Jump to content

filarhos

Mέλη με δικαίωμα ψήφου
 • Δημοσιευσεις

  23
 • Εγγραφή

 • Τελευταια επισκεψη

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Φύλο
  'Ανδρας

Previous Fields

 • Χώρα
  Hellas
 1. filarhos

  Επιλογή Ψαριών Για Γυάλα

  Κάποιο φίλτρο;;;
 2. filarhos

  Επιλογή Ψαριών Για Γυάλα

  τι εννοείς;;; ποιά είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει;;; μπορείς να μου προτίνεις κάποιο από το ίδιο καταστημα ή από άλλο;;;
 3. filarhos

  Επιλογή Ψαριών Για Γυάλα

  Άλλη μια ερώτηση για το φίλτρο δεν μπορώ να αποφασίσω έχω δει πολλά και μπερδεύτηκα. Ποιό από όλα (αθόρυβο κυρίως αλλά να καθαρίζει);;; http://www.aquaclubdesign.gr/index.php?tar...roduct_id=62485 http://www.aquaclubdesign.gr/index.php?tar...roduct_id=62537 http://www.aquaclubdesign.gr/index.php?tar...roduct_id=62538
 4. filarhos

  Επιλογή Ψαριών Για Γυάλα

  Ναι δεν βιάζομαι ακόμα προσπαθώ να βρω τι ακριβώς θα βάλω να το κάνω όπως θέλω, έχω και την εξεταστική οπότε μάλλον θα αργήσω λίγο ακόμα. Αλλά θα μου πάρει το στρώσιμο του ενυδρείου 40 μέρες;;; Πολλές δεν είναι;;; Υπάρχει τρόπος να το επισπεύσουμε;;; Το ιδανικό θα ήταν να το έχω τώρα και όταν τελειώσω το διάβασμα να ψάξω για μονομαχάκι αλλά που χρόνος.
 5. filarhos

  Επιλογή Ψαριών Για Γυάλα

  Μια χαρά, αυτό που θέλω είναι το ψαράκι και όχι κάποιο άλλο, τώρα τα σαλιγκάρια τα θέλω για καθαριότητα τίποτα άλλο, υπάρχει και άλλος τρόπος αλλά πρέπει να καθαρίζω συνέχεια άρα δεν βολεύει. Ποιά είναι αυτά που δεν αναπαράγονται;;; Δεν θέλω να γεμίσω!!! Όλα την ίδια δουλειά κάνουν;;; Οι γαρίδες;;;
 6. filarhos

  Επιλογή Ψαριών Για Γυάλα

  Τελικά θα βάλω ανουμπία και κερατόφυλλο φτάνει να μου αρέσει και από κοντά, τι λέτε;;; Αν γνωρίζει κανείς καταστήματα κοντά στην Αγ.Παρασκευή που μένω ας μου στείλει γιατί μόνο δυο έχω βρει και δεν έχουν και πολλά πράγματα. Και στο κέντρο Αθηνάς έχω βρει και πηγαίνω καμία πρόταση με π.μ.;;; Ευχαριστώ!!!
 7. filarhos

  Επιλογή Ψαριών Για Γυάλα

  double post
 8. filarhos

  Επιλογή Ψαριών Για Γυάλα

  Ναι αυτό λεω και εγώ αν και δεν ξέρω για τα σκουλίκια ακόμα βλέπουμε. Δεν πειράζει πρώτα να βάλω τον μονομάχο και μετά από καιρό αν τα χρειάζεται τα apple snails;;; Μικρός ο μονομάχος πόσο μήκος έχει;;;Μόνο το σώμα του όχι και η ουρά ώστε να διαλέξω έναν μικρό. Στο κατάστημα που πήγα σήμερα στην Αγ.Παρασκευή είχε περίπου στα 5 εκ. μονομάχους.
 9. filarhos

  Επιλογή Ψαριών Για Γυάλα

  Εγώ θέλω μόνο μονομάχο (τουλάχιστον για αρχή) τώρα δεν ξέρω αν χρειάζεται και κάποιο άλλο ζώο για να καθαρίζει ή κάτι άλλο. Επειδή πολλοί έχουν βάλει καθαριστές για αυτό και εγώ ρωτάω αν πρέπει να βάλω. Υ.Γ. Σήμερα πήγα σε ένα petshop που είχε τέτοια ψαράκια αλλά ήταν μικρά (επιπλέον μου είπε ότι δεν μεγαλώνουν).
 10. filarhos

  Επιλογή Ψαριών Για Γυάλα

  rOUSSAkS για ποιό λες συγκεκριμένα γιατί δείχνει πολλά ψαράκια και δεν κατάλαβα. Τώρα αυτό που θα κάνω για αρχή είναι να βάλω μόνο του τον μονομάχο και μετά βλέπουμε τι άλλο ψαράκι θαμπεί. Για Golden Apple Snails δεν θέλω να γεμίσω από αυτά storm ευχαριστώ για την προσφορά.
 11. filarhos

  Επιλογή Ψαριών Για Γυάλα

  Άρα τον βάζω μόνο του και βλέπουμε αργότερα. Για τα φυτά διαβάζω διάφορα προς το παρόν και βλέπουμε.
 12. filarhos

  Επιλογή Ψαριών Για Γυάλα

  Τι δουλειά θα κάνει;;; Θα καθαρίζει τον βυθό;;; Μικρότερο υπάρχει γιατί θέλω να φαίνετια μόνο ο μονομάχος. Διάβασα για το στρώσιμο του ενυδρείου μήπως είναι καλύτερα να το βάλω να λειτουργήσει καμία βδομάδα χωρίς το ψαράκι;;; Τρόμαξα με αυτά που διάβασα ότι αν αλλάξει η περιεκτικότητα του νερού μπορεί να πηδήξει έξω. Φυτό τι λέτε πλατύφυλο;;; Υ.Γ. Σας έχω πρήξει ε;;; Ειδικά τον Σταμάτη!!! Ευχαριστώ και πάλι. Άντε και μόλις το φτιάξω θα σας βγάλω φωτογραφίες να τον δείτε.
 13. filarhos

  Επιλογή Ψαριών Για Γυάλα

  Διάβασα για το Ancistrus ότι γίνεται μέχρι και 12,5 εκ. δεν είναι μεγάλο για το ενυδρείο μου;;;
 14. filarhos

  Επιλογή Ψαριών Για Γυάλα

  Πωπω Σταμάτη είσαι τρομερός όλα τα απάντησες!!! Μόνο που δεν κατάλαβα με τον φωτισμό τι κάνω (γιατί ενυδρείο που βρήκα δεν έχει δικό του οπότε κάπως πρέπει να τον βάλω εγώ). Οκ λοιπόν δεν βιάζομαι θα κάνω μια βόλτα και σε άλλα pet shop και στο κέντρο που έχει δει και σιγά σιγά επιλέγω τι θα πάρω. Καμία πρόταση για φυτό κανένα είδος να κοιτάξω;;;
 15. filarhos

  Επιλογή Ψαριών Για Γυάλα

  Ναι και χρόνο έχω φοιτητής και όρεξη πολύ, απλώς δεν με αφήνουν να πάρω μεγαλύτερο λόγω χώρου (και οικονομικών μην τα κλαίω μετά). Απλώς δεν θέλω να κάνω λάθη όποιον πάρω θέλω να ζήσει καλά χωρίς προβλήματα. Υ.Γ. Δεν ρώτησα κάθε πότε θέλει αλλαγή νερού.
×

Important Information

Πολιτική απορρήτου και Όροι χρήσης