Jump to content

Aquazone Mod Team

Ομάδα Συντονισμού τομέων
 • Δημοσιευσεις

  57
 • Εγγραφή

 • Τελευταια επισκεψη

Community Reputation

7 Neutral

4 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος Aquazone Mod Team

 • Τίτλος
  AZ team

Profile Information

 • Φύλο
  Δεν απαντώ

Previous Fields

 • Νομός
  Αιτωλοακαρνανίας
 • Χώρα
  Hellas

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Πρόσφατοι επισκέπτες

658 εμφανίσεις προφίλ
 1. Aquazone Mod Team

  Απειλουν Με Μπλακ Οι Συνδικαλιστες Της Δεη

  Mod note : Από τον εσωτερικό κανονισμό ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Διαγραφή «Θεματικής Ενότητας» ή Δημοσίευσης Διαγραφή Θεματικής Ενότητας ή Δημοσίευσης γίνεται μόνον από τους διαχειριστές ή τους συντονιστές της κατηγορίας. Για να πραγματοποιηθεί διαγραφή πρέπει να συντελεί έστω ένας από τους κάτωθι λόγους : • Να είναι εκτός θέματος • Το δημοσίευμα να είναι προσβλητικό / υβριστικό • Να θίγονται ιερά • Μέσω του δημοσιεύματος να συντελεί έμμεση ή άμεση διακίνηση ή διαφήμιση πορνογραφικού υλικού, διαφημίσεων, πολιτικού περιεχομένου. • Μη συμμόρφωση με τις οδηγίες των διαχειριστών ή συντονιστών. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.
 2. Aquazone Mod Team

  Εμπαιγμός Της Νοημοσύνης

  "Το aquazone cafe είναι ένας χώρος ο οποίος φτιάχτηκε για όλους εμάς που έχουμε ανάγκη να χαλαρώσουμε λιγο, να εκτονωθούμε (πάντα μέσα σε κάποια σχετικά όρια-κανόνες) και να γράψουμε κάτι το οποίο δεν αφορά αποκλειστικά στο χόμπι μας. Δεν είναι χώρος για θρησκευτικους,πολιτικούς.αθλητικούς προβληματισμους ή αντιπαραθεσεις. Γι'αυτα υπάρχουν άλλα φόρουμ με αυτό τον προσανατολισμο. Επίσης δεν είναι χώρος για προσωπικές επιθέσεις,διαμάχες ή δημιουργία θεμάτων με προτάσεις και αντιθέσεις όσον αφορά στην λειτουργία του φόρουμ. Οι προσωπικές διαφωνίες λύνονται μέσω προσωπικών μηνυμάτων,τα οποία είναι ταυτόχρονα και ο καταλληλοτερος τρόπος για να ενημερώσουμε τους admin για κάτι το οποίο μας απασχολεί όσον αφορά στη λειτουργία του aquazone. Όσον αφορά στις ύβρεις. Είναι πάγια θέση του aquazone να μην επιτρέπει βωμολοχίες στις καθαρά ενυδρειακες ενότητες του. Είναι εκτός κανονισμών οπότε και διαγράφονται.Σε περίπτωση επανάληψης έχουν και επιπτώσεις.. Στο aquazone cafe, υπάρχει μια ανοχή στο θέμα αυτό,αλλά πάντα μέσα σε κάποια λογικά όρια,τα οποία κρίνουν οι εκάστοτε αρμόδιοι συντονιστές της κατηγορίας. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση και τη συνεργασία."
 3. Aquazone Mod Team

  Καλό Πάσχα!

  Θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή Ανάσταση σε όλα τα μέλη μας!!! Να περάσετε καλά όπου κι αν πάτε και προσοχή στους δρόμους! Χρόνια πολλά σε όλους από την ομάδα του Aquazone.
 4. Aquazone Mod Team

  Μηνιαίες Συναντήσεις Aquazone 2012

  Μηνιαίες Συναντήσεις Aquazone 2012 Αγαπητοί φίλοι, Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012, θα πραγματοποιηθούν οι πρώτες συναντήσεις του Aquazone για το 2012 σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε δεύτερο Σάββατο του μήνα, από τις 5 μμ και μετά. Ελάτε να τα πούμε από κοντά, να ανταλλάξουμε απόψεις, ιδέες και να γνωριστούμε. Θα σας περιμένουν πολλά κλαδέματα, ψάρια, ιδέες και λύσεις για τα ενυδρεία σας και σίγουρα ένα χαμόγελο για καλωσόρισμα. Σας περιμένουμε όλους Η Ομάδα του Aquazone Ημερομηνίες Συναντήσεων ΑΘΗΝΑΣ για το 2012 14 Ιανουαρίου 11 Φεβρουαρίου 10 Μαρτίου 7 Απριλίου (Αλλαγή ημερομηνίας λόγω Μεγάλης Εβδομάδας) 12 Μαΐου 9 Ιουνίου 14 Ιουλίου 11 Αυγούστου 8 Σεπτεμβρίου 13 Οκτωβρίου 10 Νοεμβρίου 8 Δεκεμβρίου AQUAZONE σημείο συνάντησης στην ΑΘΗΝΑ Cafe Olympico Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας , Μικρολίμανο Τηλ: 210-4834774 , 210-4834718 Με ιδιωτικό μεταφορικό μέσο. λινκ: Χάρτης σημείου συνάντησης (Αττική) και σχεδιασμός διαδρομής. Στο σημείο Β είναι το Cafe. Βάζωντας στο χάρτη το σημείο εκκίνησης θα σας σχεδιάσει τη διάδρομη. Μαζικά Μέσα Μεταφοράς λινκ : ΟΑΣΑ (λεωφορεία) λινκ : ΗΣΑΠ (τρένα) λινκ : ΜΕΤΡΟ - Διαδραστικός Χάρτης Δικτύου ΜΕΤΡΟ Ημερομηνίες Συναντήσεων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για το 2012 15 Ιανουαρίου 12 Φεβρουαρίου 11 Μαρτίου 8 Απριλίου (Αλλαγή ημερομηνίας λόγω Μεγάλης Εβδομάδας) 20 Μαΐου (Αλλαγή ημερομηνίας λόγω πιθανότητας επαναληπτικών εκλογών) 10 Ιουνίου 15 Ιουλίου 12 Αυγούστου 9 Σεπτεμβρίου 14 Οκτωβρίου 11 Νοεμβρίου 9 Δεκεμβρίου AQUAZONE σημείο συνάντησης στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Cafe La Scala (πρωην Borome) Αγίου Δημητρίου 159, δίπλα από το μουσείο αθλητισμού. Τηλ: 2310 211-218, 6979 725-735 Με ιδιωτικό μεταφορικό μέσο. λινκ: Χάρτης σημείου συνάντησης (Θεσσαλονίκης) και σχεδιασμός διαδρομής. Στο σημείο Β είναι το Cafe. Βάζωντας στο χάρτη το σημείο εκκίνησης θα σας σχεδιάσει τη διάδρομη. Μαζικά Μέσα Μεταφοράς λινκ : ΟΑΣΘ (λεωφορεία)
 5. H ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ! Ποταμοι και λίμνες της Αφρικάνικης Ηπείρου Λίμνη Τανγκανίκα Κιχλίδες Tanganyika-ανακαλύπτοντας το φύλο. 10 χρυσοί κανόνες για να διαλέξουμε συμβατά είδη Τanganyika Οι κιχλίδες της Λίμνης Τανγκανίκα Οι βιοτόποι της Λίμνης Τanganyika Μικρά ενυδρεία για Κιχλίδες της Λίμνης Tanganyika. Η ομάδα των Compressiceps Ταξίδι στην Λίμνη Τανγκανίκα H αύξηση θερμοκρασίας στην λίμνη Τανγκανίκα N. Brichardi και N. Pulcher, είναι το ίδιο είδος; Neolamprologus pulcher: μια Κιχλίδα με ασυνήθιστη συμπεριφορά. Το σαλιγκάρι της Tanganyika Πως βγάζουμε μια shell-dweller από το κοχύλι της? Λίμνη Μαλάουι Haps Of Lake Malawi Οι βιότοποι της λίμνης Malawi Συμβατότητα Mbuna ανά μήκος Ενυδρείου Malawi Bloat Mbuna χρησιμοποιούν ήχους για να αναγνωρίσουν τους συντρόφους τους Πέντε νέα είδη Metriaclima από την λίμνη Μαλάουι Γνωρίστε το Metriaclima sp. "Msobo" Γενικά περί Αφρικής Φυτεμένο ενυδρείο και Αφρική Ψάρια από λίμνες της Αφρικής Φωτογραφίες από τον Matthew Mannell Οικογένεια Polypteridae Μάχες μεταξύ Κιχλίδων Να βάλω φελιζόλ στο ενυδρείο? Κανόνες συμβατότητας κιχλίδων Αφρικής Barombi Mbo: Η Λίμνη/κρατήρας Του Καμερούν Egg-Spots: Tι Πραγματικά Σημαίνουν? Είναι δεξιόχειρας ή αριστερόχειρας η κιχλίδα σου? ___________________________________ Με εκτίμηση, Η ομάδα της Αφρικής Aquazone.gr
 6. Aquazone Mod Team

  Προσωρινό τεχνικό πρόβλημα

  Αγαπητά μέλη, Όπως θα έχετε παρατηρήσει,τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζουμε μερικές τεχνικές δυσκολίες, που οφείλονται σε υπερφόρτωση του server μας. Προσπαθούμε να αποκαταστήσουμε το πρόβλημα σύντομα, ώστε να μη χρειαστεί να μείνουμε ούτε λεπτό μακρυά από το αγαπημένο μας Forum. Ζητάμε την κατανόηση και την υπομονή σας. Φιλικά, Η Ομάδα του Aquazone.
 7. Aquazone Mod Team

  Εβδομαδιαίες Συναντήσεις Του Aquazone

  Αγαπητοί φίλοι του AQUAZONE Ο χώρος θα είναι ανοιχτός κάθε Τετάρτη από τις 19:00 και σας περιμένουμε όλους για να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις για το αγαπημένο μας χόμπι. Ο χώρος είναι για όλους μας και θα είναι χαρά μας να έρθετε να τα πούμε από κοντά. Σας περιμένουμε. (Οι μηνιαίες συναντήσεις κάθε δεύτερο Σάββατο του μήνα συνεχίζουν να γίνονται κανονικά και ανεξάρτητα απο της Τετάρτες στο χώρο μας ) AQUAZONE meeting point Παλληκαρίδη 10, Αιγάλεω Τ.Κ 12243 Με ιδιωτικό μεταφορικό μέσο. λινκ: Χάρτης σημείου και σχεδιασμός διαδρομής. Στο σημείο Β είναι το Aquazone meeting point. Βάζοντας στο χάρτη το σημείο εκκίνησης θα σας σχεδιάσει τη διαδρομή. Μέσα Μαζικής Μεταφοράς λινκ : ΟΑΣΑ (λεωφορεία) λινκ : ΗΣΑΠ (τρένα) λινκ : ΜΕΤΡΟ - Διαδραστικός Χάρτης Δικτύου ΜΕΤΡΟ Το λεωφορείο που εξυπηρετεί από το ΜΕΤΡΟ του Αιγάλεω έως το AQUAZONE είναι : Η γραμμή του ΟΑΣΑ 811 ΧΑΪΔΑΡΙ - ΣΤ. ΜΕΤΡΟ ΑΙΓΑΛΕΩ Στάση Επιβίβασης: ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ και Στάση Αποβίβασης: ΑΓ.ΤΡΙΑΔΑ http://www.oasa.gr/xmap.php?id=p811 Εδώ ειναι ο χάρτης από το Μετρό του Αιγάλεω σημείο Α, μέχρι την Αγιά Τριάδα επί της Δελφών σημείο B, και η ευθεία στην Παλληκαρίδη 10 σημείο C http://maps.google.com/maps?f=d&source...027874&z=16 Γενικότερα οι γραμμές του ΟΑΣΑ που κάνουν στάση στην Αγία Τριάδα, κοντά στο AQUAZONE είναι : 811 ΧΑΪΔΑΡΙ - ΣΤ. ΜΕΤΡΟ ΑΙΓΑΛΕΩ (ΤΟΠΙΚΗ) 829 Τ.Ε.Ι ΑΘΗΝΑΣ-ΣΤ.ΜΕΤΡΟ ΑΙΓΑΛΕΩ-Τ.Ε.Ι. ΠΕΙΡΑΙΑ (ΚΥΚΛΙΚΗ) 831 ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ 891 ΑΙΓΑΛΕΩ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΣΤΑΘ. ΑΤΤΙΚΗΣ (ΚΥΚΛΙΚΗ)
 8. Aquazone Mod Team

  ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ - ΔΕΗ

  Το ζήτημα είναι πως θα αντιμετωπιστούν τα πιθανά προβλήματα στα ενυδρεία μας από τις διακοπές γιατί εδώ συμβαίνει το φόρουμ να είναι ενυδρειακό.Η συντονιστική ομάδα του Aquazone σεβόμενη τους κανονισμούς λυπάται αλλά δεν θα επιτρέψει μια ατέρμονη συζήτηση για το αν ή το γιατί κ.τ.λ. Το θέμα κλειδώνει.
 9. Aquazone Mod Team

  Συνάντηση Aquazone Στην Κυπρο

  Η συνάντηση θα πρέπει να γίνει σε ένα χώρο με εύκολη πρόσβαση και προσιτό για όλα τα μέλη στη Κύπρο . Ο nikoloutso έχει τις οδηγίες από την ομάδα και θα σας ενημερώσει σχετικά .
 10. Aquazone Mod Team

  Η Ιστορία Της Αποκατάστασης Ενός Βανδαλισμού

  Η ιστορία της αποκατάστασης ενός βανδαλισμού Το Aquazone κοντά στα παιδιά του 27ου Δημ. Σχολείου Πειραιά Στις 16 Οκτωβρίου 2010, ξημερώματα Σαββάτου, το 27ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά είχε την ατυχία να πέσει θύμα βανδαλισμού από αχαρακτήριστους ανθρώπους. Το μέλος του Freeman, ο οποίος είναι υιός της διευθύντριας του Δημοτικού, είχε στήσει με μεράκι και κόπο, ένα ενυδρείο σε κοινόχρηστο χώρο του σχολείου, με σκοπό αφενός τη διακόσμηση του χώρου, αφετέρου την διαπαιδαγώγηση των μαθητών και την ένταξή τους στον υπέροχο αυτό κόσμο του ενυδρείου. Δυστυχώς ούτε το ενυδρείο ξέφυγε από την αδικαιολόγητη μανία των βανδάλων και καταστράφηκε και αυτό ολοσχερώς. Παρ’ όλο το δυσάρεστο γεγονός του βανδαλισμού, η Διευθύντρια του σχολείου, οι δάσκαλοι και ο σύλλογος γονέων δεν πτοήθηκαν και με ραγδαίες κινήσεις επανέφεραν το σχολείο στην προηγούμενή του μορφή. Παρ’ όλα αυτά εκκρεμούσε το θέμα του ενυδρείου, που τα παιδιά το είχαν αγαπήσει, το παρακολουθούσαν, βοηθούσαν στη συντήρησή του και γενικώς είχε γίνει ένα κομμάτι της καθημερινότητάς τους. Από τη στιγμή που ο φίλος και μέλος μας Freeman μας ενημέρωσε για το συμβάν, τα μέλη και η ηγεσία του με κύριο συντονιστή το nikoloutso δραστηριοποιήθηκαν ώστε να επανέλθει το ενυδρείο στη θέση του και να συνεχίσει να προσφέρει χαρά και γνώση σε παιδιά, αλλά και μεγαλύτερους. Κατόπιν ενεργειών και επαφών του ίδιου του προς τα καταστήματα που φιλοξενούνται από το φόρουμ μας, το κατάστημα Water Inn προσφέρθηκε να χορηγήσει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για να μπορέσουμε να στήσουμε το ενυδρείο από την αρχή. Την Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2010, από νωρίς το πρωί, μέλη και εκπρόσωποι του βρεθήκανε στον χώρο του σχολείου. Ταυτόχρονα με το στήσιμο του ενυδρείου γινόταν και μάθημα στα παιδιά από τον nikoloutso και τη διευθύντρια του σχολείου που είχαν χωρίσει τα παιδιά σε έξι γκρουπ. Ενημερώθηκαν για τη φύση του ενυδρείου, την λειτουργία των φυτών, του φίλτρου και γενικά όλου του εξοπλισμού αλλά και των ζωντανών οργανισμών. Ο ενθουσιασμός ήταν έκδηλος σε όλα τα παιδιά, στους δασκάλους τους, αλλά και στον εκπρόσωπο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων που ήταν επίσης παρών. Τελικά το ενυδρείο στήθηκε και όλοι οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν την διαδικασία. Ξέραμε όλοι πως κάναμε κάτι καλό εκείνη τη μέρα! Ευχαριστούμε πολύ τα μέλη μας: efthvag, Freeman, psarouklas, karrot, Panos1990, Astra, nikoloutso, stormtrooper, dimitrig, ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΣΤΑΜΑΤΗΣ Ευχαριστούμε πολύ τη διευθύντρια τους δασκάλους και το σύλλογο γονέων του σχολείου για την υποδοχή και τη φιλοξενία τους . Ευχαριστούμε πολύ το Water Inn για τη χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς όρους προσφορά του. Τα σχόλια σας ΕΔΩ Τα σχόλια σας ΕΔΩ
 11. Aquazone Mod Team

  Όταν Το Χόμπυ Μας Μοιράζει Χαμόγελα!

  Αγαπητοί φίλοι, συμφορουμίτες και συνχομπίστες Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση ΕΔΩ, το νερό μπήκε πλέον για τα καλά στο αυλάκι. Το σπασμένο ενυδρείο αντικαταστάθηκε και τα παιδικά χαμόγελα επανήλθαν αντικρίζοντας τον νέο τους βιότοπο! Βέβαια το γεγονός της ημέρας ήταν άλλο... Και το μοναδικό βιντεάκι... ...όπου τα επιεικώς απαράδεκτα μέλη του Aquazone διώξανε τα παιδάκια την ώρα της γυμναστικής τους για να καταλάβουν το γήπεδο... Η αλήθεια βέβαια είναι πως δεν θέλανε να παίξουν μαζί τους για να μη ρεζιλευτούν. Το πλεονέκτημα πάντως ήταν πως με τα "τούβλα" που φύγανε, θα μπορέσει πλέον το σχολείο να αποκτήσει το δικό του κλειστό γυμναστήριο ( ). Το γεγονός πάντως ήταν ένα... Περάσαμε υπέροχα και δημιουργικά προσφέροντας ο καθένας ότι μπορούσε. Ευχαριστούμε σε προσωπικό επίπεδο τα μέλη μας geosid, Panos1990, karrot, efthvag, Astra, dimitrig, Freeman, psarouklas, nikoloutso, stormtrooper, ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΣΤΑΜΑΤΗΣ για την προσφορά τους σε ψάρια, φυτά και προσωπικό χρόνο κι εργασία.
 12. Aquazone Mod Team

  Ανακοίνωση

  Αγαπητοί φίλοι, σε μια προσπάθεια να αποκτήσει η κατηγορία των παρουσιάσεων ομοιογένεια, η ομάδα του ΑΖ αποφάσισε να δημιουργήσει μία φόρμα βάσει της οποίας θα γίνονται πλέον όλες οι παρουσιάσεις των ενυδρείων μας. Μπορείτε φυσικά, στις επιμέρους κατηγορίες του φόρουμ, να παρουσιάζετε την πορεία του ενυδρείου σας με έναν πιο χαλαρό και ελεύθερο τρόπο, αλλά όμως όταν έχει φτάσει σε ένα σημείο που εσείς επιθυμείτε, θα μπορείτε να το παρουσιάζετε εδώ στα μέλη του φόρουμ με έναν τρόπο λίγο πιο επίσημο, ομοιογενή και δομημένο. Έτσι, τα σχόλια, οι προτάσεις, οι συμβουλές και η καλόπιστη πάντα κριτική θα έχουν και μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία για όλα τα μέλη μας. Σε περίπτωση που συναντήσετε οποιαδήποτε δυσκολία ή απορία στη συμπλήρωση της φόρμας, μη διστάζετε να επικοινωνείτε με έναν από τους Συντονιστές του Aquazone για να σας βοηθήσει. Τη φόρμα της παρουσίασης θα την βρείτε εδώ. Με εκτίμηση, Η ομάδα του Aquazone
 13. Aquazone Mod Team

  Φορμα Παρουσιασης

  Αγαπητοί φίλοι, σε μια προσπάθεια να αποκτήσει η κατηγορία των παρουσιάσεων ομοιογένεια, η ομάδα του ΑΖ αποφάσισε να δημιουργήσει μία φόρμα βάσει της οποίας θα γίνονται πλέον όλες οι παρουσιάσεις των ενυδρείων μας. Μπορείτε φυσικά, στις επιμέρους κατηγορίες του φόρουμ, να παρουσιάζετε την πορεία του ενυδρείου σας με έναν πιο χαλαρό και ελεύθερο τρόπο, αλλά όμως όταν έχει φτάσει σε ένα σημείο που εσείς επιθυμείτε, θα μπορείτε να το παρουσιάζετε εδώ στα μέλη του φόρουμ με έναν τρόπο λίγο πιο επίσημο, ομοιογενή και δομημένο. Έτσι, τα σχόλια, οι προτάσεις, οι συμβουλές και η καλόπιστη πάντα κριτική θα έχουν και μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία για όλα τα μέλη μας. Σε περίπτωση που συναντήσετε οποιαδήποτε δυσκολία ή απορία στη συμπλήρωση της φόρμας, μη διστάζετε να επικοινωνείτε με έναν από τους Συντονιστές του Aquazone για να σας βοηθήσει. Με εκτίμηση, Η ομάδα του Aquazone Θαλασσινό ενυδρείο Reef - F.O. Γενικές Πληροφορίες Διαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ): Λίτρα: Διαστάσεις Sump (ΜxΠxΥ): Λίτρα Sump: Οργανισμοί Κοράλλια: Ψάρια: Ασπόνδυλα: Βράχος (είδος κιλά): Άμμος (είδος κιλά): Φωτισμός Πηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος): Διάρκεια φωτισμού: Υποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση (Βράχος - Φίλτρο): Θέρμανση/ Ψύξη: Skimmer: C.R.: Κυκλοφορία (Αριθμός αντλιών / ισχύς): Άλλες τεχνικές ευκολίες ή/και παρεμβάσεις: Διατροφή: Παράμετροι pH: Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3): Νιτρώδη (ΝΟ2): Νιτρικά (ΝΟ3): Ασβέστιο (Ca) Μαγνήσιο (Mg) Φωσφορικά (Po4) Μέση Θερμοκρασία (°C): Συντήρηση Αλλαγές νερού: Νερό (Όσμωση - βρύση): Αλλαγή Άνθρακα: Αλλαγή Αντιφώσφορο: Άλλες ρουτίνες συντήρησης: Φωτογραφίες: Βίντεο: Κάντε αντιγραφή (copy) την παρακάτω φόρμα κι επικολλήστε την (paste) στη παρουσίασή σας [b]Θαλασσινό ενυδρείο[/b] Reef - F.O. [b]Γενικές Πληροφορίες[/b] Διαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ): Λίτρα: Διαστάσεις Sump (ΜxΠxΥ): Λίτρα Sump: [b]Οργανισμοί[/b] Κοράλλια: Ψάρια: Ασπόνδυλα: Βράχος (είδος κιλά): Άμμος (είδος κιλά): [b]Φωτισμός[/b] Πηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος): Διάρκεια φωτισμού: [b]Υποστήριξη οργανισμών[/b] Φίλτρανση (Βράχος - Φίλτρο): Θέρμανση/ Ψύξη: Skimmer: C.R.: Κυκλοφορία (Αριθμός αντλιών / ισχύς): Άλλες τεχνικές ευκολίες ή/και παρεμβάσεις: Διατροφή: [b]Παράμετροι[/b] pH: Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3): Νιτρώδη (ΝΟ2): Νιτρικά (ΝΟ3): Ασβέστιο (Ca) Μαγνήσιο (Mg) Φωσφορικά (Po4) Μέση Θερμοκρασία (°C): [b]Συντήρηση[/b] Αλλαγές νερού: Νερό (Όσμωση - βρύση): Αλλαγή Άνθρακα: Αλλαγή Αντιφώσφορο: Άλλες ρουτίνες συντήρησης: [b]Φωτογραφίες:[/b] [b]Βίντεο:[/b]
 14. Aquazone Mod Team

  Φόρμα Παρουσίασης

  Κάντε αντιγραφή (copy) την παρακάτω φόρμα κι επικολλήστε την (paste) στη παρουσίασή σας Γενική κατηγορία ενυδρείου (Κοινωνικό, Αφρική Λίμνες, Αφρική ποτάμια, Αμαζόνιος, Νότια Αμερική γενικά, Ασία - Ωκεανία, Δίσκοι, Κρύου νερού, Ασπόνδυλα, Φυτεμένο τοπίου, άλλη κατηγορία) Γενικές Πληροφορίες Διαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ): Συνολικά Λίτρα: Sump (λίτρα): Οργανισμοί Φυτά: Ψάρια: Άλλα είδη: Διακοσμητικά υλικά Φόντο: Πέτρες: Ξύλα: Άλλα διακοσμητικά : Υπόστρωμα: Βυθός: Φωτισμός Πηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος): Διάρκεια φωτισμού: Υποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση: Θέρμανση/ Ψύξη: Λίπανση: Παροχή CO2: Άλλες τεχνικές ευκολίες ή/και παρεμβάσεις: Διατροφή: Παράμετροι pH: Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3): Νιτρώδη (ΝΟ2): Νιτρικά (ΝΟ3): Φωσφορικά (PΟ4): Μέση Θερμοκρασία (°C): Συντήρηση Αλλαγές νερού: Προετοιμασία νερού/πρόσθετα: Άλλες ρουτίνες συντήρησης: Φωτογραφίες: Βίντεο:
 15. Aquazone Mod Team

  Ανακοίνωση

  Αγαπητοί φίλοι, με αφορμή διάφορες συζητήσεις που κατά καιρούς είχαν άσχημη εξέλιξη μέσα στην κατηγορία του Aquazone Cafe οι Διαχειριστές και η Συντονιστική ομάδα έκριναν σκόπιμο να κάνουν κάποιες διευκρινήσεις που αφορούν την εν λόγω κατηγορία. Το καφέ δημιουργήθηκε ως χώρος χαλάρωσης όπου μπορούμε να συζητάμε με πιο χαλαρή διάθεση θέματα που δεν έχουν άμεση σχέση με την κύρια ενασχόληση και τον χαρακτήρα του Aquazone ως ένα ενυδρειακό φόρουμ. Σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι χώρος όπου μπορούν να αναπτύσσονται πολιτικά, θρησκευτικά, εθνικά και άλλα ευαίσθητα θέματα. Υπάρχουν σίγουρα άλλοι χώροι πιο κατάλληλοι για να φιλοξενήσουν τέτοιες συζητήσεις. Σε σχέση με τα αθλητικά θέματα διευκρινίζεται ότι επιτρέπονται στον βαθμό όμως που δεν εξελίσσονται σε οπαδικές συζητήσεις και αντιπαραθέσεις. Σε αυτή την περίπτωση τα θέματα θα κλειδώνουν από την Συντονιστική ομάδα. Τέλος, ξεκαθαρίζεται ότι βίντεο που κατά καιρούς εμφανίζονται στο διαδίκτυο και απεικονίζουν σκηνές βίας, δεν επιτρέπονται στο καφέ και θα κατεβαίνουν άμεσα και χωρίς προειδοποίηση. Αρκετή βία παρακολουθούμε στην καθημερινότητα μας, δεν εξυπηρετεί σε τίποτα να την αναπαράγουμε και στον χώρο που χαλαρώνουμε κάνοντας το χόμπι μας. Υπενθυμίζεται ότι ο κανονισμός λειτουργίας του φόρουμ ισχύει στο ακέραιο σε όλες τις κατηγορίες του και θα εφαρμοστεί σε κάθε περίπτωση με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη και πιο ομαλή παρουσία μας σε αυτό. Στόχος είναι να επικεντρωθούμε στον ουσιαστικό λόγο της παρουσίας μας εδώ, που δεν είναι άλλος από τα ψάρια μας και η χαρά που απορρέει από την ενασχόληση μας με αυτά. Με εκτίμηση, Οι Διαχειριστές και η Συντονιστική ομάδα.
×

Important Information

Πολιτική απορρήτου και Όροι χρήσης