Jump to content

Paolito

Mέλη με δικαίωμα ψήφου
 • Δημοσιευσεις

  134
 • Εγγραφή

 • Τελευταια επισκεψη

 • Days Won

  2

Paolito last won the day on April 3 2016

Paolito had the most liked content!

Community Reputation

50 Excellent

Profile Information

 • Φύλο
  'Ανδρας

Previous Fields

 • Νομός
  Αττικής
 • Χώρα
  Hellas

Πρόσφατοι επισκέπτες

169 εμφανίσεις προφίλ
 1. Ένα μικρο κοπαδάκι 6 ατόμων απο τα οποία τα 4 και μετά από ένα χρόνο που τα εχω, παρουσίασαν κάποια στίγματα. Παραθέτω photo μήπως και κάποιος γνωρίζει τι μπορεί να είναι και πως θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί αν γίνεται. Επιλέξτε αρχεία Click to choose files
 2. Paolito

  Τα Corydora Aeneus τρώνε την Anubia nana

  ok! Sotitis! ευχαριστώ, θα κοιτάξω να την δέσω ;). Όσο για το σπάσιμο του φύλλου, δύσκολο.. ξεδύσκολο, τι να σου πω! το συγκεκριμένο ψάρι την έχει καταβρεί να κλαδεύει.
 3. Paolito

  Τα Corydora Aeneus τρώνε την Anubia nana

  Εννοώ ότι το έχωσα μέσα στο χαλικάκι τις ρίζες της και έβαλα γύρο της βοτσαλάκι.
 4. Paolito

  Τα Corydora Aeneus τρώνε την Anubia nana

  Πρόσφατα φύτεψα μια Anubia nana στο ενυδρείο και σύντομα διαπίστωσα ότι κόβονται τα φύλλα της από την ρίζα και όλο αυτό από ένα Corydora το οποίο βρίσκεται σχεδόν μόνιμα μέσα στο φυτό κάνοντας τον δρυοκολάπτη. Έχει ξαναπαρουσιαστεί κάτι ανάλογο ? και τι κάνω σε αυτή την περίπτωση.
 5. Paolito

  Από το 30αρι πήγα στο 65αρι

  Άλλο πάλι και τούτο! Σήμερα διαπίστωσα ότι ένα από τα corydora aeneus πάει και κόβει τα φύλλα από την Anubia nana. Όλη την ώρα είναι εκεί χωμένος και ροκανίζει. Το έχετε ξανακούσει ;
 6. Paolito

  Από το 30αρι πήγα στο 65αρι

  Άφησα χώρο μπροστά αριστερά για να φυτέψω Micranthemum Monte Carlo ή Marsilea Crenata. Ακόμα δεν το έχω τελειώσει. Περιμένω από μαγαζί εισαγωγή νέων φυτών. Παρεμπιπτόντως, μήπως γνωρίζει κάποιος το μπρος δεξιά φυτό που του έχω βάλει βότσαλα στη ρίζα του τι είναι ?
 7. Paolito

  Ερώτηση για αλλαγή νερού σε νεο ενυδρείο

  Ευχαριστώ για τις χρήσιμες πληροφορίες
 8. Paolito

  Ερώτηση για αλλαγή νερού σε νεο ενυδρείο

  Πολύ σωστά έχεις καταλάβει. Σχετικά με τα test σκοπεύω να τα εφοδιαστώ. Ήδη πήρα το ΝΟ4 με τα μπουκαλάκια. Οπότε αλλαγή νερού σε μια εβδομάδα! Σας Ευχαριστώ!
 9. Paolito

  Ερώτηση για αλλαγή νερού σε νεο ενυδρείο

  Για να μην τα ξαναγράφω σου στέλνω το νήμα όπου ξεκίνησα την παρουσίαση
 10. Paolito

  Ερώτηση για αλλαγή νερού σε νεο ενυδρείο

  Χρησιμοποίησα επίσης στο ξεκίνημα εκτός από το μπόλι και ένα μπουκαλάκι 10ml FilterStart της JBL ΝΟ3 δεν γνωρίζω. Ν04 με το test της JBL είναι στο κατώτερο σημείο απόχρωσης.
 11. Paolito

  Ερώτηση για αλλαγή νερού σε νεο ενυδρείο

  Σωστά οι μετρήσεις είναι με το Test 6in 1 της Tetra και της JBL. Μέτρησα επίσης ΝΗ4 και είναι 0.
 12. Paolito

  Ερώτηση για αλλαγή νερού σε νεο ενυδρείο

  ΝΟ3 = 0 ΝΟ2= 0 GH = 7 KH =6 pH = 5 CL2 = 0 Και έχω βάλει μπόλι από το παλιό ενυδρείο
 13. Πέρασαν 5 μέρες από το ξεκίνημα του νέου ενυδρείου 65 λίτρων. Μπήκαν κάποια φυτά, 4 tetra, 4 corydora και ένας μονομάχος. Είμαι πάνω στο στρώσιμο και θα ήθελα να ξέρω πότε ενδείκνυται να κάνω την πρώτη αλλαγή νερού. Οι μετρήσεις σε όλα είναι ΟΚ! .
 14. Paolito

  Από το 30αρι πήγα στο 65αρι

  Σε ευχαριστώ πολύ! Το Carbon είναι σφουγγάρι που έχει μέσα το φίλτρο. Έτσι είναι δομημένο σε θήκες από τον κατασκευαστή του. Θεωρώ ότι οι ποσότητες των σφουγγαριών δεν αφήνουν περιθώρια στο να περάσει το οτιδήποτε στην κυριολεξία. Επιπλέον πρόσθεσα προσωρινά (βλ, photo 2 αριστερά) μια μικρή αντλία με άνθρακα και Sintomec. Ο λόγος οτι είχα ελαφριά θολούρα από βακτήρια η οποία σχεδόν καθάρισε. Μπήκε και το δεύτερο ξύλο και πιάστηκε επάνω του το microsorum . Μόλις το ολοκληρώσω θα ανεβάσω photo Οι μετρήσεις είναι άριστες, φροντίζω για σωστό φωτισμό και βασικά τώρα κοιτάω πως θα διαχειριστώ το τάισμα διότι ο φουκαριάρης ο παππούς μονομάχος δεν προλαβαίνει να φάει με τα tetra τα οποία είναι.. σφεντόνες .
×

Important Information

Πολιτική απορρήτου και Όροι χρήσης