AquaNewbie

Mέλη με δικαίωμα ψήφου
 • Δημοσιευσεις

  346
 • Εγγραφή

 • Τελευταια επισκεψη

 • Days Won

  1

AquaNewbie last won the day on September 10 2015

AquaNewbie had the most liked content!

Community Reputation

135 Excellent

6 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος AquaNewbie

 • Γενέθλια September 14

Profile Information

 • Φύλο
  'Ανδρας
 • Τα Ενυδρεία μου
  96 Λίτρα
 • Τοποθεσία
  Πειραιάς

Previous Fields

 • Νομός
  Αττικής
 • Χώρα
  Hellas

Πρόσφατοι επισκέπτες

640 εμφανίσεις προφίλ
 1. Λέει και το προφίλ μου στο πλάι βρε Πειραιάς
 2. Όχι δεν μιλάω για διαχυτήρα εγώ αλλά για ρεάκτορα.
 3. Φώτο απο τι. Αλλά δεν θέλω να περνάει μέσα απο το φίλτρο ούτως η άλλως γιατί με τον καιρό το co2 οξειδώνει.
 4. Καλησπέρα και πάλι. Είχα βάλει και παραπάνω σε ένα post που έκανα καλαδέματα αν τα ήθελε κανείς. Δεν απάντησε κανείς επομένως αυτά πετάχτηκαν. Σήμερα κλάδεψα ξανά επομένως αν κάποιος ενδιαφέρεται έχω αυτά στην διαθεσή μου. Όποιος ενδιαφέρεται πολύ ευχαρίστως να περάσει να τα πάρει.
 5. Μα και στην έξοδο του φίλτρου που το έχω δεν βγάζει την παραμικρή φυσαλίδα. Δημιουργείται μια μεγάλη φυσαλλίδα στο εσωτερικό του ριάκτορα απο την οποία συνεχώς διέρχονται οι φτερωτές. Το όλο σύστημα εννοείται πως έχει ηλεκτρομαγνητική. Απλώς δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς συμβαίνει
 6. Ti διαφορά θα είχε. Η αλήθεια είναι πως έχω εξοικονομήσει και χώρο για την σκάλα χωρίς να φαίνεται. Απλώς θα είναι μανίκι όταν με τον καιρό θα βρωμίσει.
 7. Καλησπέρα σε όλους. Καλό μήνα και καλή Πρωτομαγιά. Έχω μια απορία σχετικά με τον ρεάκτορα του διοξειδίου και θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας ούτως ώστε να μου πείτε και εσείς την γνώμη σας. Έχω παρατηρήσει πως για κάποιο λόγο ο ρεάκτορας δεν λειτουργεί και απόλυτα σωστά. Τι εννοώ. Καθώς τον έχω βάλει στην έξοδο του φίλτρου ενώ κατεβάζει το ph πράγμα που δείχνει ότι διαχέεται μέσα στο ενυδρείο και ενώ το drop checker είναι και αυτό πράσινο το θέμα είναι ότι για να κατέβει επαρκώς στα επίπεδα που θέλω αναγκάζομαι να κάνω σπατάλη του διοξειδίου για να ρίξω το ph στα 6,8 πχ. Θα μου πει κάποιος μπορεί να φταίει η σκληρότητα του νερού σου αλλά χρησιμοποιώντας μια σκάλα διάχυσης μου έκανε εντύπωση ότι μπορούσε να κατεβάσει το ph σε αυτά τα επίπεδα και μάλιστα σχεδόν στον ίδιο χρόνο με την μισή ποσότητα Co2. Σημειωτέον βέβαια ότι όταν χαμηλώσω την ροή του φίλτρου μου στο μισό καταφέρνει και ο ρεάκτορας να το κατεβάσει αλλά με αρκετή ώρα και μάλιστα σαν αποτέλεσμα το ότι το ρίχνω στην μισή ροή το φίλτρο μακροπρόθεσμα θα υπάρξουν μη επιθυμητά αποτελέσματα. Γιατί συμβαίνει αυτό γνωρίζει κανείς? Και αν ναι τελικά τι να κάνω να καταργήσω τον ρεάκτορα?
 8. Ε ναι η αλήθεια δοκιμάζω διάφορα γιατροσόφια θα δείξει το αποτέλεσμα. πάντως θετικές οι πρώτες εντυπώσεις και η ευχρηστία τους λόγω και του dispenser. Και νομίζω ότι έχουν και καλό αποτέλεσμα. Απλώς τον τελυταίο καιρό με ταλαιπωρεί λίγο άλγη που εμφανίστηκε πάνω στις moss που έχω στην ρίζα.
 9. Ναι είναι η πρώτη εβδομάδα που τα χρησιμοποιώ
 10. Σήμερα έκανα ένα γενναίο κούρεμα. Επομένως έχω κουρέματα αν κάποιος ενδιαφέρεται ακόμη και σήμερα να τα πάρει πολύ ευχαρίστως. Τα δίνω σαφώς χωρίς κόστος κάτι. Τώρα για τα ονοματάκια για να μην κάθομαι να ψάχνω τις ονομασίες να τις γράφω κυκλώνω τα φυτά
 11. Τελικά ο ψαρούλης σήμερα απεβίωσε. Δυστυχώς στεναχωρήθηκα πολύ. Δεν ξέρω τι μπορεί να είχε ή τι μπορεί να έπαθε. Αλλά δεν έχω και γνώση πάνω σε φάρμακα για ψάρια και τι ίσως να χρειαζόταν παραπάνω. Είναι η πρώτη φορά που έχασα ψαράκι οπότε μου ήταν λίγο σοκ. Το έθαψα σε μια γλαστρούλα στο μπαλκόνι.... Επομένως μπορεί να κλείσει το θέμα αυτό. Όποιος είναι αρμόδιος ας το φροντίσει. Ευχαριστώ @Skoti και @SOTIRIS για την βοήθειά σας. Ας με συγχωρέσουν και ποιοί άλλοι έγραψαν στο θέμα και δεν τους αναφέρω.
 12. Ναι καλύτερα σε βινύλιο. Μόλις στεγνώσει σταθεροποιείται το βινύλιο και όποτε θέλεις απλά το βγάζεις και δεν αφήνει τίποτα στο τζάμι. Εγώ αθήνα το παίρνω απο δύο συγκεκριμένα μαγαζιά φαντάζομαι το έχουν πολλοί.
 13. Είναι μια λιπαρή ουσία και σε βοηθάει να βάζεις το background που θες σαν να ήταν ένα σώμα με το τζάμι http://www.seaviewinfo.com/
 14. Έχει και την κλασσική που είναι από την μια μαύρο και την άλλη μπλε με διαβαθμίσεις. Από ανοιχτό προς σκούρο. Παίρνεις το seaview και το τοποθετείς μια χαρά και σου ζωντανεύει και το χρωμα και όποτε θες το αφαιρείς χωρις υπολείμματα ή κάτι
 15. Όχι Σωτήρη σηκωμένα λέπια δεν έχει. Δεν ξέρω ίσως σου φάνηκε δεν είναι καλές οι φώτο? Πάντως σηκωμένα λέπια δεν έχει. Το θέμα είναι οκ να το συντηρώ σε καραντίνα αλλά μήπως πρέπει να του χορηγήσω και κάποιο φάρμακο?