Jump to content
 • Ανακοινώσεις

  • rastaman

   Καλό μήνα με... Διαγωνισμούς Μονομαχοενυδρείου και nano Reef !!!   01/11/2017

   Αγαπητοί φίλοι-φίλες συνχομπίστες, με χαρά σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος στον Διαγωνισμό nano reef ενυδρείου 2017. Περισσότερες πληροφορίες   https://www.aquazone.gr/forums/forums/topic/106868-aquazone-nano-reef-contest-2017/   Αγαπητοί φίλοι-φίλες συνχομπίστες. Στείλτε μας τις φωτογραφίες από τα μονομαχοενυδρεία σας, για να συμμετάσχετε στον φωτογραφικό διαγωνισμό του Aquazone ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΝΟΜΑΧΟΥ 2017. Περισσότερες πληροφορίες   https://www.aquazone.gr/forums/forums/topic/106866-διαγωνισμοσ-ενυδρειου-μονομαχου-2017/  

FotisAthanasiadis

Mέλη με δικαίωμα ψήφου
 • Δημοσιευσεις

  610
 • Εγγραφή

 • Τελευταια επισκεψη

Όλες οι δημοσιεύσεις του χρήστη FotisAthanasiadis

 1. Αφρικανικό με κιχλίδες 200λτ

  Αυτές που λατρεύω είναι οι Labidochromis Caeruleus! Αν μπει 1αρσ+3θυλ, μπορεί να μπει και κάτι ακόμα μαζί τους?(προτιμώ κάτι που να τρώει άλγη με έντονα χρώματα)
 2. Αφρικανικό με κιχλίδες 200λτ

  Καλησπέρα Καιρό έχουμε να τα πούμε... Σκέφτομαι να προσθέσω λίγα ακόμη ψαράκια. Ένα ακόμη χαρέμι από κάποιο διαφορετικό είδος. Αυτά μου άρεσαν πιο πολύ. https://www.aquavivere.gr/zontanoi-organismoi/glykou-nerou/psaria-glikou-nerou/kuhlides-afrikis/kribensis-l-4539 Και https://www.aquavivere.gr/zontanoi-organismoi/glykou-nerou/psaria-glikou-nerou/kuhlides-afrikis/pseudotropheus-elongatus-mpanga-3-cm Τι λέτε?Πέστε καμια ιδεα.
 3. Αφρικανικό με κιχλίδες 200λτ

  Το προ τελευταίο ψαράκι φαίνεται λίγο "ξεθωριασμένο". Ήταν έτσι όταν το παρέλαβα.Τωρα το χρώμα του είναι κανονικό...
 4. Αφρικανικό με κιχλίδες 200λτ

  Μαζί μας λαμπιντο. Σκληρότητες δεν μετράω... Ορίστε και μία φωτογραφία.
 5. Αφρικανικό με κιχλίδες 200λτ

  Τα ψάρια μπήκαν και όλα καλά ως τώρα...(Φωτο ίσως αύριο)Μπορώ να βαλω Pelvicachromis Pulcher Kribensis?
 6. Αφρικανικό με κιχλίδες 200λτ

  Μπορώ να κόψω το τελευταίο μικρό φυτακι που έβγαλε και να το φυτέψω άλλου?
 7. Αφρικανικό με κιχλίδες 200λτ

  Ξέρει κανείς πως κλαδεύεται αυτό το είδος? https://www.aquavivere.gr/zontanoi-organismoi/glykou-nerou/futa/vallisneria-asiatica-4281
 8. Αφρικανικό με κιχλίδες 200λτ

  Η θεραπεία τελειώνει αύριο και σχεδόν έφυγε ο κυανος. Παρήγγειλα τα ψάρια.Θα πρέπει να καθαρίσω το νερό πριν τα βάλω?(άνθρακας η αλλαγές)
 9. Αφρικανικό με κιχλίδες 200λτ

  Oops. Το φίλτρο πρέπει να είναι σε λειτουργία κατά την διάρκεια της θεραπείας?
 10. Αφρικανικό με κιχλίδες 200λτ

  Που να βρω κοντά στα 2 κιλά βρε?? Και αν δεν πάρω από φαρμακείο από που να πάρω?
 11. Αφρικανικό με κιχλίδες 200λτ

  Καθαρή ερυθρομυκίνη ή διάλειμμα από φαρμακείο? 2,5ml/l ή 2,5m/l??
 12. Αφρικανικό με κιχλίδες 200λτ

  Ο κύανος πολλαπλασιάστηκε και τώρα είναι πάρα πολύς! Έκανα ό,τι μπορούσα αλλά δεν κατάφερα κάτι. Αν μπορεί κάποιος ας μου απαντήσει στις ερωτήσεις που είχα κάνει πριν σχετικά με τη χρήση του φαρμάκου.
 13. Αφρικανικό με κιχλίδες 200λτ

  Για αρχή λαμπιντο θα βάλω. Όσος ορατός κυανός υπήρχε αφαιρέθηκε αλλά υπάρχει πολύς κάτω από την άμμο. Να κάνω τη θεραπεία με την αντιβίωση?
 14. Αφρικανικό με κιχλίδες 200λτ

  Αφού δεν θα επεξεργάζομαι το νερό δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα στους παραμέτρους εκτός από τη θερμοκρασία. Λέτε να βάλω τα ψάρια?
 15. Αφρικανικό με κιχλίδες 200λτ

  Το βακτήριο μεταφέρθηκε και στην πέτρα.( Δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό ή όχι) Μπορώ να βάλω ψάρια όταν υπάρχει και το βακτήριο στο ενυδρείο????? Σχετικά με τις αλλαγές, μπορεί κάποιος να μου πει τα προβλήματα αν δεν προετοιμάζω το νερό?
 16. Αφρικανικό με κιχλίδες 200λτ

  Το πρόβλημα είναι ότι είχε βγει στην επιφάνεια (βλ. φώτο με τον κύανο) αλλά το σκόρπισα με τον κυκλοφορητή.. Είναι λίγο βέβαια αλλά ένα εκ. πιο κάτω υπήρχε πολύύ περισσότερο.
 17. Αφρικανικό με κιχλίδες 200λτ

  Νιτρικά είναι 50++**Ξέρω πως πρέπει να κάνω αλλαγή αλλά δεν έχω χρόνο. Υπόστρωμα δεν έχω ούτε και λιπάσματα βάζω! Φαίνεται από πλαϊνά σε ένα σημείo. Κυκλοφορία έχω πολύ καλή.
 18. Αφρικανικό με κιχλίδες 200λτ

  Δεν είναι τελείως πούδρα αλλά είναι πιο λεπτή από αλάτι. Ο μύκητας είναι κάτω από την άμμο. Αυτός είναι και κύριος λόγος που θέλω να κάνω θεραπεία με αντιβίωση και όχι με απλό σιφωνάρισμα.
 19. Αφρικανικό με κιχλίδες 200λτ

  Και εγώ με σκούπα βυθού σκεφτόμουν αλλά ρουφάει την άμμο.... Και το λάστιχο όμως αφαιρεί πολύ άμμο επίσης..
 20. Αφρικανικό με κιχλίδες 200λτ

  Αρχή δεν νομίζω να είναι... Για να αυξήσω την κυκλοφορία άρχισα να χρησιμοποιώ και τον άλλο κυκλοφορητή με αποτελεσμα να μεταφερθεί ο μύκητας σε όλο το ενυδρείο... Σιφωναρισμα με τι να κάνω??
 21. Αφρικανικό με κιχλίδες 200λτ

  Δηλαδή θέλει πάνω από βδομάδα ε?? Κριμα γιατί οι μετρήσεις σημερα έδειχναν πως σε λίγο καιρό θα βάλω ψάρια... Τεσπα θα το ξεκινησω σύντομα... Μπορείτε να προτείνεται κάποιο συγκεκριμένο σκεύασμα μην πάρω καμιά βλακεία. Επίσης όταν λες καθαρισμα, τι ακριβώς εννοείς? Σκούπα??
 22. Αφρικανικό με κιχλίδες 200λτ

  Ποσότητα??(γρ/λ)
 23. Αφρικανικό με κιχλίδες 200λτ

  Από που παίρνω ερυθρομυκίνη τι ποσότητα θέλω και γενικά τι χρειαζομαι?
 24. Αφρικανικό με κιχλίδες 200λτ

  Μάγκες υπάρχει κυανός σε όλο το ενυδρείο.... Υπάρχει κάποιο σκεύασμα για την καταπολέμηση του γιατί δεν παίζει να μπορέσω να το αφαιρέσω όλο...
×