FotisAthanasiadis

Mέλη με δικαίωμα ψήφου
 • Δημοσιευσεις

  610
 • Εγγραφή

 • Τελευταια επισκεψη

Όλες οι δημοσιεύσεις του χρήστη FotisAthanasiadis

 1. Αυτές που λατρεύω είναι οι Labidochromis Caeruleus! Αν μπει 1αρσ+3θυλ, μπορεί να μπει και κάτι ακόμα μαζί τους?(προτιμώ κάτι που να τρώει άλγη με έντονα χρώματα)
 2. Καλησπέρα Καιρό έχουμε να τα πούμε... Σκέφτομαι να προσθέσω λίγα ακόμη ψαράκια. Ένα ακόμη χαρέμι από κάποιο διαφορετικό είδος. Αυτά μου άρεσαν πιο πολύ. https://www.aquavivere.gr/zontanoi-organismoi/glykou-nerou/psaria-glikou-nerou/kuhlides-afrikis/kribensis-l-4539 Και https://www.aquavivere.gr/zontanoi-organismoi/glykou-nerou/psaria-glikou-nerou/kuhlides-afrikis/pseudotropheus-elongatus-mpanga-3-cm Τι λέτε?Πέστε καμια ιδεα.
 3. Το προ τελευταίο ψαράκι φαίνεται λίγο "ξεθωριασμένο". Ήταν έτσι όταν το παρέλαβα.Τωρα το χρώμα του είναι κανονικό...
 4. Μαζί μας λαμπιντο. Σκληρότητες δεν μετράω... Ορίστε και μία φωτογραφία.
 5. Τα ψάρια μπήκαν και όλα καλά ως τώρα...(Φωτο ίσως αύριο)Μπορώ να βαλω Pelvicachromis Pulcher Kribensis?
 6. Μπορώ να κόψω το τελευταίο μικρό φυτακι που έβγαλε και να το φυτέψω άλλου?
 7. Ξέρει κανείς πως κλαδεύεται αυτό το είδος? https://www.aquavivere.gr/zontanoi-organismoi/glykou-nerou/futa/vallisneria-asiatica-4281
 8. Η θεραπεία τελειώνει αύριο και σχεδόν έφυγε ο κυανος. Παρήγγειλα τα ψάρια.Θα πρέπει να καθαρίσω το νερό πριν τα βάλω?(άνθρακας η αλλαγές)
 9. Oops. Το φίλτρο πρέπει να είναι σε λειτουργία κατά την διάρκεια της θεραπείας?
 10. Που να βρω κοντά στα 2 κιλά βρε?? Και αν δεν πάρω από φαρμακείο από που να πάρω?
 11. Καθαρή ερυθρομυκίνη ή διάλειμμα από φαρμακείο? 2,5ml/l ή 2,5m/l??
 12. Ο κύανος πολλαπλασιάστηκε και τώρα είναι πάρα πολύς! Έκανα ό,τι μπορούσα αλλά δεν κατάφερα κάτι. Αν μπορεί κάποιος ας μου απαντήσει στις ερωτήσεις που είχα κάνει πριν σχετικά με τη χρήση του φαρμάκου.
 13. Για αρχή λαμπιντο θα βάλω. Όσος ορατός κυανός υπήρχε αφαιρέθηκε αλλά υπάρχει πολύς κάτω από την άμμο. Να κάνω τη θεραπεία με την αντιβίωση?
 14. Αφού δεν θα επεξεργάζομαι το νερό δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα στους παραμέτρους εκτός από τη θερμοκρασία. Λέτε να βάλω τα ψάρια?
 15. Το βακτήριο μεταφέρθηκε και στην πέτρα.( Δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό ή όχι) Μπορώ να βάλω ψάρια όταν υπάρχει και το βακτήριο στο ενυδρείο????? Σχετικά με τις αλλαγές, μπορεί κάποιος να μου πει τα προβλήματα αν δεν προετοιμάζω το νερό?
 16. Το πρόβλημα είναι ότι είχε βγει στην επιφάνεια (βλ. φώτο με τον κύανο) αλλά το σκόρπισα με τον κυκλοφορητή.. Είναι λίγο βέβαια αλλά ένα εκ. πιο κάτω υπήρχε πολύύ περισσότερο.
 17. Νιτρικά είναι 50++**Ξέρω πως πρέπει να κάνω αλλαγή αλλά δεν έχω χρόνο. Υπόστρωμα δεν έχω ούτε και λιπάσματα βάζω! Φαίνεται από πλαϊνά σε ένα σημείo. Κυκλοφορία έχω πολύ καλή.
 18. Δεν είναι τελείως πούδρα αλλά είναι πιο λεπτή από αλάτι. Ο μύκητας είναι κάτω από την άμμο. Αυτός είναι και κύριος λόγος που θέλω να κάνω θεραπεία με αντιβίωση και όχι με απλό σιφωνάρισμα.
 19. Και εγώ με σκούπα βυθού σκεφτόμουν αλλά ρουφάει την άμμο.... Και το λάστιχο όμως αφαιρεί πολύ άμμο επίσης..
 20. Αρχή δεν νομίζω να είναι... Για να αυξήσω την κυκλοφορία άρχισα να χρησιμοποιώ και τον άλλο κυκλοφορητή με αποτελεσμα να μεταφερθεί ο μύκητας σε όλο το ενυδρείο... Σιφωναρισμα με τι να κάνω??
 21. Δηλαδή θέλει πάνω από βδομάδα ε?? Κριμα γιατί οι μετρήσεις σημερα έδειχναν πως σε λίγο καιρό θα βάλω ψάρια... Τεσπα θα το ξεκινησω σύντομα... Μπορείτε να προτείνεται κάποιο συγκεκριμένο σκεύασμα μην πάρω καμιά βλακεία. Επίσης όταν λες καθαρισμα, τι ακριβώς εννοείς? Σκούπα??
 22. Ποσότητα??(γρ/λ)
 23. Από που παίρνω ερυθρομυκίνη τι ποσότητα θέλω και γενικά τι χρειαζομαι?
 24. Μάγκες υπάρχει κυανός σε όλο το ενυδρείο.... Υπάρχει κάποιο σκεύασμα για την καταπολέμηση του γιατί δεν παίζει να μπορέσω να το αφαιρέσω όλο...