που τους δίνεις είναι πολύ πλούσιες σε πρωτείνες και η δομή των αποβλήτων είναι πυκνή και σέρνεται σαν σερπατίνα (αλλά συνήθως έχει κόκκινο χρώμα) και 3- Και αυτό πρέπει να προσέξεις έχει εσωτερικά παράσιτα οπότε θές θεραπεία και να καθαρίζεις τα απόβλητα πολύ συχνά γιατι μπλέκονται με τις τροφές που ρίχνεις και μεταφέρονται και στα υπόλοιπα ψάρια (είναι μεμβρανώδες και χρώματος άσπρου τα απόβλητα).Φυσικά και το φίλτρο θέλει καθάρισμα μετά την θεραπεία γιατι τα απόβλητα που "τράβηξε" θα είναι εκεί μαζεμένα. Μόνο το τρίτο είναι που χρήζει θεραπείας....τα δύο πρώτα με αλλαγή στις διατροφικές συνήθειες το διορθώνεις σχεδόν άμεσα! Εάν κάποιος απο τα παιδιά ξέρουν καλύτερα παρακαλώ να με διορθώσουν. Απλά κι εγώ συμβουλές άκουσα απο φίλους εδώ μέσα και μου ..."βγήκαν σε καλό".
 6. Ευχαριστώ πολύ ...να είσαι καλά. Ναίαίαί!!! Χαζομπαμπάς θε να γένω! :bigemo_harabe_net-74:
 7. ramsis68

  Εντερικα Σε Δισκο

  Εντελώς προσωπική μου γνώμη ....βάλτον στο κυρίως ενυδρείο και εάν παρατηρήσεις τα ίδια προβλήματα κάνε θεραπεία με Flaggil (σε σκόνη μέσα στο φαγητό) .......(το ένα τρίτο μίας κάψουλας κάθε ημέρα για 7 ημέρες και να το πλάθεις σαν κεφτεδάκι για να πάει παντού) ..... γιατι θα κάνεις και τον αποπαρασιτισμό σου έτσι. Απλά ...όταν μπορείς αφαίρεσε τυχόν "ύποπτα" αφοδεύματα με σιφονάρισμα. Κι εγώ απο τα παλικάρια εδώ μέσα το έμαθα και σώθηκα, Λογικά εάν έχει το ένα τέτοια προβλήματα ...πιθανόν να χρειάζονται όλα. Και κακό δεν θα τους κάνει.
 8. ramsis68

  Εντερικα Σε Δισκο

  Απλά στην καραντίνα ...εάν "αφοδεύει" ...καθάρισε τον βυθό πολύ καλά γιατι μετά ξανακολάει τα εντερικά. Και μετά την θεραπεία πολή καλό καθάρισμα στην καραντίνα και το φίλτρο της.
 9. ramsis68

  Εντερικα Σε Δισκο

  Μην ανησυχείς για το εάν τρώει. Όπως είπε ο south όταν αλλάζουν ενυδρείο στρεσάρονται και δεν τρώνε καλά...σχεδόν καθόλου. Το φάρμακό σου το χρησιμοποίησα κι εγώ αλλά με ανέβασμα στους 30 βαθμούς και όχι παραπάνω. Καλύτερα αποτελέσματα όμως είχα με με το Flagill σε σκόνη μέσα στο φαγητό για 7-8 ημέρες. Το φάρμακο της serra θα το χρησιμοποιούσα μόνο εάν δεν έτρωγε καθόλου. Τελείωνε όμως την θεραπεία σου και θα δείς στην συνέχεια.
 10. ramsis68

  Και Να Θέλεις Να Φύγεις....

  Μιά χαρά σε βρίσκω φίλε. Όλα να σου πάνε καλά απο εδώ και πέρα.
 11. Να είσαι καλά φίλε μου . Θα το "παλέψουμε" .....αρκεί να γίνει ....."αγώνας"
 12. Πολύ σωστό σε βρίσκω φιλαράκι. Έκανα με Flaggyl καλού - κακού ! .... μιάς που συφωνάρω και καθαρίζω τον βυθό τόσο συχνά . Εχει μεγάλη άνεση ο άδειος βυθός.
 13. Και την ώρα που καθαρίζουν τον κώνο.
 14. Να και μερικές φωτό απο την γεννήστρα Πιστεύω να είναι εύκολο να καταλάβει κάποιος ποιό θεωρώ αρσενικό και πιό θυληκό!
×