worldiver

Mέλη με δικαίωμα ψήφου
 • Δημοσιευσεις

  187
 • Εγγραφή

 • Τελευταια επισκεψη

 • Days Won

  1

worldiver last won the day on April 11 2016

worldiver had the most liked content!

Community Reputation

70 Excellent

Σχετικά με το μέλος worldiver

Profile Information

 • Φύλο
  'Ανδρας
 • Τα Ενυδρεία μου
  95 lt με Black Moore, Red Cup Oranda & Pearl Scale goldfish, Betta Splend Siam fish, Pleco Albino, Melanoides turbeculata, Fyssa, Clea Helena, Anubias, Pistia stratiotes, Ceratophyllum demersum, Hygrophila difformis, Bacopa caroliniana, Ludwigia glandulosa, Vallisneria gigantea & nana.
  12 lt με Ramshorn snails blue, Clea Helena & Ceratophyllum demersum.
  6 lt με Ramshorn snail pink.
 • Τοποθεσία
  Αθήνα, Κυψέλη
 • Interests
  Scuba diving, ψάρεμα, γυμναστική, ποδήλατο, φωτογραφία, μουσική, ταξίδια, Η/Υ, συλλογές...

Previous Fields

 • Χώρα
  Hellas

Πρόσφατοι επισκέπτες

654 εμφανίσεις προφίλ
 1. Μπράβο, υπέροχη δουλειά, αποτέλεσμα σωστής συνεργασίας και φαντασίας Θα'ρθω να βουτήξω να ψαρέψω στο "ποτάμι" σου
 2. Αρχηγέ, Χρόνια Πολλά και Καλά, να σε χαιρόμαστε Να έχεις πάντα εμπνευσμένες ιδέες στο ΑΖ και όχι μόνο Χρόνια Πολλά και στους υπόλοιπους εορτάζοντες φυσικά!
 3. Μετά από πολύ καιρό που έλειπα, χάρηκα που έδωσα το παρών και σας ξαναείδα
 4. Εδώ που έφτασα, σε άδειο ενυδρείο, δεν θα πω όχι
 5. Μετά από πολύ καιρό, λέω να ξαναδώσω το παρών! Από φυτά αν έχετε καμία Anubia, Hygrophila difformis, Bacopa caroliniana ή Ludwigia glandulosa θα είναι ευπρόσδεκτη, γιατί ο Pleco Albino κατάφερε να τα εξαφανίσει όλα !! Λέω μάλιστα να τον αλλάξω με κανένα ancistrus, μπας και βρω την ησυχία μου...
 6. Χρόνια Πολλά και από μένα, με υγεία :-) Και όπως λένε "Σπίτι χωρίς Γιάννη, προκοπή δεν κάνει", έτσι και το "ΑΖ χωρίς Γιάννη, προκοπή δεν κάνει".
 7. Να ευχαριστήσω δημόσια και από εδώ τον Γιώργο, για τα πολύ όμορφα κλαδέματα που μας προμήθευσε, αξιοποιήθηκαν κατάλληλα.
 8. O pleco δεν είναι κοπαδόψαρο, αλλά μοναχικός τύπος και με την πάροδο του χρόνου γίνεται ο βασιλιάς του ενυδρείου. Μεγαλώνει γύρω στα 15 εκατοστά, οπότε σε 1-2 χρόνια θα πρέπει να τον δώσεις και να πάρεις άλλο μικρό. Φρόντισε μόνο να έχει ένα σκιερό μέρος στο βυθό για να μπορεί να κρύβεται, επειδή του αρέσει πολύ.
 9. Του έχω βάλει τέτοια φυτά, απλώς η μεγάλη του αγάπη είναι το φίλτρο... λόγω χρώματος άραγε;;
 10. Προσωπικώς στις άλγες των φυτών βοήθησε πολύ ο pleco albino που πήρα, τα καθάρισε μια χαρά
 11. Θα σου πρότεινα το εσωτερικό φίλτρο με χαμηλή ροή, το άλλο μάλλον θα ενοχλεί το ψαράκι. Οι μονομάχοι δεν φημίζονται για τις κολυμβητικές τους δυνατότητες, προτιμούν φυτά επιφανείας για να ξεκουράζονται. Άσε που ο δικός μου εκτιμά ιδιαίτερα το εσωτερικό φίλτρο, πάει και κάθεται πάνω του ή στο σωλήνα εξόδου
 12. Πρέπει να έχεις πολύ καλό φίλτρο για αλλαγή του νερού, τα χρυσόψαρα είναι βρωμόψαρα Μήπως να ρίξεις σκιά με μια καλαμωτή από πάνω; Σίγουρα θα μειώσει την θερμοκρασία της λίμνης και αντίστοιχα τις άλγες.
 13. Και εγώ είχα μεγάλο θέμα, από τη στιγμή που μπήκε μέσα στο ενυδρείο δεν έλεγε να βγει! Ακόμα και τώρα υπάρχει έστω και λίγο...
 14. Μπορείς να βάλεις αγγελία, όλο και κάποιος συγχομπίστας θα προθυμοποιηθεί να στο φιλοξενήσει σπίτι του για μια βδομάδα! Αν θες, μπορώ και εγώ για τώρα τον Ιούλιο, έχω μια καραντίνα 12 λίτρα άδεια από ψάρια, μόνο με σαλιγκάρια
 15. Ο καλύτερος τρόπος είναι να βρεις την πηγή του κακού! Χτύπησέ την και θα λύσεις το πρόβλημα, αλλιώς θα διαιωνίζεται, καταστρέφοντάς σου στο μέλλον το ενυδρείο, που σίγουρα με τόσο κόπο έφτιαξες και διατήρησες.