Jump to content

Thanasis Nikolaou

Mέλη με δικαίωμα ψήφου
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 Good

Profile Information

 • Φύλο
  'Ανδρας

Previous Fields

 • Νομός
  Ευβοίας
 • Χώρα
  Hellas

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Οκ.Ευχαριστω για τις απαντήσεις σας!
 2. Κατάλαβα. Έλεγα να βάλω κιχλίδες,Αμερικής Αφρικής δεν έχω αποφασίσει ακόμη.Αυτα τι ροή χρειάζονται?
 3. Ναι,ότι βγαίνει εύκολα βγαίνει,είναι απλά κολλημένο με κόλλα.Μαλλον θα πάω σε εξωτερικό. Για 120 λίτρα τι φίλτρο χρειάζεται? 600-700 λίτρων?
 4. Καλημέρα σε όλους. Βρήκα ένα ενυδρείο aquatlantis 120 λίτρων με εσωτερικό διαμέρισμα για φίλτρο.Η ερώτηση μου είναι να το κρατήσω έτσι ή να το βγάλω να κερδίσω χώρο?Αν μείνει έτσι η φίλτρανση θα είναι αρκετή? ή να βάλω ένα εξωτερικό να ξεμπερδευω?
 5. Εύκολα φυτά χωρίς ανάγκη co2 , με χαμηλές απαιτήσεις φωτισμού και χωρίς ανάγκη υποστρώματος είναι όλα τα είδη anubias και microsorum.Τα φυτά αυτά επίσης δεν φυτεύονται αλλά δένονται πάνω δε πέτρες και ξύλα. Υπάρχει στο φόρουμ προφίλ εύκολων φυτών,με λίγο διάβασμα θα βγάλεις εύκολα άκρη.
 6. Καλή χρονιά σε όλους με αγάπη και καλοτυχία!
 7. Καλημέρα. Για egeria densa μου κάνει.
 8. Οπότε, φτου και από την αρχή,καινούριο στήσιμο αν βρω κάποιο ζευγάρι φυσικά.
 9. Για τα German ram διάβασα ότι γενικά είναι δύσκολα και απαιτητικά ψάρια γι'αυτό τα απέκλεισα,αλλά τα Βολιβία να όντως θέλει πρώτα ομάδα για να γίνει ζευγάρι και στα λίτρα μου δεν γίνεται.Οποτε μάλλον απιστο θα καταλήξω μάλλον. Υπόστρωμα να αφήσω το χαλαζιακο ή όχι?
 10. Καλησπέρα σέ όλους.Μια βοήθεια ρε παιδιά γιατί μπερδεύτηκα. Έχω πλέον ένα άδειο ενυδρείο από ψάρια και μου μπήκαν ιδέες για ένα ζευγάρι νανοκιχλιδων μόνο. Λόγω διαστάσεων, 60x30, είδα ότι μπορώ να φιλοξενήσω ένα (1) ζευγάρι από τα παρακάτω,αν βρω. Apistogramma borelli, cacatuoides και Bolivian ram. 1.Ποιο λέτε σαν ποιο ανθεκτικό είδος ? 2. Μπαίνει όντως ένα ζευγάρι σε τέτοιο ενυδρείο? 3.Το υπόστρωμα είναι απαραίτητο να είναι άμμος? Τώρα έχω χαλαζιακο 0.8 με 2 mm
 11. Καλημέρα σε όλους. Μετα το χαμό των barbs από ich, το ενυδρείο ξαναστηθηκε από την αρχή, πρόσθεσα μερικές bucephalandra red και περιμένω μια anubia και 1-2 cryptocorynes ακόμη. Μου φαίνεται λίγο άδειο στην μέση και πίσω και εκεί έλεγα να βαλω την anubia και τις cryptocorynes.Για πείτε καμιά ιδέα τώρα που είναι άδειο από ψάρια.
 12. Καλημέρα,από aquarium shop,το πήρα αλλά μένω Σκυρο, εκεί είναι το πρόβλημα.Σημερα κήδεψα και το τελευταίο ψαράκι οπότε το φάρμακο και να έρθει δεν έχει νόημα . Την θεραπεία να την κάνω όταν έρθει ή να το αφήσω να κάνει κύκλο το παράσιτο και να κάνω μια μεγάλη αλλαγη?Λογικά χωρίς ξενιστή μέσα θα πεθάνουν ή μπορεί να έχει μολυνθεί το φίλτρο ή κάτι τέτοιο?
 13. Τελικά τα ψαράκια μου δεν άντεξαν,ένα απέμεινε και ακόμη περιμένω να έρθει το φάρμακο,οπότε μάλλον και αυτό δεν θα προλάβει.Δεν το περίμενα πραγματικα,τόσο σύντομα. Τόσο διάβασμα και προετοιμασία από το καλοκαίρι και τώρα έχω άδειο ενυδρείο.
 14. Καλησπέρα και καλώς ήρθες.Λογικα έχεις bacteria bloom,βακτηριακή άνθηση δηλαδή.Φυσιολογικο σε νέα ενυδρεία και φεύγει μόνη της σιγά σιγά. Καλό θα ήταν να κάνεις μια παρουσίαση το ενυδρείο σου στην κατάλληλη ενότητα συν καμιά φωτό του ενυδρείου με τις πληροφορίες που πρέπει.
 15. Άρα την πάτησα από τη εισαγωγή της δεύτερης δόσης barbs από άλλο κατάστημα.Κριμα.
×
×
 • Create New...