Jump to content

mazoutas

Mέλη με δικαίωμα ψήφου
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

Profile Information

 • Φύλο
  'Ανδρας

Previous Fields

 • Νομός
  Αιτωλοακαρνανίας
 • Χώρα
  Hellas

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Έχω 10 χρυσοψαρα και ένα γλυφτη σε 380 λίτρα 2 φιλτρα ένα για 300 και ένα 200 λίτρα θερμοστατη στους 20 και τιμές νερου τις έχω κανονικές με τις συχνές αλλαγές και τα βελτιωτικά νερου
 2. Το χρυσόψαρο μου το ένα έχει φουσκώσει η κοιλιά και τα λεπια έχουν άνοιξει λίγο πείτε μου τι κάνω
 3. Στικ μετράω ότι έχει το πετ σε μάρκα δηλαδή έχω πάρει 3 διαφορετικές και κάτι αλλο επειδή έχω τρία τέτοια ψαρια νομίζω πως έχει πρόβλημα η διπλή ουρά από την μέρα που το πήρα γτ τα άλλα την ανοίγουν αυτουνού κάνει μια καμπύλη τι να πω θα τον πάω σε γυάλα και θα τον κάνω μενού από γκιλι ντα'ι'ετ. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
 4. Αα και έχω και θερμοστατη στους 20 βαθμούς
 5. Σμρ μέτρησα το ph είναι 7.5 τα νιτρικά 14ppm έχω aqua bio filter bf 200 Για 200πλας λίτρα τάισμα 1 φορά στις 5 με 6 που τελειώνω τ δουλειά αλλαγή νερου έκανα μετά από ένα μήνα ενώ είχα μέσα Όχι όλα τα ψαράκια και μετα τον ένα μήνα κάθε 15 μέρες αλλάζω το 50 τις εκατό του νερού και έχω και σκούπα αυτοσχέδια και καθαρίσω το κάτω μέρος τροφή ταΐσω με flecke και με κάτι μικρά τετραγωνάκια σαν μπίλιες μαύρες και κόκκινες δν θυμάμαι πως λέγετε τι φταίει?
 6. 130 λίτρα 10 ψαράκια ολα τα ψαράκια είναι ενταξει ακομα και αυτό αλλά αυτό δεν ξέρει να κολυμπήσει από την μέρα που το πήρα η τιμές είναι ενταξει δυάδες τα πήρα όλα τα ψαράκια τρώει κανονικά κάνει παρέα συμπεριφορά κομπλέ αλλά με το κολύμπι δεν το έχει λες και είναι κουλό.
 7. Έχω ένα ψαράκι που από την μέρα που το πήρα κανένα μήνα πάνω κάτω κολυμπάει αλοπροσαλα είναι παραπάνω χοντρό κάθετε στην επιφάνεια και όταν κατεβαίνει ο τρόπος που κολυμπάει είναι λες και δεν εμαθε ποτέ κατεβαίνει συχνά κάτω κάνει παρέα με τα αλλα, αλλά οπότε πει να κολυμπήσει άλλες φορές κάνει κωλοτούμπα άλλες δν προλαβαίνει να σταματήσει κουτουλαει τα χαλίκια μπορώ να κανω κατι για να βοηθήσω την κατάσταση?
 8. Καλημέρα φίλοι μου σμρ νιώθω λίγο Ποιο εξελιγμένος πάνω στο θέμα διότι έμαθα τις κατηγορίες από τα ψαράκια που δν ήξερα καν έχω καταλήξει ότι θα πάω σε κρύου νερού ψαράκια γτ δν θέλω να πετάξω τα υπάρχων θα προσπαθήσω να έχω και σε αρμονία τον παλιό γλύπτη που πήγα και αγόρασα. Λιγο με τις τιμές του νερού έχω ένα θολό τοπίο αλλά είναι μέχρι να το κάνω πράξη. Υ.Γ Τόσες πολλές σημειώσεις ούτε στο σχολείο δν σημείωσα! Σας ευχαριστώ για την βοήθεια και τον χρόνο.
 9. Σας ευχαριστώ και πάλι έβγαλα ένα νόημα μετά από το άρθρο το μόνο που έχω απορία τώρα είναι πως θα αγοράσω ψαρια για το ενυδρειο μου δλδ πχ αν θέλω κρύου νερού ψαρια μέχρι πόσο μέγεθος θα γίνουν τι θέλουν πόσα είδη ταιριάζουν μαζί και τέτοια. Το ίδιο πχ και με του ζεστού νερού τροπικά δλδ Ποια ταιριάζουν πόσο μεγάλα γίνονται τι θερμοκρασίες θέλουν. Δεν μπορώ να βρω κάπου να τα λέει αναλυτικά! Συγγνώμη για το πρήξιμο!
 10. Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!❤ τον γλύπτη τώρα θα τον κρατήσω όπως τα εκανα και τι ψαρια μπορώ να το γεμίσω το ενυδρείο μέσα θέλω να έχει 6 με 7 ρε παιδί μου μπορώ η να πάω να πάρω κανένα 3 μέτρα ενυδρείο να ησυχάσω? Ας υποθέσουμε πως ο γλύπτης δεν υπάρχει και έχω τα 2 χρυσοψαρα αυτά μπορώ να βάλω τπτ άλλο μέσα όμορφο με χρώμα?
 11. Και αυτά είναι τα ψαρια και το ενυδρείο
 12. Κέρδισα στο Luna park 2 χρυσοψαρα δν ξέρω καν Ποιο είδος είναι τα είχα σε μια γυάλα και λέω ας πάρω κάτι μεγάλο να χωράνε μέσα πήρα ένα 85×32×50 ενυδρείο έχω μέσα 110 λίτρα νερό έβαλα φίλτρο μέσα που έχει μακαρονι πέτρα και κάτι αλλο δεν ξέρω καν πως το είπε το pet shop και θερμοστατη γτ ήθελα γλυφτη η όπως αλλιώς ονομάζετε αυτό το ψάρι παλι no name για τι είδους γλύπτη έχω ο ένας πέθανε σε μια εβδομάδα ο άλλος ζει έχω βάλει και αντιχλορικο και ακόμα ένα για τους ζωντανούς οργανισμούς δεν βλέπω να ενοχλούν τα χρυσοψαρα τους γλυφτες μέχρι τώρα αλλά γτ πέθανε ο ένας?
×