kkgr

Mέλη με δικαίωμα ψήφου
 • Δημοσιευσεις

  1.215
 • Εγγραφή

 • Τελευταια επισκεψη

 • Days Won

  13

kkgr last won the day on April 30

kkgr had the most liked content!

Community Reputation

794 Excellent

2 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος kkgr

 • Γενέθλια 08/12/1979

Profile Information

 • Φύλο
  'Ανδρας
 • Τα Ενυδρεία μου
  60άρι γλυκό νερό, φυτεμένο. 300άρι Κιχλίδες αφρικής
 • Τοποθεσία
  Χαϊδάρι

Previous Fields

 • Νομός
  Αττικής
 • Χώρα
  Hellas

Πρόσφατοι επισκέπτες

693 εμφανίσεις προφίλ
 1. Ναι κι εγώ έτσι πιστεύω.
 2. 4 ημέρες είναι η θεραπεία.
 3. Το ψάρι πλέον δεν πολυ-τρέι, κυρίως γιατί από ό,τι καταλαβαίνω δεν βλέπει σχεδόν καθόλου. Το ερώτημα είναι, αν σε περίπτωση γίνει καλύτερα και μαζέψουν μέσα τα μάτια του, η όραση θα βελτιωθεί; Το λυπάμαι να ταλαιπωρείται έτσι.
 4. Ούτε το Furan 2 έκανε κάτι. Το ψάρι χειροτερεύει. Ξεκίνησα θεραπεία Flagyl/Epsom από εχθές. Το ψάρι
 5. Γι αυτό το λέω Στάθη, είναι κοροϊδία, είναι ακριβώς τα ίδια προϊόντα με άλλο αυτοκόλλητο. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το fresh water trace που έχει κάτω από 10€
 6. Μια παρατήρηση, τα αναγραφόμενα στοιχεία του Discus Trace είναι ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια με αυτά του Fresh Water Trace και του Cichlid Trace. Υπάρχει κάποιος λόγος που είναι 30-40% ακριβότερο;
 7. Ο πρώτος "πελάτης" του Φαρμακείου του ΑΖ ειναι γεγονός! @Constantinos_S εύχομαι να πάνε όλα καλά με το ψαράκι σου.
 8. Μπορεί να είναι πιο νέα παρτίδα το δικό σου και να το έχουν αλλάξει διάταξη γι αυτό λέω αν μπορέσεις να δεις τι γράφει στο δικό σου manual αλλιώς σίγουρα έχει πειραχτεί στο μαγαζί.
 9. Δες και το βιβλιαράκι Κοσμά, η εταιρεία το δίνει μετά το βιολογικό, πριν την έξοδο νερού, μαζί με άνθρακα.
 10. Χρήστο αναφέρουμε πως είναι η διάταξη από τις ίδιες τις εταιρίες που παράγουν τα φίλτρα που λογικά ξέρουν καλύτερα. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Προφανώς για να υπάρχει το βαμβάκι κάτι θα κάνει. Η κουβέντα περί αχόρταγων ματιών μάλλον για άλλο θέμα είναι αλλά πολύ ενδιαφέρουσα.
 11. Ναι, έχει μαύρο σφουγγάρι κάτω κάτω και μετά έχει την βιολογία, όπως όλα τα φίλτρα που έχω δει τουλάχιστον εγώ. Στο τέλος πριν την έξοδο είναι το βαμβάκι ή polishing pad όπως το λέει η Fluval.
 12. Φίλε sorry, νόμιζα είχες διαφορετική άποψη, αν συμφωνείς οκ.
 13. Sturm το βαμβακι στο 406 ειναι πριν την εξοδο, μην ξαναλεμε το ιδιο. Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
 14. Όχι, το βαμβάκι είναι στο τέρμα πάνω καλάθι.
 15. Με αφορμή την ασθένεια ενός ramirezi μου και το γεγονός ότι το Σάββατο έψαχνα να βρω ένα συγκεκριμένο φάρμακο το οποίο δεν υπήρχε διαθέσιμο αναγκάζοντάς με να αλλάξω θεραπεία, πράγμα μη προτεινόμενο, σκέφτηκα να φτιάξουμε μια βάση με το τι φάρμακα έχει διαθέσιμα ο καθένας μας για τέτοιες περιπτώσεις ώστε να μπορεί κάποιος να βοηθηθεί στο μέλλον. Σε περιπτώσεις δηλαδή που κρίνεται αναγκαία η άμεση χρήση ενός φαρμάκου και αυτό είναι σε έλλειψη, ή είναι κλειστά τα καταστήματα κτλ κτλ. Το forum αυτό διακρίνεται για την αλληλεγγύη μεταξύ των μελών του και νομίζω πως κάτι τέτοιο λείπει. Ξεκινάω εγώ με τα φάρμακα που έχω διαθέσιμα: ESHA 2000 API MELAFIX API FURAN 2 SEACHEM METROPLEX SEACHEM NEOPLEX WATERLIFE PROTOZIN SERA BAKTOPUR DIRECT SERA MYCOPUR SERA ECTOPUR FLAGYL EPSOM SALTS Είμαι Χαϊδάρι και με συνεννόηση μπορώ να έχω τις πρωινές ώρες στη Γλυφάδα μαζί μου όποιο χρειάζεται.