Jump to content

PIT_BULL

Mέλη με δικαίωμα ψήφου
 • Δημοσιευσεις

  75
 • Εγγραφή

 • Τελευταια επισκεψη

Community Reputation

2 Neutral

Σχετικά με το μέλος PIT_BULL

 • Γενέθλια 19/02/1988

Profile Information

 • Φύλο
  'Ανδρας
 • Τα Ενυδρεία μου
  120L

Previous Fields

 • Χώρα
  Hellas
 1. να προσθέσω ότι το δικώμου oscar είναι πολύ πολύ ζωηρό κου του αρέσει πολύ να σκάβει την άμμο να ανοίγει τρύπες και να μου μετακινεί τις ρίζες συνεχεια !!!!!δεν ξέρω από εσάς που έχετε oscar την ίδια συμπεριφορά έχουν ?
 2. πω πω τα λαίμαργα δεν υπολογίζουν τίποτα pmrosta στο φαΐ
 3. ok παιδιά να είστε καλά με καθησυχάσατε σας το λέω επειδή είναι το αγαπημένο μου ψάρι !!!και φοβήθηκα πολύ
 4. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ : Λίγα λόγια για το πρόβλημα που παρατηρείτε.γδάρσιμο σε ριζα ,και 3 λέπια από το χτύπημα έχουν ασπρίσει και το ένα πετάει λιγάκι ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ - Λίτρα:200 - Φίλτρανση (όγκος κάδου και υλικά):eheim 2215 full siporax - Ιστορικό (χρόνος λειτουργίας κλπ):4μήνες περίπου - Ψάρια (είδη και αριθμός):1 OSCAR - Ρουτίνες (Τάϊσμα, προετοιμασία νερού αλλαγής, αλλαγές νερού κλπ): 1 φορα ημερα-με αντιχλοριο-1φoρα την εβδομάδα 30%-40% ΒΑΣΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ - PH:χτες έκανα δεν τις θυμάμαι πάντως ήταν όλα ok - KH: - GH: - ΝΗ3/NH4 (αμμωνία): - ΝΟ2 (νιτρώδη): - ΝΟ3 (νιτρικά): - Θερμοκρασία: ΜΕΤΡΑΩ ΜΕ: -Υγρά Τεστ:ναι -Strips:ναι -Ηλεκτρονικά: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ - Είδος Ψαριού:OSCAR - Ιστορικό Ψαριού:καμια ασθένεια καθαρό - Συμπτώματα που παρουσιάζει (Περιττώματα, χρωματισμός ψαριού, όρεξη, αναπνοή, κινητικότητα κλπ):----- - Ιστορικό πιθανών ασθενειών του ίδιου ψαριού ή ενυδρείου:------ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ( Πιθανή θεραπεία που έχει ακολουθηθεί έως τώρα) -Φάρμακο που χρησιμοποιήθηκε:κανενα -Δοσολογία:-- -Χρόνος Χρήσης:-- -Αναλυτική περιγραφή:--- ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: (Το σημαντικότερο-απαραίτητο στοιχείο σε μια διάγνωση είναι οι φωτογραφίες) 1. 2. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: ______________________________________________________________
 5. λοιπόν χτες που του άλλαζα το νερό δεν ξέρω γιατί τρόμαξε και πήγε και χώθηκε ενδιάμεσα τζαμι και ριζα που την ριζα την είχα βάλει στην άκρη για να καθαρίσω τον βυθό με αποτέλεσμα να γδαρθεί λίγο πάνω από το φτερό του και 2-3 λέπια δεν έχουνε φυγή απλός ασπρίσανε και πετάει το ένα λίγο.σήμερα παρατήρησα ότι έχει μαζέψει λίγο σαν χνουδάκι ελπίζω να μην είναι ιch ελπίζω δηλαδή .τι θα μπορούσα να κάνω η θα θεραπευτεί μονο του ? έχει συμβεί σε κανέναν σας αυτό το πράγμα ? υπάρχει κάποιο φάρμακο για την πληγή ας το πω? μέτρησης νερού όλα ok βαριέμαι να τα γράφω τώρα ... πάντως είναι πολύ πολύ ζωηρό και παιχνιδιάρικο μέσα στο ενυδρείο μου τα έχει μετακίνηση όλα μέσα !! τα φώτα σας !!!
 6. PIT_BULL

  Αγρια Τιγράκια

  ok φίλος ευχαριστώ όλους για την βοήθεια αυτό θα κάνω !
 7. PIT_BULL

  Αγρια Τιγράκια

  δηλαδή δεν μπορώ να βάλω κάτι άλλο μέσα με τα τιγράκια ?αν όχι τι να κάνω θα βάλω και αλλα μέσα να τα φτάσω 10-12 και τέλος έτσι θα είναι καλύτερα για αυτούς!αλλα τώρα λυπάμαι την μια μελανοταινία που έχω μέσα τι να κάνω?
 8. PIT_BULL

  Αγρια Τιγράκια

  ήταν τσιμπημένα και τα 2 και τους είχαν φαΐ τα ματια αλλα πριν τα βάλω είχα ψάξει στο internet και ida ότι πολύ είχαν βάλει αυτές τις ράτσες μαζί και πήγα τα πήρα και μου είπε και ο άνθρωπος εκεί ότι κάνουν μαζί δεν θα έχω κανένα πρόβλημα. ρε παιδιά "πιτεμου" τι μπορώ να βάλω μαζί με τα τιγράκια?
 9. PIT_BULL

  Αγρια Τιγράκια

  παιδιά έχω 7 τιγράκια στο ενυδρείο μου το οποιο είναι 120L και πήγα εχτές και πήρα 3 μελανοταινίες λίγο μικρές και με το που τα βάζο μέσα άρχισαν τα τιγράκια το κυνηγητό με αποτέλεσμα μέσα σε 20 λεπτά να έχουν φαΐ το ένα από τις μελανοταινίες και φρίκαρα. σήμερα το πρωί που ξύπνησα είχαν φαΐ άλλο ένα μονο τα ματια και την ουρα με αποτέλεσμα νά τα πάρο στο κρανίο γιατί τα λυπήθηκα,και τώρα μου έχει mini μονο μια μελανοταινία με λίγο φαγωμένη ουρα. τι γίνετε γιατί έγινε αυτό ? τα τιγράκια τα έχω περίπου 3 μήνες
 10. PIT_BULL

  Νέο Ενυδρείο 160Lt ...την Γνώμη Σας

  έβαλα αυτό για να κρύβεται και λίγο το φίλτρο να μην φαίνεται από τα χρώματα τις αφίσας αλλα και μου άρεσε αυτό με τα φυτά δείχνει ωραίο για τα γούστα μου !!!
 11. PIT_BULL

  Νέο Ενυδρείο 160Lt ...την Γνώμη Σας

  αυτό είναι το σπίτι του oscar στην τελική του μορφή σήμερα μπήκαν η 2 ρίζες και η αφίσα από πίσω και πιστεύω είναι κομπλέ
 12. PIT_BULL

  Νέο Ενυδρείο 160Lt ...την Γνώμη Σας

  μπορεί να μου πει κάποιος που μπορώ να μπω για τα oscar εδώ στο forum να μάθω γενικά και να δω ενυδρεία αλλωνών ??
×

Important Information

Πολιτική απορρήτου και Όροι χρήσης