Jump to content

Siempre

Mέλη με δικαίωμα ψήφου
 • Δημοσιευσεις

  182
 • Εγγραφή

 • Τελευταια επισκεψη

Community Reputation

29 Excellent

Σχετικά με το μέλος Siempre

 • Γενέθλια 18/04/1992

Profile Information

 • Φύλο
  'Ανδρας
 • Τα Ενυδρεία μου
  55L φυτεμένο με Platy, Apple snails, Melanoides tuberculata & Red Cherry.
  200L fish only
 • Τοποθεσία
  Θεσσαλονίκη

Previous Fields

 • Νομός
  Θεσσαλονίκης
 • Χώρα
  Hellas

Πρόσφατοι επισκέπτες

223 εμφανίσεις προφίλ
 1. Skoti 's nano reef

  Πολύ όμορφο Γιωργάρα! Άντε σε κανα μήνα και με ένα 500λιτρο!
 2. Αναζωογόνηση θαλασσινού 200 λίτρων.

  Δηλαδή στην δικιά μου περίπτωση που έχει να γίνει σκούπα βυθού καμιά 6-7 χρόνια, να μην το επιχειρήσω καν; Το είχα στο μυαλό μου να το κάνω αλλά αυτό με τις φυσαλίδες που λες με τρόμαξε! @fishbone!
 3. Αναζωογόνηση θαλασσινού 200 λίτρων.

  Ευχαριστώ παιδιά! Θα δοκιμάσω τα βακτήρια. Θα δοκιμάσω να αγοράσω και λίγο ζωντανό βράχο αλλά φοβάμαι μην καλύψω πολύ χώρο τον οποίο θα στερηθούν τα ψάρια-παππούδες μου!
 4. Αναζωογόνηση θαλασσινού 200 λίτρων.

  Θα βοηθήσουν τα βακτήρια στην άλγη @bbetta; Υπάρχει κάτι οικονομικό και καλό να μου προτείνεις; Όχι δεν σκέφτομαι για ζωντανούς βράχους και λόγο οικονομικών και επειδή δεν ζω στο πατρικό μου. Δηλαδή γενικότερα δεν το χαίρομαι το ενυδρείο όσο θα ήθελα!
 5. Αναζωογόνηση θαλασσινού 200 λίτρων.

  Καλησπέρα φίλε και φίλοι. Λόγο του θέματος υγείας που είχα με το χέρι μου το ενυδρείο ήταν λίγο στον αυτόματο. Προχθές έκανα αλλαγή νερού μετά απο ένα μήνα. Στα νέα τώρα, το κυανό δεν έχει υποχωρήσει καθόλου αν και βλέπω κάποιες φορές να ξεκολλανε κομμάτια και να αιωρούνται. Απο την άλλη δημιουργείτε σε άλλα σημεία που ήταν καθαρά. Γενικότερα υπάρχει θέμα και με πράσινη αλγη που γεμίζει γρήγορα το ενυδρείο. Τα νιτρικά ίσως έχουν υποχωρήσει λίγο αλλά είναι ακόμα στο κόκκινο. Δεν πρόσθεσα κανένα ψάρι στο ενυδρείο.
 6. Ψάχνω Pseudomugil furcatus

  Ευχαριστώ παιδιά. Θα ρωτήσω σε κανα πετ αν μπορούν να φέρουν. @bbetta Υπάρχει καμία ιδιαιτερότητα για τα furcatus? 60 λίτρα έχω με νερό βρύσης!
 7. Ψάχνω Pseudomugil furcatus

  Καλησπέρα φίλοι. Ψάχνω τα συγκεκριμένα ψαράκια στην Θεσσαλονίκη. Γνωρίζεται πού θα βρω;
 8. 60λίτρα νέος χομπίστας

  Ευχαριστώ @stav. Πρόβλημα με τριχοειδή άλγη. Έχει δύο-τρείς μήνες που είχα γεμίσει στο ξύλο και σε δύο πέτρες. Αποφάσισα να μην ασχοληθώ και να αφήσω την άλγη να κάνει τον κύκλο της. Όντως πριν μια βδομάδα άρχισε να κοκκινίζει και να φεύγει(με την βοήθεια του χεριού μου) εύκολα απο το ξύλο και τις πέτρες. Πλέον όμως υπάρχει μεγάλη έξαρση στα φύλλα των φυτών,σε άλλα σημεία του ξύλου, πάνω στην είσοδο του φίλτρου κλπ. Ποιά λύση μου προτείνεται; Την λύση με το οξυζενέ την αποκλείω καθώς τα σημεία είναι πολλά για να κάτσω να πετάω με την σύριγγα στο καθένα.
 9. 120λιτρο Αμερικάνες

  Πάω πάσο τότε!
 10. 120λιτρο Αμερικάνες

  Πολύ καλό Γιώργο. Αν έπρεπε να βρω με το ζόρι κάτι που δεν μου αρέσει θα έλεγα το τόσο πολύ διάσπαρτο κερατόφυλλο. Αλλά γούστα είναι αυτά! Πολύ όμορφο πάντως!
 11. 60λίτρα νέος χομπίστας

  Κανείς παιδιά; Συνεχίζω και βλέπω αυτό το φαινόμενο. Υπάρχει περίπτωση να υβριδίσουν;
 12. Αναζωογόνηση θαλασσινού 200 λίτρων.

  Κανείς άλλος παιδιά; Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να ασχοληθώ με την λάμπα uv? Να την αλλάξω εννοώ. Το σύστημα που έχω είναι αυτό. http://i964.photobucket.com/albums/ae125/giannis_b2/PC/foto aqua4fun/uv5_zpsrws4lkog.jpg Λάμπα που μπορώ να βρω;
 13. Αναζωογόνηση θαλασσινού 200 λίτρων.

  @timor Ευχαριστώ φίλε μου αλλά και τα δύο ψάρια είναι μεταξύ 18-20 εκατοστών και είναι ήδη 10+ χρονών. Θεωρώ πως υπάρχει χώρος για τις βόλτες τους και ότι δύο κλόουν δεν θα αποτελούσαν πρόβλημα.
 14. Αναζωογόνηση θαλασσινού 200 λίτρων.

  Σκέφτομαι σε κανα 2-3 βδομάδες να επιχειρήσω να βάλω 2 κλόουν. Δεν έχω ψαχτεί ακόμα τί και πως. Ποιά η γνώμη σας; Θα υπάρχει θέμα με τα άλλα ψάρια; Φοβάμαι επειδή έμαθαν τόσα χρόνια μόνα τους.
 15. Αναζωογόνηση θαλασσινού 200 λίτρων.

  @Mr.Puff κατάλαβα.. 1023-24 είχα απο την 1η μέρα.
×