Jump to content

Anax

Mέλη με δικαίωμα ψήφου
 • Δημοσιευσεις

  11
 • Εγγραφή

 • Τελευταια επισκεψη

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Φύλο
  'Ανδρας

Previous Fields

 • Χώρα
  Hellas
 1. Anax

  Αγορά από Aquaristikshop.com

  Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκρισή σας. Πράγματι σήμερα είδα ότι την φόρτωσαν την παραγγελία και μου έστειλαν και email με τα στοιχεία του δέματος. Ευτυχώς δεν είταν απάτη. Είμαι πολύ χαρούμενος. Η βοήθειά σας με ηρέμησε! Πάλι σας ευχαριστώ θερμά.
 2. Anax

  Αγορά από Aquaristikshop.com

  Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου, δύο θετικές απαντήσεις με έβγαλαν από το άγχος που είχα και είμουν έτοιμος να ξεκινήσω διαδικασία ακύρωσης της παραγγελίας και διαμαρτυρίας τόσο στο PayPal, όσο και στα αρμόδια Κοινωτικά Όργανα.
 3. Anax

  προβλημα με αλγη

  Μέτρηση kH (ανθρακική σκληρότητα): Βάζεις 5ml νερό από το ενυδρείο σου στο δοκιμαστήριο και μετά από το φιαλίδιο του τέστ ρίχνεις κάθε φορά από μία σταγόνα έως ότου αλλ΄λαξει το χρώμα του νερού και γίνει κίτρινο. Η τιμή της ΚΗ είναι ο αριθμός των σταγλονων που χρειάστηκαν για να γίνει το χρώμα κίτρινο
 4. Anax

  Αγορά από Aquaristikshop.com

  Ανακουφίστηκα λίγο από την απάντησή σου, γιατί έδωσα παραγγελία στις 23/1/08, πήραν τα χρήματα μέσω PayPal, και ενώ παρακάλεσα επανειλημμένα με Email να μου γνωρίσουν πυθανή ημερομηνία φόρτωσης, δεν έχουν απαντήσει. Εκτός αυτού τα τηλέφωνα που έχουν για επικοινωνία είναι ανύπαρκτα και φοβήθηκα.
 5. Anax

  Αγορά από Aquaristikshop.com

  Αγαπητοί φίλοι, πολύ θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος, εάν έχει σχετική εμπειρία, από αγορά που έκανε μέσω διαδικτύου από AquaristikShop.com Γερμανία. Εάν είναι αξιόπιστο ή όχι. Ευχαριστώ για την βοήθειά σας!
 6. Εδώ και 3 χρόνια που λειτουργεί το PayPall Ευρώπης στην Αγγλία μπορεί να μην υπάρχει πρόβλημα, δεν το ξέρω, αλλά στο PayPall Αμερικής που χρησιμοποιώ, το πρωτεύον νόμισμα είναι το $ USA και όλες οι συναλλαγές μου γίνοντε από το Wuthdraw σε δολάρια, και γιαυτό είπα τα παραπάνω. Σε τοπικές συναλλαγές σε EURO δεν χρεώνεται τίποτα?, δεν το ξέρω.
 7. Κώστα το PayPal είναι καλό για τις εκτός κοινότητας συναλλαγές, για τις κοινοτικές δεν σε συμφέρει διότι χάνεις δυό φορές την συναλλαγματική ισοτιμία. Εκτός αυτού η συναλλαγές μέσω Πιστωτικών Κατών από αναγνωρισμένες κοινοτικές τράπεζες προστετεύοντε καλύτερα. Εάν δεν είχα αφήσει να παρέλθει το 10ήμερο από την συναλλαγή θα έκανα κατευθείαν αναστροφή πώλησης και θα έπαιρνα τα λεφτά μου πίσω.
 8. Πράγματι αυτό ακριβώς σκοπεύω να κάνω και νομίζω ότι είναι η μόνη λύση. Περιμένω όμως μήπως λόγω των εορτών είχε πολύ κίνηση και για αυτό το λόγο δεν απάντησε σε κανένα από τα e-mail μου. Από την στιγμή που η έδρα του εν λόγω προμηθευτή είναι στην Κοινότητα (Reptilica.de), πιστεύω ότι είναι η μόνη λύση. Σε ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή σου.
 9. Μήπως Χρήστο και εσύ είχες προβλήματα από αυτό το site σε κάποια σου αγορά?
 10. Απάντηση στον γιώργο Την πληρωμή την έκανα μέσω πιστωτικής, με χρέωση του λογαριασμού άμεση (μου έκανε εντύπωση η εοίσπευση της πληρωμής, πριν καν σταλεί το δέμα. Δυστυχώς έπρεπε να περιμένω την παραλαβή (ελλειματική και σε κακά χάλια) που άργησε κατά 15 ημέρες, και έτσι δεν μπορούσα να την ακυρώσω στην Τράπεζα.
 11. Είμαι νέος χομπίστας και γεμάτος όρεξη και αγάπη στα ψάρια. Ξεκίνησα το στήσιμο 2 ενυδρείων στις 26/11/07. Ήδη έχω αγοράσει άλλα δύο σε τιμές πάρα πολύ καλές. Τα ενυδρεία είναι δύο των 130 λίτρων και δύο των 96 λίτρων. Είναι εξοπλισμένα με εσωτερικά φίλτρα (με αντλίες των 460 L/Hr και αυτόματους θερμαντήρες των 150W. Η κακοτυχία μου (και θέλω να την γνωρίσω για να προφυλάξω άλους να πάθουν τα ίδια μεμένα), άρχισε όταν μετά από έρευνα αγοράς (το συνηθίζω) στο διαδίκτυο, τοποθέτησα παραγγελία στο Site "reptilica.gr (de)". Η παραγγελία αφορούσε υλικά της Sera και ήταν της τάξεως των 530 ευρό. Ο προμηθευτής δεν έχει απαντήσει στα email που του έχω στείλει για ελλειμματικές παραλαβές μου και για είδη ακατάλληλα και με ληγμένες ημερομηνίες. Έχω στην διάθεσή σας όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν την αλήθεια των λεγομένων μου. Βέβαια εάν είχα κάνει πιο προσεκτική δουλειά, θα έβλεπα ότι η SERA δεν τον έχει στον κατάλογο των λιανοπωλητών της στην έδρα του που είναι 90411 NURNBERG Germany. email_Document.rtf
×

Important Information

Πολιτική απορρήτου και Όροι χρήσης